MrPanozzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Οποτε οτι θέλει το κάθε κατάστημα κάνει... Μάλιστα. Αυτό που λέω για την SIM ισχύει σε όλα τα καταστήματα.
johnny77 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά πήρα διάφορα πράγματα από Black Friday στον Γερμανό και ισχύουν κανονικά οι δωρεπιταγες από shazam. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα και 10αρες επιταγές για αγορές άνω των 50€, αλλά και μια 20αρα για αγορές άνω των 100€. Στην τελική τιμή (αφαιρωντας δηλαδή τις επιταγές) πέρασε κανονικά το 20% της eurobank και μάλιστα κατευθείαν. Επίσης να ξέρετε ότι τρέχει και μια άλλη προσφορά, που με κάθε αγορά μπορούν να σου εκδοσουν επιτοπου δωρεάν καινούρια SIM με υπόλοιπο στον λογαριασμό την αξία των αγορών (ουσιαστικά μένουν περισσότερα χρήματα στο υπόλοιπο από την τελική αξία των αγορών αν αφαιρέσεις την επιστροφή της eurobank). Ωστόσο, αν κάνεις αγορές πάνω από 100€, το μαξ υπόλοιπο που πιστωνεται είναι τα 100€. αυτο με τι sim ισχυει ανεξαρτητου αγορας ? Δηλαδη εγω τωρα που θα παω να παρω κατι με 20ε μπορω να ζητησω δωρεαν sim με χρονο ομιλιας μεσα 20ε?
JEIQ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 ξερερετε αν υπαρχει πουθενα στοκ στην θεσσαλονικη?
MrPanozzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 αυτο με τι sim ισχυει ανεξαρτητου αγορας ? Δηλαδη εγω τωρα που θα παω να παρω κατι με 20ε μπορω να ζητησω δωρεαν sim με χρονο ομιλιας μεσα 20ε? Σε 4-5 διαφορετικά που ρώτησα ίσχυε και μόνο στο ένα μου είπαν ότι απλά δεν είχαν απόθεμα από τις συγκεκριμένες sim, αλλιώς ίσχυε κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι μόνο στο ένα μου το είπαν οι ίδιοι και μάλιστα με τη λογική ότι είναι μόνο στο δικό τους αυτή η προσφορά. Μετά από ερώτησή μου σε διαφορετικά καταστήματα επιβεβαιωναν ότι ίσχυε και εκεί.
deerhunter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 ειναι αντιστοιχο με αυτο που εχουν τα public (με καθε αγορα παιρνεις μια καρτα f2g με χρονο ομιλιας μεχρι 100 ευρω). Αρα το κανει και ο Γερμανος.υπαρχει καποιος που εχει παρει αυτη την sim απο τον Γερμανο?
MrPanozzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 ειναι αντιστοιχο με αυτο που εχουν τα public (με καθε αγορα παιρνεις μια καρτα f2g με χρονο ομιλιας μεχρι 100 ευρω). Αρα το κανει και ο Γερμανος.υπαρχει καποιος που εχει παρει αυτη την sim απο τον Γερμανο? Έχω πάρει τρεις συγκεκριμένα προχθές. Οι δύο έχουν μπει κανονικά και τα χρήματα, η τρίτη (που ήταν και μεγάλη αγορά και θα είχε το μαξ 100€) περιμένω ακόμα να μπουν τα χρήματα. Απ ότι με ενημέρωσαν σήμερα που πήρα είναι μαξ οι 5 μέρες και θα μπουν. Στα άλλα δύο μπήκαν σε ούτε 24ωρο. 1
macovet Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Έχω πάρει τρεις συγκεκριμένα προχθές. Οι δύο έχουν μπει κανονικά και τα χρήματα, η τρίτη (που ήταν και μεγάλη αγορά και θα είχε το μαξ 100€) περιμένω ακόμα να μπουν τα χρήματα. Απ ότι με ενημέρωσαν σήμερα που πήρα είναι μαξ οι 5 μέρες και θα μπουν. Στα άλλα δύο μπήκαν σε ούτε 24ωρο. Πάντως στο Γερμανό που ψώνισα εγώ δεν ήξεραν τίποτα - προσπάθησα να τους το εξηγήσω αλλά μάταια..
MrPanozzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πάντως στο Γερμανό που ψώνισα εγώ δεν ήξεραν τίποτα - προσπάθησα να τους το εξηγήσω αλλά μάταια.. Πάντως καλογρεζα (εκεί που μου το είπαν κιόλας), Νέα Ιωνία, Αργυρούπολη (τους είχαν τελειωσει) και Γλυφάδα ίσχυε τσεκαρισμενα.
link67 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πάντως καλογρεζα (εκεί που μου το είπαν κιόλας), Νέα Ιωνία, Αργυρούπολη (τους είχαν τελειωσει) και Γλυφάδα ίσχυε τσεκαρισμενα. Μαλλον δεν εχουν καλη ενημερωση τα καταστηματα, γιατι κι εγω στο Βολο που ρωτησα δεν ηξεραν τιποτα για τη sim.
deerhunter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Έχω πάρει τρεις συγκεκριμένα προχθές. Οι δύο έχουν μπει κανονικά και τα χρήματα, η τρίτη (που ήταν και μεγάλη αγορά και θα είχε το μαξ 100€) περιμένω ακόμα να μπουν τα χρήματα. Απ ότι με ενημέρωσαν σήμερα που πήρα είναι μαξ οι 5 μέρες και θα μπουν. Στα άλλα δύο μπήκαν σε ούτε 24ωρο. ειναι whats up? πακετα μπορεις να αγορασεις?
Georgegr3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Σε αγορά άλλου κινητού, μου αποδόθηκε αμέσως η επιστροφή. Δωροεπιταγή δεν με άφησαν να την εξαργύρωσω.
overpower Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Στα 80 ευρω αξιζει, αλλα επειδη μια φιλη μου δεν εχει eurobank, της προτεινα την 32αρα εκδοση απο το skroutz στα 104 ευρω
MrPanozzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 ειναι whats up? πακετα μπορεις να αγορασεις? Ναι what's up είναι. Κανονικά όλα!
NaGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 αυτή η προσφορά με sim ήταν για BF ή θα συνεχίσει να τρέχει? το υπόλοιπο για πόσο μένει στη κάρτα, το 3μηνο που ισχύει και για το κανονικό γέμισμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις