glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Γίνεται να γυρίσει κανείς την γλώσσα της εφαρμογής (menus κτλ) σε Αγγλικά ή όχι ? Επιπλέον, αν την ενεργοποιήσεις σε 1 υπολογιστή και κατά την διάρκεια της συνδρομής τον αντικαταστήσεις (τον υπολογιστή), μπορείς να έχεις την σουίτα στον δεύτερο (χωρίς να την έχεις στον πρώτο Η/Υ ασφαλώς). Νομίζω ότι αν αφαιρέσεις την πρώτη εγκατάσταση (εννοείται), μπορείς να το ξαναεγκαταστήσεις σε άλλο pc χωρίς πρόβλημα. Αν είσαι νόμιμος κάτοχος, γενικά μην φοβάσαι τίποτα, και με ένα τηλέφωνο στα κεντρικά της microsoft ελλάδας σε "εξυπηρετούν". Απλά καταχώρησε τον κωδικό κλειδί του προϊόντος στο My OFFICE ACCOUNT που έχει η microsoft online και σου επιτρέπει να ξανακατεβάζεις το software σε περίπτωση επανεγκατάστασης. Ψάξε το στο internet. Προσωπικά έχω το myoffice account μου online με όλα τα registration keys εκεί και ό,ποτε εγκαθιστώ σε νέο υπολογιστή χρησιμοποιώ ένα αδιάθετο κλειδί κλπ κλπ 1
jaguar13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μια ερώτηση και από μένα. Αν λήξει ο χρόνος, το office σου μένει τοπικά στο pc για πάντα?
glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πλέον αν σου λήξει. Νομίζω.
soik85 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Price match απο plaisio http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/software/programs/Microsoft-Office-365-Personal-32-bit-epi64-Greek-1-year-QQ2-00068.htm
glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 1. Στο πλαίσιο μπορούμε να παρακάμψουμε τον περιορισμό του 1 τεμαχίου ανά πελάτη με πολλές διαφορετικές αγορές όπως στο public; 2. Υπάρχει περίπτωση τα 5 τεμάχια που αγόρασα στο public και ήδη πλήρωσα (ήδη χρεώθηκαν στην κάρτα μου) να αρνηθούν να μου τα δώσουν επικαλούμενοι τον περιορισμό 1 τεμαχίου ανά πελάτη; (υπάρχει τέτοιος περιορισμός στο public, όπως υπάρχει στο πλαίσιο);
jaguar13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πλέον αν σου λήξει. Νομίζω. Παιδιά ξέρει κανείς στα σίγουρα?
tiniakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Είναι η online έκδοση του ofiice που θέλει internet ή γίνεται και εγκατάσταση και το δουλεύεις όπως παλιά; Κανείς;
glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω θέλει internet για την ενεροποίηση και παρακολουθεί πόσες φορές το έχεις εγκαταστήσει (για να μην το βάλεις σε πάνω από έναν υπολογιστές που επιτρέπεται) και ότι αν υπάρχει πρόβλημα με την άδεια χρήσης, σου επιτρέπει μόνο να ανοίγεις αρχεία και όχι να κάνεις edit. Σαν κάτι τέτοιο να θυμάμαι από μια αντίστοιχη έκδοση του office του 2013;
Zus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Price match απο plaisio http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/software/programs/Microsoft-Office-365-Personal-32-bit-epi64-Greek-1-year-QQ2-00068.htm Δεν επιτρέπει παραλαβή από κατάστημα και χρεώνει 3€ μεταφορικά
alexq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 και στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ https://www.kotsovolos.gr/site/computing/software/home-office-software/138547-microsoft-office-365-personal-1-year
DrFreeman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ισως η καλύτερη προσφορά μεχρι στιγμής. Αξίζει πραγματικά.
iparou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ισως η καλύτερη προσφορά μεχρι στιγμής. Αξίζει πραγματικά. Πράγματι, αρκετά καλή προσφορά, και ψάχνοντας το λίγο επιτρέπεται και επαγγελματική χρήση του εν λόγω πακέτου, τουλάχιστον για κάποιον που έχει ατομική επιχείρηση και πρέπει να είναι νόμιμος για ΣΔΟΕ κτλ.. https://answers.microsoft.com/el-gr/msoffice/forum/msoffice_account-mso_winother/%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-office-homepersonal/1880be72-e43c-4599-b383-044fbb1f08a4
glenngould Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Η παραγγελία μου (των 5 microsoft personal αδειών) είναι ακόμα σε επεξεργασία παρά το ότι έχουν περάσει 4-5 ημέρες από τότε που τα αγόρασα. Έχει παραλάβει κανένας άλλος; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα