Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω ένα λάπτοπ της Acer συγκεκριμένα το E5-571G-575V.

Ενώ συνδέω στικάκι η ότιδηποτε άλλο έχω θέμα με μια κεραία usb wifi που αγόρασα. Στο desktop δεν έχει θέμα δουλεύει κανονικά αλλά στο λάπτοπ συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια. Η κεραία είναι η R-LIVE cf-n5

Δημοσ.

• Δοκίμασε να αφαιρέσεις όλες τις usb συσκευές που έχεις συνδεμένες πάνω στο laptop
  • Δοκίμασε με κάποιο service tag ή ssid που θα βρεις κάτω απ το laptop να βάλεις τα τελευταία drivers του bios, usb, chipset

EDIT : Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου στην microsoft

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-hardware/alfa-awus036h-wireless-card-keeps-connecting-and/dcb65b80-7002-479a-8b7b-f5f5fd3a5d22?auth=1

• Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όλα τα usb πατώντας windowsKey + R -> Γράψε device manager-> Πάτα enter -> Δεξί κλικ όπου βλέπεις "Universal Serial Bus Controllers" και απεγκατάσταση. Θα κάνουν εγκατάσταση μόνα τους μετά την επανεκκίνηση
  • Αν θες δοκίμασε ακόμα να βάλεις τα network drivers αν και δεν νομίζω

Πιθανών όμως να φταίει ότι το usb σου δεν δίνει αρκετά ampere στην κεραία οπότε θα χρειαστείς ένα usb y cable

(όχι απαραίτητα usb 3 )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...