Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

πρόσφατα παραγγείλαμε 20 4κ οθόνες Dell 2415Q στην εταιρεία μας. Από την πρώτη στιγμή όλες οι οθόνες είχαν ένα φαινόμενο με λεπτές γκρι παράλληλες γραμμές οι οποίες ήταν εμφανείς σε λευκό και γενικά σε ανοιχτό φόντο.

Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία και μετά από escalation που έγινε προς το εξωτερικό (μεγάλη παραγγελία και αρκετά τα χρήματα) πήραμε την εξής απάντηση:

Αξιότιμε κύριε ***,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατόπιν προώθησης του θέματος σας στο εξωτερικό και μετά από απάντηση που λάβαμε από το αρμόδιο τμήμα που εξέτασε το αίτημά σας, μας ενημέρωσαν πως η «αλλοίωση» που παρουσιάζετε στις οθόνες είναι εντός τεχνικών προδιαγραφών και δεν οφείλετε σε τεχνική δυσλειτουργία.

Αυτό που σας παρουσιάζουν οι οθόνες ονομάζετε Moiré effect.

Παραμένω στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Θα αγόραζε κανείς μια καλή και ακριβή οθόνη γνωρίζοντας ότι έχει πρόβλημα με Moire;;;

Τουλάχιστον όσοι αποφασίσετε να αγοράσετε Dell δείτε την πρώτα ανοιχτή και αποφασίστε αν σας κάνει ή όχι...

Δημοσ.

Στειλε email στην Dell κατευθειαν. Υποψαζομαι το καταστημα απο το οποιο αγορασατε. Αναλογως τι θα σου απανησουν απο Dell κινησαι νομικα μετα.

Επισης ανοιξε θεμα στο φορουμ της Dell με το προβλημα και ανεβασε και screenshots.

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιον μιλήσανε στο "εξωτερικό" και ποιο είναι το αρμόδιο τμήμα σου είπανε; Ψιλογελοία μου φαίνεται η απάντηση που σου δώσανε. Εγώ δε θα το δεχόμουν σε καμμία περίπτωση και όπως είπε και ο benign, στείλε απευθείας στη Dell και ζήτα και από το μαγαζί που τις πήρες αντίγραφο της απάντησης που πήραν από το "εξωτερικό".

• Like 2
Δημοσ.

Το moire effect είναι effect όσο οι παπαριές είναι οπωροφόρα δέντρα. Εγώ θα είμουν δυσαρεστημένος αν έβλεπα αυτό που περιγράφεις και ηταν τόσο ενοχλητικό σε σχέση με άλλες οθόνες (ειδικά σε dell που θεωρείται αξιόπιστη μάρκα). Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα στείλε στο εξωτερικό mail αφου το googlareis να δεις αν το εχουν και άλλοι το πρόβλημα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αντίστοιχα απάντησαν και σε 8 δικές μας Dell 27" που έκανε σε ΟΛΕΣ ρωγμές στο πλαστικό της βάσης. Απορώ πώς κρατιούνται ακόμα όρθιες για να είμαι ειλικρινής.

Δημοσ.

GeorgeMan έχεις επίσημη απάντηση από τη Dell που να αναφέρει ότι η ρωγμή δε θεωρείται ελλάτωμα και άρα δε δικαιούστε αλλαγή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...