MrKostas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αυτή την στιγμή έχω έναν samsung ssd 850 evo για τα windows Και κάποια προγράμματα έναν hdd για διάφορα αρχεία και αγόρασα έναν δεύτερο ssd 850 evo 250gb για να αποθηκεύω τα Games ώστε να έχουν πιο γρήγορα loadings για αυτό θα θελα να μου εξηγήσετε τι πρέπει να κάνω μετά την τοποθέτηση του ssd στο κουτί? εφόσον το έχω τοποθετήσει πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο ώστε να λειτουργήσει ως απλό χώρος αποθήκευσης π.χ να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα η δεν ξέρω τι άλλο ρωτάω γιατί δεν ξέρω πολλά από αυτά και το Pc μου το χε φτιάξει ένα φιλαράκι..καλοδεχούμενη όποια βοήθεια ευχαριστώ....
Xristaras12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μόλις τον τοποθετήσεις θα πας στην διαχείριση δίσκων και θα του κάνεις διαμόρφωση δίνοντάς του ενα γράμμα (D,E,F κλπ) για να μπορεί να τον βλέπει ο υπολογιστής. 1
MrKostas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 μόλις τον τοποθετήσεις θα πας στην διαχείριση δίσκων και θα του κάνεις διαμόρφωση δίνοντάς του ενα γράμμα (D,E,F κλπ) για να μπορεί να τον βλέπει ο υπολογιστής. για να καταλάβω πως το διαμορφώνουμε φίλος από που στην διαχείριση δίσκων το κάνεις αυτό και μετά από αυτό έτοιμος προς χρήση ο ssd??/
Xristaras12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ε ναι τι άλλο σε περιβάλλον windows, γράφεις διαχείριση υπολογιστή,και σου έχει επιλογή για αριστερά που λεει διαχείριση δίσκων. εκει θα δεις τους δισκους σου. ο ssd θα έχει μαύρη γραμμή,θα σου αναγράφει χωρητικότητα. το επιλέγεις,δεξί κλικ νεος απλος τομος και τα υπολοιπα θα τα δεις. 1
MrKostas13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ε ναι τι άλλο οχι δεν καταλαβες σε αυτο θελω να με βοηθησεις πως το διαμορφωνουμε ??? οχι δεν καταλαβες σε αυτο θελω να με βοηθησεις πως το διαμορφωνουμε ??? δεν κανεις τπτ format που διαβασα και τετοια απλως τοποθετεις τον δισκο στο pc επειταπηγαινεις υπολογιστη μου βλεπεις τον ssd δεξι κλικ και επειτα εχει μια αυτοματη σειρα απο εκτελεσεις εαν καταλαβα σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα