Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ που παρήγγειλα 2 κομμάτια προπληρωμενα με κάρτα χθες παρέλαβα από Χαλάνδρι το ένα ενώ το άλλο είναι υπό επεξεργασία ,τους ρώτησα γιατί αργεί τόσο πολύ ενώ είναι ετοιμοπαραδοτο; Και δεν γνώριζαν

Δημοσ.

7 ημέρες και ακόμα υπό επεξεργασία η παραγγελία (public)

Όσοι αγοράσατε από Κωτσόβολο ή Πλαίσιο είχατε αντίστοιχο πρόβλημα;

• Like 1
Δημοσ.

Από Κωτσόβολο ολα ok. Με το Public είναι το πρόβλημα. Εχουν τραβήξει τα χρήματα απο την πιστωτική με το που έγινε η online αγορά, αλλα μέχρι στιγμής μονο ένα αόριστο email για καθυστέρηση στην παραλαβη του προιόντος.

Πιθανολογώ πως δεν θέλουν να δώσουν μέρος (ή και το σύνολο) των παραγγελιών σε αυτη την τιμή και θα κάνουν refund τα χρήματα. Μου έχει συμβεί ξανά με το Public.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα Πέμπτη, δοκιμάζω σήμερα και βγάζει το παρακάτω μηνυμα

Sorry, we can't find this product key in our database.

If your product key is for Office 2010, Office 2007, or Office for Mac 2011, you can redeem your product key and download Office here.

If your product key is for Office 365 for Business, redeem it here.

Error code: KEY_NOT_ACTIVATED
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα Πέμπτη, δοκιμάζω σήμερα και βγάζει το παρακάτω μηνυμα

Sorry, we can't find this product key in our database.

If your product key is for Office 2010, Office 2007, or Office for Mac 2011, you can redeem your product key and download Office here.

If your product key is for Office 365 for Business, redeem it here.

Error code: KEY_NOT_ACTIVATED

Δεν έκαναν ενεργοποίηση της κάρτας, πήγαινε πάλι με την απόδειξη στο κατάστημα να στην ενεργοποιήσουν. Μου έχει τύχει κι εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έκαναν ενεργοποίηση της κάρτας, πήγαινε πάλι με την απόδειξη στο κατάστημα να στην ενεργοποιήσουν. Μου έχει τύχει κι εμένα.

Να σαι καλά! Βεβαια έφαγα ήδη μια ώρα από τη ζωή μου δοκιμάζοντας συνέχεια αλλά ας όψεται μια μαλακισμένη στο public στις παραλαβες που από την ξινίλα της σιγά μην ένανε ενεργοποίηση! 

Τι ακριβώς θα τους πω; που να πάω; ταμείο όπου παρέλαβα ή αλλού; 

Γίνεται επιτόπου; 

Δημοσ.

Να σαι καλά! Βεβαια έφαγα ήδη μια ώρα από τη ζωή μου δοκιμάζοντας συνέχεια αλλά ας όψεται μια μαλακισμένη στο public στις παραλαβες που από την ξινίλα της σιγάμην ένανε ενεργοποίηση! 

Τι ακριβώς θα τους πω; που να πάω; ταμείο όπου παρέλαβα ή αλλού; 

Γίνεται επιτόπου; 

Στο ταμείο θα πας και θα τους το πεις. Άμεσα γίνεται, δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...