agelosLX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά το pc κάνει κάτι πολύ κουλό μετά το update σε 1709. Πατάω shut down, σβήνει κανονικά (σβηνουν φωτάκια, ανεμιστηρες, όλα) και μετά από κάποια ώρα το βρίσκω πάλι αναμμένο!!!! Έχω σβησει το fast startup, wake up from events αλλά τίποτα. Αυτό έγινε αφού πέρασε το update, πριν όλα ήταν οκ. Kαμία ιδέα?
manolis940 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 system restore γίνεται να κάνεις και να πας πριν το update ?Γίνεται πχ κάποια διακοπή ρεύματος ενώ είναι κλειστός ο υπολογιστή ή είναι ακριβώς μία ώρα ;
ntinos19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το ίδιο κανει και σε εμένα. Δεν το έψαξα καθόλου το θέμα...
agelosLX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 system restore γίνεται να κάνεις και να πας πριν το update ? Γίνεται πχ κάποια διακοπή ρεύματος ενώ είναι κλειστός ο υπολογιστή ή είναι ακριβώς μία ώρα ; Όχι δε γίνεται διακοπή ρεύματος... και να γινόταν δηλαδή θα γινόταν 1 φορά άντε 2 όχι σε κάθε σβήσιμο του pc. Κανείς άλλος δεν έχει το ίδιο θέμα μετά το update?
suffocater Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κ εγώ σε ενα pc.Oχι σε δευτερο όμως.ουτε εγώ το εψαξα καθολου tho'
dton Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πολύ πιθανόν να οφείλεται στο Automatic Maintenance. Άνοιξε τον κλασικό πίνακα ελέγχου και πήγαινε στις ρυθμίσεις του Automatic Maintenance. (System and Security - Security and Maintenance). Στις ρυθμίσεις υπάρχει ένα check "Allow scheduled maintenance to wake up my computer at the scheduled time". Αν το ξεκικάρεις θα σταματήσει να "ξυπνάει" από μόνος του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα