frieck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Είμαι άπορος. Όλα μηδεν. Εκκαθαριστικο μηδεν, περιουσια μηδεν, εισοδημα μηδεν, χρονια τωρα. Και καμια εκατοστη ευρω στην τραπεζα. Δεν εχω παρει ποτέ κανενα επιδομα ουτε το αλληλεγγυης λογω του οτι ειμαι φιλοξενουμενος στην αδερφη μου η οποια παιρνει συνταξη και ειναι ενοικιαστης στο τριαρι στο οποιο με φιλοξενει. Δικαιουμαι κατι? Αν και δε νομιζω πως θα σπασει η παραδοση.
tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Είμαι άπορος. Όλα μηδεν. Εκκαθαριστικο μηδεν, περιουσια μηδεν, εισοδημα μηδεν, χρονια τωρα. Και καμια εκατοστη ευρω στην τραπεζα. Δεν εχω παρει ποτέ κανενα επιδομα ουτε το αλληλεγγυης λογω του οτι ειμαι φιλοξενουμενος στην αδερφη μου η οποια παιρνει συνταξη και νοικιαζει το τριαρι στο οποιο φιλοξενουμαι. Δικαιουμαι κατι? Αν και δε νομιζω πως θα σπασει η παραδοση. Δεν κατάλαβα, η αδερφή σου σε φιλοξενεί ή σου νοικιάζει διαμέρισμα;
frieck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Με φιλοξενει στο διαμερισμα που μενει, για το οποιο πληρωνει νοικι. Δεν εχει δικο της σπιτι ουτε αυτη αλλα ειναι συνταξιουχος.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Στην επομενη φορολογικη θα δηλωσω αστεγος. Αμα δεν εισαι Πακιστανος,Αλβανος,Γυφτος η φοροφυγας δε παιρνεις τιποτα στη ¨"δημοκρατικη" Ελλαδα. Είναι το σύστημα έτσι. Εδώ οι γύφτοι δηλώνουν ότι έχουν παιδιά τα οποία μπορεί να μην είναι δικά τους. Και αρκεί ένας μάρτυρας για να πιστοποιήσει ότι η Κίτσα από τον κάτω μαχαλά γέννησε φυσιολογικά κάτω από την βελανιδιά που είναι πίσω από την βρύση της πλατείας. Απο κει και πέρα. Ρατσιστής δεν είμαι. Και δεν τα εχω με κανέναν από αυτούς γιατί καλά κάνουν και πατάνε πάνω σε ενα σάπιο συστημα. Αν το σύστημα ήταν σάπιο και είχε τόσα παραθυράκια και για τους έλληνες τα ίδια θα κάναμε και εμείς. Έχετε ξεχάσει τις εκατοντάδες περιπτώσεις τυφλών που έπαιρναν τα επιδόματα πρόνοιας? Οι ξένοι το έχουν σύστημα αυτό το πραγμα βέβαια. Τους βοηθαει βέβαια και το σύστημα Πέρα αυτών. Έκανα χτες την αίτηση για το μέρισμα. Υπολόγιζα να μην το πάρω γιατί είχα πέρσι 18500 (τα 10100 ήταν φορολογητέα). Τα υπόλοιπα ήταν επίδομα πρόνοιας της συζύγου (διαβήτική από 15 χρονών) και αποζημίωση από την δουλεια που ήμουν στην Αθήνα. Κάνω την αίτηση και επειδή μέσα στο 2017 ήμουν άνεργος 7 μήνες (με επίδομα ανεργίας) αφαιρέσαν αρκετά χρήματα και είναι να πάρω 900 ευρώ. Καταθέσεις δεν εχω , ακίνητη περιουσία δεν έχω, ένα αμαξάκι έχω μόνο του 2001. Εντάξει τα έχω ανάγκη, δεν τα περίμενα να πω την αλήθεια. Αλλά σίγουρα άλλοι τα έχουν πιο πολύ ανάγκη από εμένα και εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους
eidikos33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 εσυ το πηρες δηλαδη επειδη προσθεσαν στο τελος αυτη την κουταμαρα με την ανεργια του 17 αντι για την ανεργια του 16 να μετραει σε καλη μερια μπραβο στον τσιπρα που για μια ακομα χρονια απετυχε να δωσει τα ψιχουλα που θα εισπραξει εις 333243πλουν απο φορο εισοδηματος,ενφια,τελη κυκλοφοριας κλπ μεχρι τελη του ετους
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 εσυ το πηρες δηλαδη επειδη προσθεσαν στο τελος αυτη την κουταμαρα με την ανεργια του 17 αντι για την ανεργια του 16 να μετραει σε καλη μερια μπραβο στον τσιπρα που για μια ακομα χρονια απετυχε να δωσει τα ψιχουλα που θα εισπραξει εις 333243πλουν απο φορο εισοδηματος,ενφια,τελη κυκλοφοριας κλπ μεχρι τελη του ετους Δεν περίμενα να το πάρω. Σίγουρα το έχουμε ανάγκη αλλά σίγουρα κάποιοι το έχουν πιο πολύ ανάγκη. Βέβαια μέχρι να δω τα χρήματα στο λογαριασμό μου είμαι ακόμα επιφυλακτικός. Στην Ελλάδα είμαστε έτσι και αλλιώς
eidikos33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Θα τα πάρεις φίλε δεν έκανες κάτι παράνομο άλλωστε μην ανησυχείς όλοι τα έχουν ανάγκη 1
Proaskos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Στην αίτηση δεν συμπλήρωσα απο λαθος αριθμό τηλεφωνου και μέιλ, η αίτηση εγκρίθηκε κανονικα αλλα δεν με αφηνει να κανω διορθωση, η μονη επιλογη που εχει ειναι, ειδικη περιπτωση, ανακληση εγκεκριμενης αιτησης.. Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο θεμα απο την στιγμη που ειναι εγκεκριμενη;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Στην αίτηση δεν συμπλήρωσα απο λαθος αριθμό τηλεφωνου και μέιλ, η αίτηση εγκρίθηκε κανονικα αλλα δεν με αφηνει να κανω διορθωση, η μονη επιλογη που εχει ειναι, ειδικη περιπτωση, ανακληση εγκεκριμενης αιτησης.. Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο θεμα απο την στιγμη που ειναι εγκεκριμενη; Και με ποιον να μιλήσεις τέτοια ώρα . Γίνεται χαμός. Βρες κανέναν λογιστή να τον ρωτήσεις. Λογικά μπορεί και να μην έχεις θέμα από την στιγμή που έβαλες IBAN δικό σου
vairass Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Οι λογιστές τρίβουν τα χέρια τους πάντως....
Putman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Στην αίτηση δεν συμπλήρωσα απο λαθος αριθμό τηλεφωνου και μέιλ, η αίτηση εγκρίθηκε κανονικα αλλα δεν με αφηνει να κανω διορθωση, η μονη επιλογη που εχει ειναι, ειδικη περιπτωση, ανακληση εγκεκριμενης αιτησης.. Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο θεμα απο την στιγμη που ειναι εγκεκριμενη; Κι εγώ θέλω να κάνω αναίρεση αλλά φοβάμαι μήπως μετά με ακυρώσει γενικά το σύστημα.
vairass Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ θέλω να κάνω αναίρεση αλλά φοβάμαι μήπως μετά με ακυρώσει γενικά το σύστημα. Ρωτηστε κάναν λογιστή παιδιά να είστε σίγουροι.
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδια κανω αιτηση για το μερισμα και μου βγαζει αυτο Επισήμανση: Δεν πληροίτε το κριτήριο του τουλάχιστον ενός ασφαλίσιμου μήνα στο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλασης Δεν προκύπτει απο τον ΕΦΚΑ ότι έχετε υπάρξει ασφαλισμένος για τουλάχιστον 1 μήνα πριν την 1/11/2017. Αν θεωρείται ότι αυτό είναι λάθος, παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στον ΕΦΚΑ. Ο έλεγχος έγινε για τον ΑΜΚΑ 23089801262 και τον ΑΦΜ 167498274. Και ειμαι ασφαλισμενος εδω και χρονια ξερει κανενας τι να κανω εχει κανενας το ιδιο προβλημα?
AristidisZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 αυτο πως το εκανες ; Μπηκες με αλλο ΑΦΜ κλπ ; Δεν κανετε κοινη δηλωση ; Επειδή είμαι φρεσκοκρεμασμένος, δεν έχουμε κάνει κοινή δήλωση ακόμα 1
tsioulak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδια κανω αιτηση για το μερισμα και μου βγαζει αυτο Επισήμανση: Δεν πληροίτε το κριτήριο του τουλάχιστον ενός ασφαλίσιμου μήνα στο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλασης Δεν προκύπτει απο τον ΕΦΚΑ ότι έχετε υπάρξει ασφαλισμένος για τουλάχιστον 1 μήνα πριν την 1/11/2017. Αν θεωρείται ότι αυτό είναι λάθος, παρακαλούμε απευθυνθείτε άμεσα στον ΕΦΚΑ. Ο έλεγχος έγινε για τον ΑΜΚΑ 23089801262 και τον ΑΦΜ 167498274. Και ειμαι ασφαλισμενος εδω και χρονια ξερει κανενας τι να κανω εχει κανενας το ιδιο προβλημα? Παρε τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις