Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4K bd δεν πάιζει έτσι και αλλιώς εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα.

[offtopic]

Πως δεν παίζει? To XboX One X τι BD player έχει?

Ταπεινή μου άποψη μεγάλο φάουλ που δεν βάλανε στo PS4 Pro.

[/offtopic]

Δημοσ.

παιδιά το xbox one s στα 120 ευρώ για όσους πρόλαβαν ,μάλιστα ήταν προσφορά αλλά ειδικά η προσφορά του ps4 ήταν για για γέλια το καλύτερο μην πω καμιά χοντράδα και φάω κανα μπαν.

Δημοσ.

Offtopic....Πως μέσα σε έναν χρόνο κατάφεραν τα μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα να καταστρέψουνε έναν θεσμό που στο εξωτερικό κρατάει χρόνια είναι απορίας άξιο.

Από το Σάββατο βγάζανε προσφορές, είδανε ότι ο κόσμος τζιμπάει και αγοράζει και επειδή κινήθηκαν τα καταστήματα με αυτό το κόλπο σου λέει φτάνει τόσο καλά είμαστε. Κάνανε και price much και μια χαρά τα βρήκανε. Εδώ στην Ελλάδα πάντως να καθιερώσουμε το pre black friday που θα αρχίζει όποτε θέλει ο καθένας.

Δημοσ.

[offtopic]

Πως δεν παίζει? To XboX One X τι BD player έχει?

Ταπεινή μου άποψη μεγάλο φάουλ που δεν βάλανε στo PS4 Pro.

[/offtopic]

Το xbox one S και X μια χαρά παίζουν, το ps4 pro δεν παίζει, οπότε ως media player εξίσου ξεπερασμένο είναι με το ps4 non-pro.

Δημοσ.

Offtopic....Πως μέσα σε έναν χρόνο κατάφεραν τα μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα να καταστρέψουνε έναν θεσμό που στο εξωτερικό κρατάει χρόνια είναι απορίας άξιο.

Από το Σάββατο βγάζανε προσφορές, είδανε ότι ο κόσμος τζιμπάει και αγοράζει και επειδή κινήθηκαν τα καταστήματα με αυτό το κόλπο σου λέει φτάνει τόσο καλά είμαστε. Κάνανε και price much και μια χαρά τα βρήκανε. Εδώ στην Ελλάδα πάντως να καθιερώσουμε το pre black friday που θα αρχίζει όποτε θέλει ο καθένας.

Οfftopic συνέχεια, ενός έτους "ιστορία" είχε ο θεσμός στην Ελλάδα, δε χάσαμε και την ακρόπολη. Πάντως αν δεν κάνουν πλάτες ms και sony δε νομίζω να γίνεται τίποτα στο hardware. Η μεν MS περίπου κάπως κάτι έκανε, η δε Sony μοιάζει ευχαριστημένη εκεί που βρίσκεται οπότε κλάιν.

Στις τιβί πιο αστεία η κατάσταση, τα πιο πολλά μοντέλα πέσανε τις προηγούμενες μέρες. Από χθες -> σήμερα δεν είδα πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Κοροϊδία απλά, μόνο αυτό έχω να πω!

Έκανα βόλτα σε όλες τις "μεγάλες" αλυσίδες και οι τάχα- υποτιθέμενες προσφορές είναι πρώτα για γέλια και μετά για κλάματα!

Με βλέπω να μένω με το 3αρι μέχρι νεοτέρας

• Like 2
Δημοσ.

ειναι σλιμ.

Παντως περιμενα πως και πως να το βγαλουν στα 199 που ειχα ακουστει αλλα δεν το βλεπω τωρα που εβγαλαν προσφορα...

αξιζει να παρεις το PS4 οταν δεν υποστιριζει 4Κ και VR? αν ηταν στην ιδια τιμη ή χαμηλοτερα το XBOX one S θα ηταν καλυτερο ; το λεω επειδη και εγω ο ιδιος ειμαι σε δηλλειμα

Δημοσ.

Αξίζει άραγε να το πάρω από κάποιον Γερμανό με την επιστροφή της Eurobank με το GT στα 249 ; 

Το κακό είναι ότι δε με ψήνει το παιχνίδι καθόλου, ήλπιζα μήπως το έβγαζε σκέτο στα 199 (-20%) αλλά δεν...

Δημοσ.

Αξίζει άραγε να το πάρω από κάποιον Γερμανό με την επιστροφή της Eurobank με το GT στα 249 ; 

Το κακό είναι ότι δε με ψήνει το παιχνίδι καθόλου, ήλπιζα μήπως το έβγαζε σκέτο στα 199 (-20%) αλλά δεν...

Δεν υπάρχει πλέον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...