Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω ιδεα,μέσα στις πληροφορίες λέει σε μορφή απόδειξης και παραλαβή μόνο από κατάστημα,αλλά το είδα μετά αφού έκανα την παραγγελία! Θα δείξει ,λέει ότι καταχωρίστηκε και εκτιμώμενη παραλαβή απο Δευτέρα-Τριτη

Δημοσ.

1. Δεν μου λέτε, με αυτό "κλειδώνουμε" τιμή 19,99 κατ' έτος και για παραπάνω από ένα έτος;

2. Περιλαμβάνει και 1TB cloud storage είπαμε; Σίγουρα;

Καλό

Δημοσ.

Πάρε δύο συνδρομές για δύο χρόνια. Εγώ προσωπικά πήρα περισσότερες και καθαρισα πλέον

Φυσικά 1ΤΒ αυτό είναι το βασικό για εμένα

• Like 2
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει πιο πολύ για το cloud storage. Να αγοράσω από τώρα τον κωδικό για να τον εξαργυρώσω του χρόνου τον Νοέμβριο πάλι; Κι άμα λήξει ο κωδικός μέχρι τότε;;

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει πιο πολύ για το cloud storage. Να αγοράσω από τώρα τον κωδικό για να τον εξαργυρώσω του χρόνου τον Νοέμβριο πάλι; Κι άμα λήξει ο κωδικός μέχρι τότε;;

Επιτοπου πάρε περισσότερα από ένα και βάλε τον κωδικό. Όσους βάζεις προσθέτει χρόνια

Δημοσ.

Extend your subscription

When you add an Office 365 subscription plan to an account that already has an Office 365 for home subscription, any remaining time from your current subscription is added to the new one. For example, if you have 6 months left on your current Office 365 Home subscription plan and you add a new yearly Office 365 Home subscription to your account, we’ll extend it to 18 months.

If you try to add too many subscriptions at once to the same account, you’ll get a Redemption Failed error because you can’t exceed the 5-year limit.

https://support.office.com/en-us/article/What-happens-if-I-add-another-Office-365-for-home-subscription-plan-to-my-account-e53bde8b-ff38-414c-b2c3-63173a0668e0

πηρα και εγω 2 χρονακια. Δεν βγαινει πουθενα στην αναζητηση παντως η προσφορα! good catch Οράτιε. thx! Μηπως btw εκει που βρηκες την προσφορα ειχε και τιποτα για Office 365 HOME?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...