Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ειδα μια "προσφορά" στο πλαίσιο για ενα pc turbox cerberus απο 699€ σε 449€ και συνοπτικά ειχε

Ryzen 3 1200

Rx 550

Hd 1tb

Ram 8gb 2400mhz

Κουτί καλουτσικο 50ρικο σε κοστος

Τωρα μητρική και τροφοδοτικό δεν γνωρίζω, δεν λέει!

Απο αυτα που λεει ειναι καλο γθα τα λεφτά του ή υπάρχει και καλύτερο με αυτα και ισως κανα 50-100ρικο παραπάνω?

Γενικά

Κόστος: 500 ιδανικό ~600 ταβάνι (20 πανω 20 κατω δεν παιζει ρόλο) και τα λεφτά μονο για τον πύργο

Χρήση: Κυρίως παιχνίδια, ταινιες, περιήγηση και λιγο edit

Πρόγραμματα-Παιχνίδια: lol (χαχα),gta v, cs, cod, pes, football manager, Photoshop και battleground που παίζω ττελευταία στο νετ καφέ...μονο που εκει κολλάει σε high kai ultra γραφικά αρα δεν πιέζω για αυτό, αν και μου λενε πως φταίει το ίδιο το παιχνίδι μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ακομα και πως ούτε beta δεν έχει.

Απλως θελω να μου πείτε και για το συγκεκριμένο pc του πλαίσιο αν αξιζει τα λεφτα του ή θα ειναι πεταμένα!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ειδα μια "προσφορά" στο πλαίσιο για ενα pc turbox cerberus απο 699€ σε 449€ και συνοπτικά ειχε

Ryzen 3 1200

Rx 550

Hd 1tb

Ram 8gb 2400mhz

Κουτί καλουτσικο 50ρικο σε κοστος

Τωρα μητρική και τροφοδοτικό δεν γνωρίζω, δεν λέει!

Απο αυτα που λεει ειναι καλο γθα τα λεφτά του ή υπάρχει και καλύτερο με αυτα και ισως κανα 50-100ρικο παραπάνω?

Γενικά

Κόστος: 500 ιδανικό ~600 ταβάνι (20 πανω 20 κατω δεν παιζει ρόλο) και τα λεφτά μονο για τον πύργο

Χρήση: Κυρίως παιχνίδια, ταινιες, περιήγηση και λιγο edit

Πρόγραμματα-Παιχνίδια: lol (χαχα),gta v, cs, cod, pes, football manager, Photoshop και battleground που παίζω ττελευταία στο νετ καφέ...μονο που εκει κολλάει σε high kai ultra γραφικά αρα δεν πιέζω για αυτό, αν και μου λενε πως φταίει το ίδιο το παιχνίδι μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ακομα και πως ούτε beta δεν έχει.

Απλως θελω να μου πείτε και για το συγκεκριμένο pc του πλαίσιο αν αξιζει τα λεφτα του ή θα ειναι πεταμένα!

Καλημέρα! Για τα δεδομένα του πλαισίου είναι καλή στα 450 άν εξαιρέσουμε τι θα σου βάλουν μέσα δλδ τουβλοξ τροφοδοτικό κλπ.

Εναλλακτικά κάτι πιο ολοκληρωμένο με ssd και 1050 ti στα 600 απο dexter που συναρμολογει δωρεάν

post-182716-0-50025200-1511412661_thumb.jpg

Δημοσ.

Στο δινουν με windows ετοιμο;

Ναι έχουν Windows.

Καλημέρα! Για τα δεδομένα του πλαισίου είναι καλή στα 450 άν εξαιρέσουμε τι θα σου βάλουν μέσα δλδ τουβλοξ τροφοδοτικό κλπ.

Εναλλακτικά κάτι πιο ολοκληρωμένο με ssd και 1050 ti στα 600 απο dexter που συναρμολογει δωρεάν

dexter.JPG

Δηλαδη το θέμα είναι ουσιαστικά το μουφα τροφοδοτικό που ισως θα βαλουν σωστά? Αα και την μητρική μιας και δεν λεει στην περιγραφή.

Απο dexter στα 600€ είναι απο τις καλύτερες επιλογες αυτο το build?

Δημοσ.

Ναι σχεδόν πάντα τα έτοιμα Turbo-X desktop έχουν τροφοδοτικο Turbo-X που γενικά δεν είναι και η καλύτερη ιδέα όσα watt και να 'ναι!

Δημοσ.

Δηλαδη το θέμα είναι ουσιαστικά το μουφα τροφοδοτικό που ισως θα βαλουν σωστά? Αα και την μητρική μιας και δεν λεει στην περιγραφή.

Μητρική λέει στην περιγραφή ότι έχει την A320M-DS2 της Gigabyte

Δημοσ.

Αν σου δινουν και windows ειναι τρικαλη τιμη. Το dexter ειναι τυχαιο μαγαζι σαν συνολο ομως στο 600αρι ολα απο ενα μαγαζι τοσο θα σου βγει αντε να χωρεσει ο 1300x με φθηνοτερο κουτι-μνημη.

Δημοσ.

Φιλος μου είπε να κανω υπομονη και αν θέλω κατι καλο και εγγύηση να παω για αυτα που αγγίζουν τα 700€:

Ryzen 5 1400

Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB

Asus Prime B350M-K

CoolerMaster MasterWatt Lite 600W

Corsair Value Select 8GB DDR4-2133MHz

Seagate Barracuda 2TB

Transcend SSD230S 128GB

CoolerMaster Masterbox Lite 5 RGB

Λες?

(1)

.

post-379635-0-05724900-1511449951_thumb.png

post-379635-0-47312900-1511449967_thumb.png

Δημοσ.

Οχι

Οταν μαζεψεις πες ποσα δινεις τελικο και το βλεπουμε τοτε

Δημοσ.
ΟχιΟταν μαζεψεις πες ποσα δινεις τελικο και το βλεπουμε τοτε

Έγινε! Παντως turbox δεν παίρνω τελικά, γενικα βλεπω πως αυτα τα υποτιθέμενα black Friday το μονο που κάνουν ειναι να (προσπαθούν) αγγίζουν τιμες skroutz! Οπότε δεν έχει κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Ryzen 3 1200 και rx 550 στο πλαίσιο χωριστά επίσης τα εχει σε προσφορά, αρα δεν ειναι τυχαιο που ο συγκεκριμένος πύργος εχει αυτα μεσα!

Αν και στο σκρουτζ φτηνότερα είναι και τα δύο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...