Προς το περιεχόμενο

43" SENCOR LED Full HD 219E @germanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχει κλειδωθεί το άλλο θέμα της 48", το γράφω εδώ.

Μετά από πολλά refresh από χθες πριν λίγο έγινε ξανά διαθέσιμη και πρόλαβα και έκανα παραγγελία. Πρέπει να ήταν ένα κομμάτι γιατί αυτόματα έγινε μη διαθέσιμη ξανά.

Το γράφω για να έχει το νου του όποιος ενδιαφέρεται

https://www.germanos.gr/product/led-tv-sencor-sle-48f12-48-full-hd/20332901/

Δημοσ.

Πάρτε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και ρωτήστε παιδιά, Σας λένε σε ποιο κατάστημα (φαίνεται ότι) είναι διαθέσιμες, και μετά παίρνετε απευθείας στο κατάστημα. Έχετε απλά υπόψιν σας ότι όπως έχει αναλυθεί και στο θέμα για το ΧΙΑΟΜΙ, λένε από γερμανό ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το 20% αν έχουμε παραγγείλει ηλεκτρονικά και πάμε από το κατάστημα να παραλάβουμε & να πληρώσουμε.

Δημοσ.

Εγω επειδη τελειωσαν οι φτηνες Sencor 32αρες...βρηκα στο eshop.gr εχει φτηνες 32αρες και τσιμπησα-δωρεαν παραδοση στο σπιτι οποτε γλυτωνω και μεταφορικα (μια για το υπνοδωματιο πηρα... θα μου πεσει λιγο το πρεστιζ αλλα δεν θα πολυ-φαινεται η μαρκα   :-D  :-D )

Προσοχη μην διαλεξει κανεις μοντελο χωρις dvb-T2 ....στο μελλον θα πρεπει να σκασει λεφτα και χωρο-πριζες κλπ για νεο αποκωδικοποιητη.

Δημοσ.

Public 32 στα 119

Μονο για καταστημα αυτη η τιμη ...το ειδα αλλα θα γινει πανικος εκει σημερα δεν εχω σκοπο να χασω το χρονο μου...

Εχει και dvb T2 οποτε μια χαρα οποιος παει στο μαγαζι

Δημοσ.

Μονο για καταστημα αυτη η τιμη ...το ειδα αλλα θα γινει πανικος εκει σημερα δεν εχω σκοπο να χασω το χρονο μου...

Εχει και dvb T2 οποτε μια χαρα οποιος παει στο μαγαζι

Θα πάω μια βόλτα.. Ακύρωσα την 39 είναι μεγάλη για τον χώρο μου.

Εξάλλου θέλουμε μια απλή τηλεόραση που να παίζει.

Λογικά θα έχει αρκετά κομμάτια όχι μόνο 1.

Καλή τιμή πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aκριβως... ημουν ετοιμος να πατησω κλικ στην Sencor 43αρα αλλα ειναι μεγαλη για το υπνοδωματιο..μετρησα τις διαστασεις στο επιπλο που θα μπει...με την 32αρα πιο μαζεμενα τα πραγματα.

... και για σαλονι θα παρεις αν εχεις χωρο μια 49/55" για να απολαυσεις

EDIT Αυτη στο public εχει δυο hdmi θυρες...αυτη που πηρα στο eshop εχει 3 θυρες hdmi... οχι κατι το πολυ σημαντικο το αναφερω οποιος δεν θελει να αγοραζει hdmi switches

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αν θέλει κανείς να πάρει τη 48άρα στα 239 που την έχω κρατημένη στο όνομά μου (από online παραγγελία - δεν παίζει το -20%) ας μου στείλει pm να του στειλω τα στοιχεια της παραγγελίας να πάει να την πάρει από το κατάστημα στη Λ. Ηρακλείου στο Ν. Ηράκλειο.

edit: Παιδιά μη στέλνετε pm, θα πάει να την πάρει το μέλος abdulah :) 

Επεξ/σία από s2117
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...