Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Eγώ αυτό πήρα πάντως.

218.57£,γύρω στα 245€.

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.

Παρακαλω να βαζετε και τιμες μεσα στα μυνηματα σας γιατι ηδη στην σελιδα η τιμη πεταξε. Για ιστορικους λογους

Δημοσ.

Γύρισα όλες τις επώνυμες αλυσίδες καταστημάτων και δεν υπήρχε ούτε για δείγμα η προσφορά του τίτλου.

Για Ps4 πήγα και τελικά τίποτα δεν πήρα, όπως και πέρυσι, σκέτη απογοήτευση και φέτος.

Δημοσ.

Eγώ αυτό πήρα πάντως.

218.57£,γύρω στα 245€.

Και εγώ το πήρα για φίλο. 199 λίρες είχε το πακέτο, πήρα και ένα Garmin ρολόι μαζί για τον ίδιο φίλο και δεν είδα σύνολο.

Το Garmin το έχει συνάδελφος, το φόρεσα και το περιργάστηκα, πολύ καλό ακόμα και για μένα που είμαι τσακωμένος με το τρέξιμο..! 3 πήραμε από την εταιρία το ρολόι. Είχε και την καλύτερη σειρά με 220 κάτι λίρες.

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα..καταθέτω και γω την εμπειρία μου...αγόρασα το παρακάτω από amazon.uk μαζί με το fifa18+gran turismo+knowledge of power 199 λιρες..μαζί με μεταφορικά το πακέτο έκανε 255 ευρώ..παρότι έγραφε ότι δεν στέλνει ελλάδα μια χαρά την δέχτηκε και την προχωράει..βέβαια διάβασα παραπάνω ότι και σε άλλους προχώρησε..το κουφό ωστόσο είναι ότι πλέον μετά το πέρας καμιά 10 ωρών μου έχουν τραβήξει από το λογαριασμό μόνο 216 ευρω..φυσικα δεν με χαλάει αλλά γνωρίζει κανείς αν το έχει ξαναπετύχει??

Υ.Γ πλέον υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση με τo fifa χωρίς το gran turismo

https://www.amazon.co.uk/PS4-500GB-Call-Duty-download/dp/B077CRXGLZ/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1511574850&sr=1-1&keywords=ps4&th=1

Δημοσ.

Επειδή αναγράφεται ότι τα κομμάτια της προσφοράς ίσως αποσταλούν ξεχωριστά, ίσως σου στέλνουν τώρα την κονσόλα και λείπει κάποιο από τα παιχνίδια;

• Like 1
Δημοσ.

παίδες καλησπέρα..καταθέτω και γω την εμπειρία μου...αγόρασα το παρακάτω από amazon.uk μαζί με το fifa18+gran turismo+knowledge of power 199 λιρες..μαζί με μεταφορικά το πακέτο έκανε 255 ευρώ..παρότι έγραφε ότι δεν στέλνει ελλάδα μια χαρά την δέχτηκε και την προχωράει..βέβαια διάβασα παραπάνω ότι και σε άλλους προχώρησε..το κουφό ωστόσο είναι ότι πλέον μετά το πέρας καμιά 10 ωρών μου έχουν τραβήξει από το λογαριασμό μόνο 216 ευρω..φυσικα δεν με χαλάει αλλά γνωρίζει κανείς αν το έχει ξαναπετύχει??

Υ.Γ πλέον υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση με τo fifa χωρίς το gran turismo

https://www.amazon.co.uk/PS4-500GB-Call-Duty-download/dp/B077CRXGLZ/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1511574850&sr=1-1&keywords=ps4&th=1

Επειδή κοίταζα και εγώ αυτό το πακέτο και μάλλον το Amazon έχει έλλειψη στο gran turismo,βγαίνει η παραγγελία με μεταφορικά 200 λίρες δηλαδή 217-218€ οπότε η συνεχίζεις έτσι και όταν το έχουν θα σου τραβήξουν άλλες 18 λίρες δηλαδή 30 € η τους λες ότι σου αρκεί έτσι βέβαια δεν ξέρω αν σπάει το πακέτο . ελπίζω να σε βοήθησα
Δημοσ.

Καλή προσφορά αυτή που λέτε με  FIFA 18 + Gran Turismo Sport + Knowledge is Power στα 255 ευρώ!

Να ξέρει όποιος κάνει παραγγελία πως πλέον το έχει διαθέσιμο από 7 Δεκεμβρίου!

https://www.amazon.co.uk/PlayStation-500GB-Turismo-Sport-Knowledge/dp/B077CPZ53H//ref=as_li_ss_tl?ref_=nav_custrec_signin&&linkCode=ll1&tag=games073a-21&linkId=a68b7ef6e363abcba1b6964ec3eb6302

Δημοσ.

Είπαμε 100 φορές πως τα 119 ήταν λάθος τιμή για ένα 10λεπτο.. το "ξαναπέσει" λοιπόν δεν ισχύει γιατί δεν έπεσε ποτέ.

Επίσης τι σχέση ακριβώς έχει το xbox στο θέμα του ps4?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες θεωρω οτι αυτη η προσφορα ειναι κατι αξιο λογου στα 279 τελικη

Sony PlayStation 4 (500GB) with FIFA 18 and DS4 Black Controller + Gran Turismo Sport + Knowledge is Power

2 Χειριστηρια

3 παιχνιδια

50 το χειριστηριο,50 το Fifa, 37 το GT = 140 το PS4

Παραδοση δινει 15-20 Δεκεμβρη

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...