Προς το περιεχόμενο

43" SENCOR LED Full HD 219E @germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ, κυρίως για σύνδεση με htpc θέλω, ταινίες,σειρές κλπ, για αυτό είναι οκ;

Αν σε βολεύει η ανάλυση είναι μια χαρά..

Δημοσ.

Ευχαριστώ, κυρίως για σύνδεση με htpc θέλω, ταινίες,σειρές κλπ, για αυτό είναι οκ;

Αξίζει η 43 Sencor τα 30 εουρα επιπλεον?

Δημοσ.

Off topic αλλα καπου πρεπει να το γραψω.

Οπως εγραψα παραπανω προλαβα μια 48" αλλα για να μην την χασω δεν εβαλα τιμολογιο. Πηρα τωρα τηλεφωνο για να κανω αλλαγη τιμολογισης και τι μου λενε?

Στις παραγγελιες λεει απο το online καταστημα του γερμανου ΔΕΝ μπορει να κοπει τιμολογιο. Ανεξαρτητα του προιοντος!

Και ρωταω εγω, πως γινεται να ισχυει κατι τετοιο?

Πρεπει λεει να ακυρωσω την παραγγελια και να την κανω σε φυσικο καταστημα για να μπορω να κοψω τιμολογιο.

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Δημοσ.

Λιγο οφφτοπικ αλλα σιγουρα καποιους ενδιαφερει

Πηρα την Αριελι 32αρα απο το eshop (προσοχη αυτη με dvb T2..οχι την απλη που εχει σκετο dvb T) την εβαλα και ειναι μια χαρα για τα λεφτα της...

Απο το usb στικακι παιρνει φωτογραφιες και μουσικη.... παιζει και HEVC αρχεια 50mbit 1080p 50fps και υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.

Μειονεκτημα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος των  υποτιτλων (ισως σε μερικες ταινιες πρεπει να καψω τους υποτιτλους για να τους μεγαλωσω στο pc)

Σε 1080p φοβερη ποιοτητα.... για τηλεοραση ειναι απλα καλη/μετρια η ποιοτητα οχι κατι φοβερο

Εγω την πηρα για συνδεση με android box και λιγοτερο τηλεοραση

Δημοσ.

Λιγο οφφτοπικ αλλα σιγουρα καποιους ενδιαφερει

Πηρα την Αριελι 32αρα απο το eshop (προσοχη αυτη με dvb T2..οχι την απλη που εχει σκετο dvb T) την εβαλα και ειναι μια χαρα για τα λεφτα της...

Απο το usb στικακι παιρνει φωτογραφιες και μουσικη.... παιζει και HEVC αρχεια 50mbit 1080p 50fps και υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.

Μειονεκτημα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος των υποτιτλων (ισως σε μερικες ταινιες πρεπει να καψω τους υποτιτλους για να τους μεγαλωσω στο pc)

Σε 1080p φοβερη ποιοτητα.... για τηλεοραση ειναι απλα καλη/μετρια η ποιοτητα οχι κατι φοβερο

Εγω την πηρα για συνδεση με android box και λιγοτερο τηλεοραση

Dts ήχο περνάει δοκίμασες;

Δημοσ.

θα δοκιμασω ευχαριστως και θα ποσταρω

Θα δοκιμασω επισης και flac για οσους ενδιαφερονται...

FLV δοκιμασα και παιζει κανονικα....

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα τι σχεση εχει σε θεμα 43αρας να γραφουμε για αλλη επισης ανωνυμη τιβι 32αρα, δεν το καταλαβαινω. Να πω οτι ηταν 43αρα και αυτη να το καταλαβω...

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργο, ARIELLI 32αρα το eshop εχει μόνο HDReady. Είχε 1080p που τελείωσε;

Δημοσ.

Τωρα τι σχεση εχει σε θεμα 43αρας να γραφουμε για αλλη επισης ανωνυμη τιβι 32αρα, δεν το καταλαβαινω. Να πω οτι ηταν 43αρα και αυτη να το καταλαβω...

Eχεις απολυτο δικιο... εκανα καταχρηση του θεματος....

Περίεργο, ARIELLI 32αρα το eshop εχει μόνο HDReady. Είχε 1080p που τελείωσε;

Σε αναπαραγωγη 1080p υλικου αναφερομαι... HD ready ειναι προφανως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...