glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ξενύχτηδές μου, να σας ρωτήσω, αυτό το πακέτο αφαιρεί και τις πλάγιες διαφημίσεις όταν μπαίνεις να δεις online το email σου στο outlook.com (web-based)? ΑΠΑΝΤΑΩ στον εαυτό μου: https://premium.outlook.com/?sl=1#/OfferV3 Η απάντηση είναι ναι απ' ότι καταλαβαίνω Δεν μπορώ να επιλέξω παραπάνω από ένα πακέτα. Πώς αγοράσατε κάποιοι παραπάνω από ένα;;; 1
sadvampire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ξενύχτηδές μου, να σας ρωτήσω, αυτό το πακέτο αφαιρεί και τις πλάγιες διαφημίσεις όταν μπαίνεις να δεις online το email σου στο outlook.com (web-based)? ΑΠΑΝΤΑΩ στον εαυτό μου: https://premium.outlook.com/?sl=1#/OfferV3 Η απάντηση είναι ναι απ' ότι καταλαβαίνω Να σου πω εγώ που είχα συνδρομή 360,στο αουτλουκ εξακολουθούσε να είχε διαφημίσεις και ήθελε άλλη για να τα βγάλεις!! Δεν ξέρω όμως αν ήθελε καμμιά ρύθμιση που δεν είχα κάνει και τις πετούσε
alexq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ξενύχτηδές μου, να σας ρωτήσω, αυτό το πακέτο αφαιρεί και τις πλάγιες διαφημίσεις όταν μπαίνεις να δεις online το email σου στο outlook.com (web-based)? ΑΠΑΝΤΑΩ στον εαυτό μου: https://premium.outlook.com/?sl=1#/OfferV3 Η απάντηση είναι ναι απ' ότι καταλαβαίνω Δεν μπορώ να επιλέξω παραπάνω από ένα πακέτα. Πώς αγοράσατε κάποιοι παραπάνω από ένα;;; κανε μια δευτερη παραγγελια! 1
glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 OK, έκανα πέντε παραγγελίες. Θα συνεχίσω αύριο μερικές ακόμα γιατί είμαι πτώμα, μας έχει διαλύσει αυτή η mplak fridey (haha) 1
kafegeo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Προσοχή μέχρι 5 χρόνια παίρνει. Περισσότερα δε γίνεται
speedman_26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πρέπει να πας από κατάστημα ή σου στέλνει κωδικό με email
glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 OK, το τερμάτισα τότε. @speedman: όχι δεν σου στέλνει live κωδικό, πας στο κατάστημα και παίρνεις το "χαρτόνι" που γράφει τον κωδικό και επιστρέφεις σπίτι σου να το ενεργοποιήσεις. Αγόρασα τα 5 τεμάχια με διαφορετικές παραγγελίες τελικά όπως μου είπατε (τι χαζό όμως να μην μπορείς να τα αγοράσεις όλα μαζί αλλάζοντας απλώς την ποσότητα) Έχεις: 1. outlook email χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο πλάι 2. 1TB cloud storage για ένα έτος 3. καλύτερα spam filters κλπ. 4. την σουίτα με τις εφαρμογές office 5. νομίζω έχεις και δωρεάν skype λεπτά ομιλίας κάθε μήνα και όλα αυτά με 19.99 το χρόνο, 1.79 το μήνα ΦΟΒΕΡΟ 1
speedman_26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 OK, το τερμάτισα τότε. @speedman: όχι δεν σου στέλνει live κωδικό, πας στο κατάστημα και παίρνεις το "χαρτόνι" που γράφει τον κωδικό και επιστρέφεις σπίτι σου να το ενεργοποιήσεις. Αγόρασα τα 5 τεμάχια με διαφορετικές παραγγελίες τελικά όπως μου είπατε (τι χαζό όμως να μην μπορείς να τα αγοράσεις όλα μαζί αλλάζοντας απλώς την ποσότητα) Έχεις: 1. outlook email χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο πλάι 2. 1TB cloud storage για ένα έτος 3. καλύτερα spam filters κλπ. 4. την σουίτα με τις εφαρμογές office 5. νομίζω έχεις και δωρεάν skype λεπτά ομιλίας κάθε μήνα και όλα αυτά με 19.99 το χρόνο, 1.79 το μήνα ΦΟΒΕΡΟ Εγώ μένω σε νησί να πάρω αεροπλάνο
glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θα σου τα στείλουν ταχυδρομικώς τότε με μια μικρή χρέωση. Απλά πληρώνεις νταβατζιλίκι 3.5 ευρώ για κάθε κωδικό, δηλαδή η πραγματική τιμή για σένα είναι 23.49 ανά πακετάκι, όπως το βλέπω (γιατί ΔΕΝ σου επιτρέπει να βάλεις 5 τεμάχια στην ίδια παραγγελία και τα θεωρεί διαφορετικές παραγγελίες). Τώρα... εάν μπορέσεις να υποβάλεις ξεχωριστές παραγγελίες και να ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ μαζί τους να σου τα στείλουν όλα μαζί, μπορείς να το διακινδυνεύσεις, αλλά μπορεί να μην το δεχθούν... Μπορώ να τα παραλάβω κι εγώ για σένα και να σου στείλω τους κωδικούς, εάν με εμπιστεύεσαι, για να μην πληρώσεις τίποτα σε μεταφορικά, αφού θα πάω που θα πάω από εβδομάδα να πάρω τα 5 δικά μου. (Αν δεν εμπιστεύεσαι, το κατανοώ κι αυτό πλήρως, καμία παρεξήγηση, διότι αν ανοίξω τους κωδικούς των πακέτων σου, αυτομάτως θα έχεις την ανασφάλεια ότι γνωρίζει και κάποιος άλλους τους κωδικούς σου εκτός από σένα, που μπορεί να μην το θες). Σου μιλάω με πάσα ειλικρίνεια. 2
speedman_26 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θα σου τα στείλουν ταχυδρομικώς τότε με μια μικρή χρέωση. Απλά πληρώνεις νταβατζιλίκι 3.5 ευρώ για κάθε κωδικό, δηλαδή η πραγματική τιμή για σένα είναι 23.49 ανά πακετάκι, όπως το βλέπω (γιατί ΔΕΝ σου επιτρέπει να βάλεις 5 τεμάχια στην ίδια παραγγελία και τα θεωρεί διαφορετικές παραγγελίες). Τώρα... εάν μπορέσεις να υποβάλεις ξεχωριστές παραγγελίες και να ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ μαζί τους να σου τα στείλουν όλα μαζί, μπορείς να το διακινδυνεύσεις, αλλά μπορεί να μην το δεχθούν... Μπορώ να τα παραλάβω κι εγώ για σένα και να σου στείλω τους κωδικούς, εάν με εμπιστεύεσαι, για να μην πληρώσεις τίποτα σε μεταφορικά, αφού θα πάω που θα πάω από εβδομάδα να πάρω τα 5 δικά μου. Θα τους πάρω πρώτα τηλ και μετά παραγγελία ίσως κάνουν εξαίρεση
glenngould Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ελπίζω να προλάβεις να αγοράσεις, μέχρι αύριο πρωί θα φύγουν κι άλλα τεμάχια σίγουρα Καλή τύχη, η προσφορά είναι super.
sot20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή προσφορά , αγόρασα κι εγώ ! Λογικά δεν θα έχουν οδηγίες για το ποιό συγκεκριμένο αρχείο θα πρέπει να κατέβει έτσι ;
tiniakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Είναι η online έκδοση του ofiice που θέλει internet ή γίνεται και εγκατάσταση και το δουλεύεις όπως παλιά; 1
iparou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Γίνεται να γυρίσει κανείς την γλώσσα της εφαρμογής (menus κτλ) σε Αγγλικά ή όχι ? Επιπλέον, αν την ενεργοποιήσεις σε 1 υπολογιστή και κατά την διάρκεια της συνδρομής τον αντικαταστήσεις (τον υπολογιστή), μπορείς να έχεις την σουίτα στον δεύτερο (χωρίς να την έχεις στον πρώτο Η/Υ ασφαλώς). 1
Poison6 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ τον topic starter. Πήρα αρχές Σεπτέμβρη στα 50ε την προσφορά με το ποντίκι microsoft+ panda antivirus, αλλά είναι ότι πρέπει για extend 1 χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα