Phoenix7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Όποιος θελει ας μας βαλει καμία φωτο με τα βήματα στην πλατφόρμα να την δούμε και εμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ο συνιδιοκτητης θεωρείται φιλοξενουμενος? Γιατί με βγάζει φιλοξενουμενο . αν κανετε ξεχωριστη δηλωση οχι αν εισθε σε μια ναι απο οτι ξερω. Όποιος θελει ας μας βαλει καμία φωτο με τα βήματα στην πλατφόρμα να την δούμε και εμεις δεν ειναι τιποτα σου ζηταει κωδικους ταξις μετα το αμκα και αφου μπεις στα εχει ολα σχεδον ετοιμα αφμ αμκα εισοδημα ονομα διευθηνση κλπ εγω εβαλα μονο κινητο μεηλ και αιμπαν μετα πατησα συναινω και μου εβγαλέ το αποτελεσμα οτι εγκρηθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
top904 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 αν κανετε ξεχωριστη δηλωση οχι αν εισθε σε μια ναι απο οτι ξερω. Ξεχωριστη κάνω έκανα την αίτηση με απέρριψε και γράφει ότι είμαι φιλοξενουμενος και δεν με αφήνει να κάνω καινούργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μπορώ να κάνω αναίρεση στην αίτηση; Ναι.Κι μετα σου βγαζει επιλογη 'επαναξιολογηση' , δηλαδη διορθωνεις την πρωτη ουσιαστικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ξεχωριστη κάνω έκανα την αίτηση με απέρριψε και γράφει ότι είμαι φιλοξενουμενος και δεν με αφήνει να κάνω καινούργια να πας στα κεπ να το διωρθοσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omefraoul Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μου βγάζει αυτό εμένα Αιτήσεις Κοινωνικού Μερίσματος Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ από τις φορολογικές δηλώσεις του 2017 είστε φιλοξενούμενος. Η αξιολόγηση της επιλεξιμότητας σας για το κοινωνικό μέρισμα του 2017 μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια του νοικοκυριού που σας φιλοξενεί. Δεν το παίρνω το μερισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Putman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ναι.Κι μετα σου βγαζει επιλογη 'επαναξιολογηση' , δηλαδη διορθωνεις την πρωτη ουσιαστικα Εκεί που εμφανίζεται το Ενέργειες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά μου βγάζει αυτό εμένα Αιτήσεις Κοινωνικού Μερίσματος Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ από τις φορολογικές δηλώσεις του 2017 είστε φιλοξενούμενος. Η αξιολόγηση της επιλεξιμότητας σας για το κοινωνικό μέρισμα του 2017 μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια του νοικοκυριού που σας φιλοξενεί. Δεν το παίρνω το μερισμα? Μονο ο ιδιοκτητης του νοικοκυριου παιρνει το μερισμα, οχι ο φιλοξενουμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εκεί που εμφανίζεται το Ενέργειες; Η εκει η στο πεταει μονο του καπου εκει.Το ακυρωσα και εγω ,μεχρι να δω τι παιζει με το τεκμαρτο , κατι βεβαια που ουσιαστικα δεν ειχε νοημα αφου τα ποσα δεν αλλαζουν ουτε εχει επιλογες (με παρεσυρε το μαυρο παπαρακι ).Μετα την ξαναυπεβαλλα και μου εγκριθηκε κανονικα το ιδιο ποσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εμενα στο νοικοκυριο μου η αδερφη μου ειναι προστατευομενο μελος και μεχρι τωρα δεν ειχε κανει δικη της φορολογικη δηλωση, οποτε δεν εχει καν κωδικους. Αλλα θελει επιβεβαίωση με τους κωδικους της και δεν γινεται με της μητερας της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει καποια επιλογη < αποδεχομαι το κοινωνικο μερισμα > ? Οχι ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εμενα στο νοικοκυριο μου η αδερφη μου ειναι προστατευομενο μελος και μεχρι τωρα δεν ειχε κανει δικη της φορολογικη δηλωση, οποτε δεν εχει καν κωδικους. Αλλα θελει επιβεβαίωση με τους κωδικους της και δεν γινεται με της μητερας της. Πρεπει να κανει αιτηση για κλειδαριθμο και να παει απο την εφορια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι εγραφε στη τελικη ενεργεια /τελευταιο κλικ? Εγκριση και αποδοχη ? Για πεστε καποιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Τι εγραφε στη τελικη ενεργεια /τελευταιο κλικ? Εγκριση και αποδοχη ? Για πεστε καποιος.. Εγκριση-συναινεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Και το αποδεχομαι το κονωνικο μερισμα που το αναφερουν ολοι στις οδηγιες..χρησης που ειναι ? συναινεση =αποδοχη.Ετσι παει ? : ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις