Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα το κινητό που έχω είναι το Note 2 και μετά απο 3 χρόνια πιστεύω ότι ήρθε ώρα για αλλαγή.
1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400,00€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB, Viber, GPS, call recorder, pictures απλές
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 + και πάνω 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Καλό είναι να έχει αλλά όχι deal breaker
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; NAI !!!
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα - Τιμολόγιο
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Μου άρεσε και το Mi max 2 με τις 6.44 αλλά επειδή συχνά πάω επαρχία εκεί χωρίς την 20αρα θα έχω θέμα με το ιντερνετ. To plaisio έβγαλε το Mi note 2 στα 400,00€ προσφορά, επιπλέον βλέπω και το mate 10 lite 5.9 καθώς και το mate 9. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Επεξ/σία από liakoudis
Δημοσ.

πάρε το xz1 και αν σ ενδιαφέρει τόσο πολύ η μπαταρία τότε mi note 2 .... τα huawei άστα λόγω αναβαθμίσεων και SoC ειδικά το 10 lite είναι άκυρο δω

Δημοσ.

Το ΧΖ1 & το P10 βλέπω σε προσφορά 399€, αλλά δεν είναι στο μέγεθος οθόνης που ψάχνεις.

To Mate 9 δεν είναι στα χρήματά σου.

Δημοσ.

Κάνε μια έκπτωση αν μπορείς στο μέγεθος οθόνης και πάρε το Sony XZ1 και δεν θα χάσεις. Είναι ναυαρχίδα με τα όλα της και τα 400 που ζητάνε τώρα γι αυτήν είναι σαν να τους κλέβεις. Αν για κάποιο λόγο ντε και καλά το μέγεθος οθόνης είναι αδιαπραγμάτευτο τότε LG G6 για ένα εξαιρετικό πακέτο απλά όχι στο επίπεδο του ΧΖ1. 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω, στην παρούσα έχω το Νοτε 2 και όταν έχω ίντερνετ σε H+ είμαι μια χαρά.

Τώρα το Mi Max 2 θα μου δίνει ταχύτητες ανάλογες ? ????

Να πώ επίσης ότι είμαι στην Voda. 

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να γράφει τότε ο καθένας τα κριτήριά του. Θέλω να πω ΟΚ, 5,2" για κάποιους είναι εντάξει, αλλά εφόσον το παιδι επιθυμεί μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερα να εστιάσουμε εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα HTC δεν έχουν service Ελλάδα. Αυτό προσέξτε το.

To xz1 βρε παιδιά σίγουρα αξίζει; Είδατε κανένα review; Το έχει κανένας στα χέρια του;

Ότι review είδα η μπαταρία κάτω του μετρίου, η κάμερα not so special, ο ήχος χαμηλός απ τα ηχεία και τα ακουστικά, η οθόνη μέτρια, ο επεξεργαστής overkill. 

Δημοσ.

Παιδιά τα HTC δεν έχουν service Ελλάδα. Αυτό προσέξτε το.

Η tssolution(arvato)τα παραλαμβάνει και στέλνονται Ρουμανία για επισκευή
Δημοσ.

Η tssolution(arvato)τα παραλαμβάνει και στέλνονται Ρουμανία για επισκευή

Ναι αλλά κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό... 

1. Ts solutions - arvato

2. να σταλεί στη Ts solutions, μετά να σταλεί στη Ρουμανία, να φτιαχτεί και να γυρίσει στη Ts Solutions και μετά σε εσένα. Θα έχεις αγοράσει άλλο κινητό, θα έχεις παιδιά και ούτε θα το θυμάσαι αν η κακιά η ώρα τα φέρει έτσι και πάθει κάτι αυτό, άσε που μπορεί και να βγει κι εκτός εγγύησης στο δρόμο.

Με εμένα έχει περάσει ήδη ένας μήνας για ένα motorola και είναι Ελλάδα δε πάει Ρουμανία

Δημοσ.

Ότι review είδα η μπαταρία κάτω του μετρίου

Ποιος το λεει αυτο?

https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz1-review-1656p3.php

η κάμερα not so special, ο ήχος χαμηλός απ τα ηχεία και τα ακουστικά, η οθόνη μέτρια, ο επεξεργαστής overkill. 

η καμερα οκ δεν ειναι τιποτ το απιθανο αλλα σε αυτα τα χρηματα αλλα πραγματα πληρωνεις στο κινητο αυτο.Τα ηχεια ειναι μια χαρα,υπαρχουν και δυνατοτερα ηχεια φυσικα αλλα στα χρηματα αυτα σχεδον ολα τα αλλα κινητα ειναι με μονο 1 ηχειο.

Η οθονη μετρια απο που και ως που?Επειδη ειναι full hd?Καλυτερα για να κραταει την αυτονομια της μπαταριας.

Overkill ο επεξεργαστης δεν ειναι γιατι δεν αγοραζεις κινητο των 150ευρω αλλα των 400.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος το λεει αυτο?

https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz1-review-1656p3.php

η καμερα οκ δεν ειναι τιποτ το απιθανο αλλα σε αυτα τα χρηματα αλλα πραγματα πληρωνεις στο κινητο αυτο.Τα ηχεια ειναι μια χαρα,υπαρχουν και δυνατοτερα ηχεια φυσικα αλλα στα χρηματα αυτα σχεδον ολα τα αλλα κινητα ειναι με μονο 1 ηχειο.

Η οθονη μετρια απο που και ως που?Επειδη ειναι full hd?Καλυτερα για να κραταει την αυτονομια της μπαταριας.

Overkill ο επεξεργαστης δεν ειναι γιατι δεν αγοραζεις κινητο των 150ευρω αλλα των 400.

Ελπίζω να μας πουν εντυπώσεις όσοι το πήραν. Το έψαξα αρκετά, για μένα δεν είναι ισορροπημένο κινητό. Το βλέπω πιο πολύ «βάλε επεξεργαστή για να το τιμολογίσουμε ναυαρχίδα». Δηλαδή να πάρεις κινητό με design παλιό, επεξεργαστή που να σηκώνει όλα τα games και να μη τα σηκώνει η μπαταρία και να μην είναι qhd η οθόνη. Τέλος πάντων. Σίγουρα καλή επιλογή στα 400.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...