Προς το περιεχόμενο

DVD-R nec Dieukrinish

Genetzhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pira prosfata to dvd-r nec 1300 4x kai prospatho na grapso mia tainia (pou tin exo kano ennoeitai symbiesi me to dvd Shrink) se 4x me to nero,to easy cd&dvd creator 6 kai kai mou emfanizei minima "Power calibration error".Ta diskakia einai princo dvd-r 4x.Mono 2x mou tin grafei.

Mhpws xerei kapoios 1. An exei provlima to dvd-r

2.Ta diskakia den ypostirizoun

3.Kati allo

Eyxaristo pilo gia ton xrono pou mou afierosate!!! :)

Δημοσ.

Με το ίδιο recorder κατάφερα να γράψω σε 4x μόνο 2-3 από τα 50 princo που είχα πάρει και τελικά δε γράφτηκαν καλά. Το χειρότερο είναι ότι και αυτά που γράφτηκαν σε 2x άρχισαν πολύ γρήγορα να παρουσιάζουν προβλήματα. Δοκίμασε τα Ritek που είναι λίγο ακριβότερα, αλλά γράφονται σε 4x και προς το παρόν δεν έχουν παρουσιάσει πρόβλημα.

Δημοσ.

Το ίδιο msg μου βγάζει και εμένα το cd-r που έχω!Όταν ρώτισα εδώ μου είπαν οτι είναι για πέταμα! :(

Δημοσ.

Φιλε Genetzhs το οτι δεν γραφονται καλα τα δισκακια αποδεικνυει ποσο πατατες ειναι τα Princo. Τα Ritek ειναι πολυ καλα δισκακια. Αν θες σιγουρη ποιοτητα παρε ή αυτα ή παρε TDK. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα! Αν θες κανε ενα search για να δεις ποια δισκακια ειναι τα καλυτερα. Υπαρχει και συγκεκριμενο post. Επισης να χρησιμοποιεις το Nero με το DVD-shrink. Ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Paidia 3erete pio einai to pio koufo? Ta phrame mazi ta NEC dvdr me ton genetzh, ta paraggeilame mazi apo to e-shop k hr8an paketo. K phrame k oi 2 dvd diskaki princo. E loipon, s'emena 12 diskakia prino ta egrapse me th mia enw o genetzhs den katafere na grapsei oute ena.. Skefthkame pos mporei na ftaiei to p tou. Opote tou efera to diko mou nec k ta egrafe ta princo kanonika se 4X... Ti na pw, aganakthsame.. Anyway, to provlhma den ly8hke, apla phre alla diskakia k telika ta egrafe kanonika.. Ti na pw den 3erw, kamia e3hghsh yparxei s'ayto;

E L E O S !

Δημοσ.

Κανα soft ,για ρύθμιση κεφαλής,μήπως υπαρχει πουθενά;Ίσως "ξεσυγχρονίζεται" κατά κάποιον τρόπο...Και δεν λέει να βάλουμε χέρι σ' αυτό ειδικά το θέμα!Κανας καθαρισμός,ίσως...

Από προσωπική εμπειρία ορμώμενος,το Teac μου(σε Pio από την αρχή...),ενώ πριν μιά βδομάδα κένταγε με princo,τώρα,αυτά που γράφει,ΔΕΝ παίζονται πάντα.Έχουν κολλήματα και το Decrypter αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους...

Ritek rules.

Δημοσ.

Μάριε και τα δικά μου princo είναι για πέταμα όλα...ή σχεδόν όλα...Ελπίζω με τα Tayio και τα Ritec να μην έχω το ίδιο πρόβλημα και αναγκαστώ να πέρνω TDK.

Δημοσ.

Και,παρεπιπτόντως,σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες,για τη λίστα λέω... :)

Αλλά,να "απλωθώ" on-line,μου κακοπάει,άσε που βαριέμαι κιόλας... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...