Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο πακετο αν ψαχνεσαι για cod ww2 και κονσολα. Εγω παραγγειλα χτες αντιστοιχο με xbox one 500gb + cod2 ww2 (τωρα μη διαθεσιμο απο αμαζον) λιγο φτηνοτερα στα 210 ευρω. Καταντια παντως σε περιοδο εορτων να ψωνιζουμε κονσολες, παιχνιδια και συνδρομες xbox Live απο amazon και microsoft.com. 

Φιλος μου ελεγε απο Αγγλια, χτες στα μαγαζια χαμος, καμια σχεση με την ελληνικη μουφα...

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή κοίταζα και εγώ αυτό το πακέτο και μάλλον το Amazon έχει έλλειψη στο gran turismo,βγαίνει η παραγγελία με μεταφορικά 200 λίρες δηλαδή 217-218€ οπότε η συνεχίζεις έτσι και όταν το έχουν θα σου τραβήξουν άλλες 18 λίρες δηλαδή 30 € η τους λες ότι σου αρκεί έτσι βέβαια δεν ξέρω αν σπάει το πακέτο . ελπίζω να σε βοήθησα

Ακριβώς έτσι πρέπει να έγινε μιας και σήμερα τράβηξαν και τα υπόλοιπα 40 ευρώ περίπου...τζάμπα χάρηκα αλλά σιγά να μην έκαναν λάθος.. :-Dήλπιζα και γω όπως όλοι σε κάτι καλύτερο και πίστευα ότι στα 199 ευρω θα είχαμε και κονσόλα και παιχνίδι...βέβαια κονσόλα σκέτη μόνο στο amazon.de έπαιξε στα 199 ευρώ...παρόλα αυτά χωρίς να ναι κάποια τρομερή προσφορά την θεωρώ αρκετά αξιοπρεπή

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι πρέπει να έγινε μιας και σήμερα τράβηξαν και τα υπόλοιπα 40 ευρώ περίπου...τζάμπα χάρηκα αλλά σιγά να μην έκαναν λάθος.. :-Dήλπιζα και γω όπως όλοι σε κάτι καλύτερο και πίστευα ότι στα 199 ευρω θα είχαμε και κονσόλα και παιχνίδι...βέβαια κονσόλα σκέτη μόνο στο amazon.de έπαιξε στα 199 ευρώ...παρόλα αυτά χωρίς να ναι κάποια τρομερή προσφορά την θεωρώ αρκετά αξιοπρεπή

Αγόρασα κι εγώ μία κονσόλα από το amazon.co.uk χθες το μεσημέρι η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 27/11.Μου ήρθε email επιβεβαίωσης κι από τότε τίποτε άλλο να σημειώσω ότι η παραγγελία δε φαίνεται στο λογαριασμό μου,ούτε έχουν τραβήξει τα χρήματα από τη καρτα,

Δημοσ.

Πήγαμε και παραλάβαμε μια κρατημένη κονσόλα με το GT σήμερα από Γερμανό.

Δεν ήταν κάποια ειδική έκδοση με το Gt, αλλά σκέτη η κονσόλα (με κωδικό για να κατεβάσεις το That's you - κάπως έτσι, και το Gran Tourismo σε ξεχωριστό σφραγισμένο δισκάκι. Την τσίμπησε ο ανηψιός, προβλέπεται ολονυκτία απόψε.

Η κονσόλα ήταν η 2116, μπήκε και η επιστροφή στην κάρτα (συνολικά 129€ από PS4 και Xperia XZ1. Πολύ Sony φέτος).

Από αρχική τιμή 1038, με την επιστροφή της κάρτας, μας βγήκαν ακριβώς τα μισά.

Δημοσ.

Όποιος δεν το πρόλαβε μπορεί να το πάρει απο τα καλόπαιδα του forum

(με καπέλο ενα 150αρι ευρω) :-Ρ

Ηδη σκασαν οι αγγελιες.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν στις αγγελίες μεταχειρισμένη συσκευή τη δίνει ο άλλος 300, τα 249 για καινούριο είναι όντως ευκαιρία. 

τραγικό...

• Like 1
Δημοσ.

Μια, ερωτηση, επειδη ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το PS4 με WW2 + Gran Turismo Sport + Hidden Agenda απο amazon.co.uk , υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Η κοσνολα φανταζομαι θα ειναι PAL, to ps ειναι το slim? Δε λεει τη λεξη slim πουθενα. Θα εχω θεμα με τπτ μπριζες? Ειμαι ενα βημα πριν το πατησω, οποιος ξερει κατι ας βοηθησει. 

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Ωραια, εγινε η παραγγελια αλλα απο την καρτα δε τα εχει τραβηξει ακομα, να φανταστω οτι θα τα τραβηξει οταν το εχει σε στοκ και μου το στειλει? 7 Δεκ θα το εχει στοκ λεει.

Δημοσ.

Παιδια με την εγγυηση απο amazon τι παιζει? Ξερει καποιος σιγουρα?

Επειδη το εχω προτεινει σε φιλο που εψαχνε θελω να ειμαι καθαρος. Αμα παθει τιποτα παει με δωρεαν μεταφορικα πηγαινε ελα στην amazon? Η γινεται να το στειλει και σε αντιπτοσωπεια της Sony οπουδηποτε στην Ευρωπη?

Δημοσ.

Ωραια, εγινε η παραγγελια αλλα απο την καρτα δε τα εχει τραβηξει ακομα, να φανταστω οτι θα τα τραβηξει οταν το εχει σε στοκ και μου το στειλει? 7 Δεκ θα το εχει στοκ λεει.

Λογικά έτσι θα γίνει φίλε απλώς το χεις κάνει προπαραγγελία ας πουμε..

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή βλέπω αρκετούς να λέτε ότι η προσφορά στα €249 του Κώτσου δεν είναι προσφορά, έχετε δίκιο, δεν είναι προσφορά. Όμως γ προσφορά στα €249 του Γερμανού με 20% επιστροφή, ήταν προσφορά. Αγόραζες κονσόλα και GT στα €249 και με τα €50 επιστροφή έπαιρνες επιτόπου Horizon και Uncharted 4 με τις τρέχουσες προσφορές (ή όποιους άλλους τίτλους ήθελες ή ακόμα και δεύτερο gamepad ξέρω 'γω). Έβγαινε δηλαδή η κονσόλα μαζί με 3 τίτλους (οι δύο της επιλογής μας επαναλαμβάνω) στα €249. Θεωρώ το συγκεκριμένο πολύ καλό bargain.

Πήγα χθες στο Γερμανό στο Mall να πάρω κανένα game αν είχε μείνει και στα 15 λεπτά που περίμενα στο ταμείο έφυγαν 3 κονσόλες από άλλους πελάτες. Ο Γερμανός με το 20% πρέπει να ξεπούλησε ότι είχε και δεν είχε από PS4.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω αρκετούς να λέτε ότι η προσφορά στα €249 του Κώτσου δεν είναι προσφορά, έχετε δίκιο, δεν είναι προσφορά. Όμως γ προσφορά στα €249 του Γερμανού με 20% επιστροφή, ήταν προσφορά. Αγόραζες κονσόλα και GT στα €249 και με τα €50 επιστροφή έπαιρνες επιτόπου Horizon και Uncharted 4 με τις τρέχουσες προσφορές (ή όποιους άλλους τίτλους ήθελες ή ακόμα και δεύτερο gamepad ξέρω 'γω). Έβγαινε δηλαδή η κονσόλα μαζί με 3 τίτλους (οι δύο της επιλογής μας επαναλαμβάνω) στα €249. Θεωρώ το συγκεκριμένο πολύ καλό bargain.

Πήγα χθες στο Γερμανό στο Mall να πάρω κανένα game αν είχε μείνει και στα 15 λεπτά που περίμενα στο ταμείο έφυγαν 3 κονσόλες από άλλους πελάτες. Ο Γερμανός με το 20% πρέπει να ξεπούλησε ότι είχε και δεν είχε από PS4.

Του Γερμανού όντως ήταν καλό. 

Από την άλλη όμως έπρεπε να είχαμε μια σαφή απάντηση σχετικά με το θέμα της επιστροφής εάν γινόταν η παραγγελία μέσω site και η παραλαβή / εξόφληση σε φυσικό κατάστημα

Αλλιώς έπρεπε να πάρεις σβάρνα όλους τους Γερμανούς μπας και το πετύχεις (άλλη δουλειά δεν είχαμε...) 

Προσωπικά πήγα σε 2 καταστήματα στον Πειραιά, δε το βρήκα, και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...