Cyberdemon87 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά. Ψάχνω ένα απλό, οικονομικό αλλά ανθεκτικό κινητό (όχι smartphone!) για τον πατέρα μου το οποίο να έχει λίγο μεγαλύτερα πλήκτρα από τα συνηθισμένα. Είδα κάτι σε στυλ Nokia 105, 130, κλπ, αλλά μου φαίνονται πολύ μικρά τα πλήκτρα τους. Σκέφτομαι να ανταλλάξω το Lumia 640 μου στο κατάστημα, το οποίο δεν χρησιμοποιώ πια, για αυτό που θα αποφασίσω. Please advice
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 alcatel one touch 2012d "σκυλί" με μεγάλα πλήκτρα http://www.mobile-phones.gr/kinita/alcatel/alcatel-one-touch-2012d-dark-chocolate-eu-detail.html?ref=bestprice.gr και αν δεν το πολύ χρησιμοποιεί 5 μέρες μπαταρία.
villasg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μας εχει σωσει ( η μανα 85 ετων ) http://www.e-shop.gr/kinito-evolveo-easyphone-xd-senior-red-silver-p-TEL.090242 Στο κοκκινο να το βρισκει ευκολα . Σκυλι ευκολο με πληκτρα αμεσης κλησης κλπ
teo_3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πρόσφατα αγορασμένο το Panasonic KX-TU329 απο Amazon το οποίο είναι απλά καταπληκτικό, με μεγάλα κουμπιά απο λάστιχο, μεγάλη οθόνη με τριών μεγέθων γράμματα (στην 3η σκάλα βλέπει και ο Στήβι Γουόντερ!), δυνατό ηχείο, δυνατή μπαταρία μπαταρία και shock proof κατασκευή. Το προτείνω με κλειστά μάτια.
efkola Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Για να μην ανοίγω νέο θέμα... ψάχνω απλό, flip κατά προτίμηση, κινητό για ηλικιωμένο. Μας ενδιαφέρει να δέχεται την παλιά, μεγάλη sim, να έχει δυνατό ήχο κλήσης, καλή μπαταρία και μια σχετική ανθεκτικότητα στις πτώσεις. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω, μάλλον θα του πάρω το Powertech Sentry IV . Έχει κανείς άποψη για το παραπάνω ή για το Turbo x mini flip III ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα