Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από χθες την έχω δει ,106 ξεκινάει Σκρουτζ.Δεν είναι και καμία τρελή προσφορά. Θα περιμένω μήπως βγει καμία 1050 ti

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Ειναι απτα μεσανυχτα χθες η προσφορα αυτη.

Αυτο το λεει ο φιλος επειδη ο τιτλος ελεγε στο τελος "ΤΩΡΑ!", το σημειωνω επειδη εφυγε το χρονικο απο τον τιτλο, μην φανει καπως το σωστο ποστ του shadow αλλα και του johnny. :)

• Like 3
Δημοσ.

Ναι για το "ΤΩΡΑ" ελεγα. Αν δεν ειχε αναφερθει η προσφορα πριν τοτε δεν εχω θεμα με το ποστ, γιατι καποιος ισως να ενδιαφερεται.

• Like 3
Δημοσ.

απο βιντεος με games στο youtube ειναι κοντα σε fps gtx1050  απλα σε αυτην την τιμή πιστεύω συμφέρει , εγω την τσιμπησα γιατι ειμαι κ απο επαρχία. 

Δημοσ.

απο οτι βλεπω ολοι μια 1050ti και 1060 περιμενουμε . θα γινει πολεμος αν βαλουν προσφορα :-D

στο eshop εχει και την rx560 4GB στα 136.90 η οποια ειναι κοντα στην gtx1050ti

Δημοσ.

Για μια decent επιλογη η οποια να μου κρατησει αξιοπρεπως 3-4 χρονια χωρις να εχω καμια τρελη απαιτηση ειδικα σε games,αρκετα χαλαρα,, αλλα να σηκωνει βασικα πραματα οπως και σε εφαρμογες τα ιδια πλαισια, ειναι vfm η μπορω να κοιταξω και κατι πιο φτηνο που σε 2-3 χρονια παλι θα δωσω αλλα 60-70Ε και θα αλλαζω στην ιδια λογικη?

Δημοσ.

Για μια decent επιλογη η οποια να μου κρατησει αξιοπρεπως 3-4 χρονια χωρις να εχω καμια τρελη απαιτηση ειδικα σε games,αρκετα χαλαρα,, αλλα να σηκωνει βασικα πραματα οπως και σε εφαρμογες τα ιδια πλαισια, ειναι vfm η μπορω να κοιταξω και κατι πιο φτηνο που σε 2-3 χρονια παλι θα δωσω αλλα 60-70Ε και θα αλλαζω στην ιδια λογικη?

για να σου κρατησει κατι 3-4 χρονια νομιζω πρεπει να πας σε κατι πιο ακριβο. Εγω παντα επαιρνα entry level καρτες λογω χαμηλου budget και με το ζορυ μου κρατανε 2 χρονια

• Like 1
Δημοσ.

Με 60-70 σε καινούργια κάρτα θα σιχαθείς το gaming, για όλα τα υπόλοιπα το 60-70 είναι υπεραρκετό και δεν θα χρειαστεί να αλλαχτεί σε 2-3 χρόνια.....

• Like 1
Δημοσ.

Με 60-70 σε καινούργια κάρτα θα σιχαθείς το gaming, για όλα τα υπόλοιπα το 60-70 είναι υπεραρκετό και δεν θα χρειαστεί να αλλαχτεί σε 2-3 χρόνια.....

Ναι αυτο εχω στο μυαλο μου.Και κατα καιρους ειχα καλυτερες και χειροτερες.Αλλα τα τελευταια χρονια δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα,γι αυτο ρωταω θεωρητικα για αυτη που ειναι πραγματικη τιμη over 100 και οχι στα 50εως70.Να στε καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...