Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου εισαι στα 400 ευρω νομιζω οτι καλυτερο σε καινουριο ειναι να παρεις ΖΤΕ Axon 7.

το εχω και ειναι πραγματικα απο τις top συσκευες.

Δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα που να εχει κατι περισσοτερο απο οσα δινει το Axon 7

Δημοσ.

Ελπίζω να μας πουν εντυπώσεις όσοι το πήραν. Το έψαξα αρκετά, για μένα δεν είναι ισορροπημένο κινητό. Το βλέπω πιο πολύ «βάλε επεξεργαστή για να το τιμολογίσουμε ναυαρχίδα». Δηλαδή να πάρεις κινητό με design παλιό, επεξεργαστή που να σηκώνει όλα τα games και να μη τα σηκώνει η μπαταρία και να μην είναι qhd η οθόνη. Τέλος πάντων. Σίγουρα καλή επιλογή στα 400.

Το εχω γραψει και στο αλλο θεμα οτι ουτε εγω θα το επαιρνα επειδη δεν μαρεσει το design του πλεον και θα προτιμουσα το g6.

Βεβαια αλλιως το βλεπω εγω και εσυ,και αλλιως ο καθενας.

Η μπαταρια αγαπητε αν το θελει καποιος για παιχνιδια οτι κινητο και να παρεις θα στην ξεζουμισει. Δεν ειναι οπως τα ipad air πχ που μπορεις να παιζεις για ατελειωτες ωρες.

αφου εισαι στα 400 ευρω νομιζω οτι καλυτερο σε καινουριο ειναι να παρεις ΖΤΕ Axon 7.

Δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα που να εχει κατι περισσοτερο απο οσα δινει το Axon 7

Ειναι καποιο αστειο αυτο για το Zte axon 7?Δεν λεω για περυσι που βγηκε εκανε ντορο για το κομματι του ηχου που προσεφερε στα χρηματα του αλλα περαν απο τον ηχο σε ολα τα αλλα υστερει υποδειγματικα,ειδικα σε σχεση με τα φετινα κινητα.

Αθλια υποστηριξη στις αναβαθμισεις(το Xz1 ειναι με android 8 ηδη)

επισης κακογραμμενο UI σε σχεση με αλλες εταιρειες

παλαιοτερος επεξεργαστης(ακομα και το g6 εχει τον snap821)

ξεπερασμενο design

μετρια μπαταρια(χειροτερη και απο του sony xz1 αλλα και του g6)

capacitive κουμπια τα οποια δεν φωτιζονται(λες και αγοραζεις κινητο των 120ευρω)

δεν ειναι αδιαβροχο(σε σχεση με sony και G6)

και φυσικα κατωτερη καμερα.

Σχεδον σε ολους τους τομεις υστερει πλεον το εν λογω κινητο

• Like 1
Δημοσ.

Last year. Στα λεφτά αυτά πλέον δεν αξίζει. Και μόνο ότι παίρνεις φτηνότερα HTC 10 σήμερα λέει πολλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω γραψει και στο αλλο θεμα οτι ουτε εγω θα το επαιρνα επειδη δεν μαρεσει το design του πλεον και θα προτιμουσα το g6.

Βεβαια αλλιως το βλεπω εγω και εσυ,και αλλιως ο καθενας.

Η μπαταρια αγαπητε αν το θελει καποιος για παιχνιδια οτι κινητο και να παρεις θα στην ξεζουμισει. Δεν ειναι οπως τα ipad air πχ που μπορεις να παιζεις για ατελειωτες ωρες.

Ειναι καποιο αστειο αυτο για το Zte axon 7?Δεν λεω για περυσι που βγηκε εκανε ντορο για το κομματι του ηχου που προσεφερε στα χρηματα του αλλα περαν απο τον ηχο σε ολα τα αλλα υστερει υποδειγματικα,ειδικα σε σχεση με τα φετινα κινητα.

Αθλια υποστηριξη στις αναβαθμισεις(το Xz1 ειναι με android 8 ηδη)

επισης κακογραμμενο UI σε σχεση με αλλες εταιρειες

παλαιοτερος επεξεργαστης(ακομα και το g6 εχει τον snap821)

ξεπερασμενο design

μετρια μπαταρια(χειροτερη και απο του sony xz1 αλλα και του g6)

capacitive κουμπια τα οποια δεν φωτιζονται(λες και αγοραζεις κινητο των 120ευρω)

δεν ειναι αδιαβροχο(σε σχεση με sony και G6)

και φυσικα κατωτερη καμερα.

Σχεδον σε ολους τους τομεις υστερει πλεον το εν λογω κινητο

Tην έχεις δουλέψει κάποιο καιρό την εν λόγω συσκευή?

Δημοσ.

Tην έχεις δουλέψει κάποιο καιρό την εν λόγω συσκευή?

το ότι στην Κίνα έπαιζε για αρκετό καιρό κάτω από 200€ το axon λέει πολλά ... κάλο κινητάκι άλλα δεν μπορεί να παίξει με επώνυμες φετινές-περσινές ναυαρχίδες

Δημοσ.

Μπορεί πολύ άνετα να παίζει με περσινές ναυαρχίδες. Που υστερεί δηλαδή τόσο πολύ? Μην ακούω πάλι για την κάμερα! Έλεος. Όλα τα κινητά βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες την μέρα και χάλια την νύχτα. Το Axon 7 συγκαταλέγεται ΆΝΕΤΑ στην ίδια κατηγορία με τις περσινές ναυαρχίδες και σε κάποια σημεία είναι και ανώτερο από πολλές φετινές (στον ήχο, στην οθόνη, στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, στην αυτονομία και σε άλλα σημεία που δεν χρειάζεται να επεκταθώ) 

το ότι στην Κίνα έπαιζε για αρκετό καιρό κάτω από 200€ το axon λέει πολλά ... κάλο κινητάκι άλλα δεν μπορεί να παίξει με επώνυμες φετινές-περσινές ναυαρχίδες

η ερώτηση μου ηταν αν την εχει δουλεψει καποιο καιρο την συσκευη. Η απαντηση σου δεν κολλαει πανω στην ερωτηση που εκανα.

Δημοσ.

Που υστερεί δηλαδή τόσο πολύ? Μην ακούω πάλι για την κάμερα! Έλεος. Όλα τα κινητά βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες την μέρα και χάλια την νύχτα. Το Axon 7 συγκαταλέγεται ΆΝΕΤΑ στην ίδια κατηγορία με τις περσινές ναυαρχίδες και σε κάποια σημεία είναι και ανώτερο από πολλές φετινές (στον ήχο, στην οθόνη, στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, στην αυτονομία και σε άλλα σημεία που δεν χρειάζεται να επεκταθώ) 

η ερώτηση μου ηταν αν την εχει δουλεψει καποιο καιρο την συσκευη. Η απαντηση σου δεν κολλαει πανω στην ερωτηση που εκανα.

Ναι μονο που δεν ειμαστε στο 2016 που οντως το Zte axon 7 ηταν τοτε αριστο. Πλεον ειμαστε τελη 2017 με αρχες 2018.

Οταν λεω οτι υστερει δεν σημαινει οτι βγαζει φωτογραφιες οπως κινητο των 100ευρω αλιμονο.Λεω οτι στα ιδια χρηματα υπαρχουν κινητα με καλυτερη καμερα.

Στην οθονη το Zte δεν ειναι ανωτερο απο τις περσινες ναυαρχιδες.Και αυτο γιατι υπαρχει το galaxy s7 που ειχε την καλυτερη amoled οθονη των περσινων κινητων.

Ουτε στην ποιοτητα κατασκευης υπερτερει γιατι υπηρχε το Htc 10.

Για την αυτονομια απο συγκριτικο που βλεπω(μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα να τεσταρουμε οτι συσκευη κυκλοφορει)επισης δεν εχει την κορυφαια.S7 edge και Moto Z Force την ειχαν.

Το θεμα ομως ειναι οτι η συγκριση δεν γινεται με κινητα του 2016 αλλα με κινητα του 2017 οπως σου ανεφερα παραπανω.

Το Axon 7 δεν ειναι κακο κινητο προς Θεου αν το βρεις σε καλη τιμη απο εξωτερικο(με οτι αυτο συνεπαγεται με εγγυηση και αποδειξη).Ειναι ομως εν ετη σχεδον 2018 κακο κινητο στην τιμη των 400ευρω.

Εχω αναφερει παραπανω αναλυτικα το γιατι.

Δημοσ.

Ναι μονο που δεν ειμαστε στο 2016 που οντως το Zte axon 7 ηταν τοτε αριστο. Πλεον ειμαστε τελη 2017 με αρχες 2018.

Οταν λεω οτι υστερει δεν σημαινει οτι βγαζει φωτογραφιες οπως κινητο των 100ευρω αλιμονο.Λεω οτι στα ιδια χρηματα υπαρχουν κινητα με καλυτερη καμερα.

Στην οθονη το Zte δεν ειναι ανωτερο απο τις περσινες ναυαρχιδες.Και αυτο γιατι υπαρχει το galaxy s7 που ειχε την καλυτερη amoled οθονη των περσινων κινητων.

Για την αυτονομια απο συγκριτικο που βλεπω(μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα να τεσταρουμε οτι συσκευη κυκλοφορει)επισης δεν εχει την κορυφαια.S7 edge και Moto Z Force την ειχαν.

Το θεμα ομως ειναι οτι η συγκριση δεν γινεται με κινητα του 2016 αλλα με κινητα του 2017 οπως σου ανεφερα παραπανω.

Το Axon 7 δεν ειναι κακο κινητο προς Θεου αν το βρεις σε καλη τιμη απο εξωτερικο(με οτι αυτο συνεπαγεται με εγγυηση και αποδειξη).Ειναι ομως εν ετη σχεδον 2018 κακο κινητο στην τιμη των 400ευρω.

Δεν ανεφερα οτι το Axon ειναι καλυτερο απο τις περσινες ναυαρχιδες ουτε απο τις φετινες, αλλα οτι σε καποια σημεια ναι ειναι ανωτερο. Τα ηχεια του μονο να σκεφτεις ναι ειναι ανωτερα απο ολες τις ναυαρχιδες.

Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ανωτερη απο του S7, η οθονη  του και η αυτονομια του καλυτερες απο του HTC 10 και απο του G6.

Επισης μην ξεχναμε οτι μιλαμε για συσκευες γενικα ως συνολο τι προσφερουν και οχι μονο για την καμερα.

Αλλιως υπαρχουν και οι φωτογραφικες μηχανες.

Δεν λεω οτι το Axon 7 ειναι το τελειο κινητο, αλλα οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι το πιο πληρες πακετο.

Υ.Γ. Η ερωτηση (ξαναγραφω) ηταν αν εχεις δουλεψει για καποιο διαστημα το Axon 7.

Δημοσ.

Δεν ανεφερα οτι το Axon ειναι καλυτερο απο τις περσινες ναυαρχιδες ουτε απο τις φετινες, αλλα οτι σε καποια σημεια ναι ειναι ανωτερο. Τα ηχεια του μονο να σκεφτεις ναι ειναι ανωτερα απο ολες τις ναυαρχιδες.

Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι ανωτερη απο του S7, η οθονη του και η αυτονομια του καλυτερες απο του HTC 10 και απο του G6.

Επισης μην ξεχναμε οτι μιλαμε για συσκευες γενικα ως συνολο τι προσφερουν και οχι μονο για την καμερα.

Αλλιως υπαρχουν και οι φωτογραφικες μηχανες.

Δεν λεω οτι το Axon 7 ειναι το τελειο κινητο, αλλα οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι το πιο πληρες πακετο.

Υ.Γ. Η ερωτηση (ξαναγραφω) ηταν αν εχεις δουλεψει για καποιο διαστημα το Axon 7.

Καλό το axon αλλά είσαι υπερβολικός επειδή το έχεις και λες πράγματα που δεν ισχύουν
Δημοσ.

Καλό το axon αλλά είσαι υπερβολικός επειδή το έχεις και λες πράγματα που δεν ισχύουν

το εχω και δεν νομιζω οτι ειμαι υπερβολικος.

απλα πες μου ενα δυο πραγματα απο αυτα που εγραψα που δεν ισχυουν.

Νομιζω ομως οτι ξεφυγαμε απο το βασικο θεμα του thread...

Δημοσ.

Για να σ το λέει... κάτι ξέρει πέρασαν απ τα χέρια του σχεδόν όλες συσκευές που αναφέρθηκαν μαζί με το Axon 7 ... Προσωπικά και γω σκεφτόμουνα να το χτυπήσω μάλιστα έκανα την παραγγελία αλλά την ακύρωσα όταν έψαξα καλύτερα έτσι λόγω κάμερας και θυμάμαι διάβασα για θέματα στο ακουστικό κατά την ομιλία ήταν ο βασικός λόγος που το απέρριψα

Δημοσ.

Στην ποιότητα κατασκευής δεν υστερεί για κανένα λόγο με το HTC 10, ήχο δε μπορώ να πω, είναι όντως καλύτερο. Αυτά στα λέω γιατί τα είχα. Για την κάμερα δεν το συζητάω καν, πολύ μέτριο. Οθόνη στα ίδια επίπεδα και τα δύο, αξιοπρεπέστατα
  • Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν το εχω γιατι περσι που κοιταζα δεν το εφερνε κανεις ΕΛλαδα και απο εξωτερικο θα ειχα θεμα με την εγγυηση.

Για τον ηχο το τονισα και στην αρχη οτι ηταν εξ αρχης το μονο πραγματικο του θετικο που ειχε δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

Δημοσ.

Οχι δεν το εχω γιατι περσι που κοιταζα δεν το εφερνε κανεις ΕΛλαδα και απο εξωτερικο θα ειχα θεμα με την εγγυηση.

Για τον ηχο το τονισα και στην αρχη οτι ηταν εξ αρχης το μονο πραγματικο του θετικο που ειχε δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

και έξω έχουν εγγύησή και σου επιστρέφουν τα χρήματά μαζί με τα μεταφορικά σε περίπτωσή στραβής ενώ εδώ τα καταστήματά σε τρέχουν στα σέρβις για μήνες που δεν κάνουν τίποτα  δεν τα λέω ετσι άλλα από προσωπική εμπειρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...