Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γράφω κι εδώ:

επειδή πολλοί γράψανε ότι πέρυσι έπαιξε PS4 1TB στα 199, με μια απλή αναζήτηση στο insomnia, βρίσκεις ότι πέρυσι έδιναν PS4 C-Chassis 500gb στα 199 τα μεγάλα καταστήματα...

http://www.insomnia.... +black +friday

Πλέον κυκλοφορεί Slim D & Ε-chassis...

Άρα, κακώς περιμέναμε (κι εγώ μαζί) το λαγό να βγει από το κουτί... Βολευτείτε με τη χοντρή.

•  

ειναι τουλαχιστον για γελια παιδια!

πηγα σε public,mm,kotso, 2x plaisio καμια απολυτως προσφορα δεν ειδα...το μονο που ειδα εξω απο το public ηταν ενα τσουρμο πιτσιρικια γυμνασιου λυκειου (30 ατομα περιπου) που τρεξανε να προλαβουν τις προσφορες !

τελικα το αποτελεσμα ηταν οτι σε ολα τα μαγαζια να μην υπαρχει κατι αξιολογο...

η στανταρ απαντηση απο τους πωλητες " για τον ssd ; οχι βρε ειχε γινει καλος τιμολογιση στο σιτε. υπαρχει ομως στα 229€."

Δημοσ.

ειναι τουλαχιστον για γελια παιδια!

πηγα σε public,mm,kotso, 2x plaisio καμια απολυτως προσφορα δεν ειδα...το μονο που ειδα εξω απο το public ηταν ενα τσουρμο πιτσιρικια γυμνασιου λυκειου (30 ατομα περιπου) που τρεξανε να προλαβουν τις προσφορες !

τελικα το αποτελεσμα ηταν οτι σε ολα τα μαγαζια να μην υπαρχει κατι αξιολογο...

η στανταρ απαντηση απο τους πωλητες " για τον ssd ; οχι βρε ειχε γινει καλος τιμολογιση στο σιτε. υπαρχει ομως στα 229€."

Να πάρουν το τρίτο τώρα... Δεν θα πάρω τίποτα τέλος ο βλακας που ξέρανε.

Δημοσ.

Να πάρουν το τρίτο τώρα... Δεν θα πάρω τίποτα τέλος ο βλακας που ξέρανε.

Εγω πηγα φορτωμενος ειχε στο μυαλο μου το 199 για ps4 αλλα ουτε για αστειο...και γενικα οτι χαζομαρα αλλη εβλεπα με καλη τιμη.

τα πιτσιρικια που μπηκαν μεσα μολις ανοιξε η πορτα πηγαν τρεχοντας στα ps4 και αγορασανε καμια 10αρια...τα πηραν στα χερια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πηγα φορτωμενος ειχε στο μυαλο μου το 199 για ps4 αλλα ουτε για αστειο...και γενικα οτι χαζομαρα αλλη εβλεπα με καλη τιμη.

τα πιτσιρικια που μπηκαν μεσα μολις ανοιξε η πορτα πηγαν τρεχοντας στα ps4 και αγορασανε καμια 10αρια...τα πηραν στα χερια.

Κατάντια....

Δημοσ.

Μόλις βγήκα απο Public Συντάγματος...

Το 500αρι έγινε ανάρπαστο πραγματικά. Το τελευταίο κομμάτι "σφαχτηκαν" για να το πάρουν δύο τύποι ακριβώς μπροστά μου.

Αξίζει τον κόπο και πόσο μάλλον τα χρήματα για να πάρω το 500GB απο Κωτσο η να μείνω με το Ps3 μέχρι τα Χριστούγεννα η και μέχρι του χρόνου (?) ?

Η να παω κατευθείαν στο pro δεδομένου οτι έχω ηδη 4k τηλεόραση. ..?

Δημοσ.

Σφαχτηκαν για τα 249 η είχε καμία προσφορά εντός καταστήματος;;

εγω παντως ειδα 10 πιτσιρικια να αρπαζουν  ps4 απο public με το που ανοιξε...και προσοχη δεν αγοραζαν ολοι το 249 που λεμε επερναν και το 1ΤΒ...λες και ειχε καμια προσφορα...

Δημοσ.

Όλη την εβδομάδα έτρεχε αυτή η προσφορά σήμερα έπρεπε να πέσουν όλοι να την πάρουν ; Τραγικά πολύς κόσμος για τις μετρημένες στα δάχτυλα καλές προσφορές. Κ κατά κύριο λόγο πιτσιρίκια.

Δημοσ.

Kαι όμως αυτή η "προσφόρα" φεύγει απο ολα τα sites και επανέρχεται η φανταστική και συμφέρουσα τιμή των 309 για την slim 500 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! είμαστε για γέλια

Δημοσ.

Ενω αν δεν εχεις, σε κραταει με την παλια και δεν αποφασιζεις οταν γινουν προσιτες για ολους να παρεις μια και εσυ.

Ξεπερασμενο οπως εγραψα και σε αλλο θεμα πριν 5-10 μερες. Ξεπερασμενο εδω και 2 χρονια το non 4K BD PS4 που εχουν γινει προσιτες πολλες 4Κ τηλεορασεις. Οχι τωρα.

4K bd δεν πάιζει έτσι και αλλιώς εκτός αν άλλαξε κάτι πρόσφατα.

Από εκεί και πέρα, παίζει και πότε βλέπεις την αλλαγή TV. Αν αργεί, μέχρι να αξιοποιήσεις το προ, θα ζαχαρώνεις το 5.

Προσωπικά πήγα στο pro από άμαζον, αλλά δε μοιάζει τόσο σιγουράκι, ειδικά με την έλλειψη (εγχώριων) προσφορών.

Δημοσ.

Αυτή ναι όντως ήταν προσφορά.

119.02 το S να ειμαστε ακριβεις :P Ενα πηρα για να αντικαταστησω το παλιο που χτυπαει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...