Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να κάνω τώρα που μ βάλατε φωτιά;!Εχω παραγγείλει Xbox one s με παιχνίδι συν 2 τηλεχειριστήρια.Εχω παραγγείλει παιχνίδια από τον Γερμανό για αυτή την κονσόλα.Και τώρα βλέπω αυτό!helpppp please quickly my friends!!!

Μην πάρεις τίποτα, περίμενε Παρασκευή να γίνει σωστή έκπτωση.

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να κάνω τώρα που μ βάλατε φωτιά;!Εχω παραγγείλει Xbox one s με παιχνίδι συν 2 τηλεχειριστήρια.Εχω παραγγείλει παιχνίδια από τον Γερμανό για αυτή την κονσόλα.Και τώρα βλέπω αυτό!helpppp please quickly my friends!!!

για εμενα η απαντηση κρυβεται στα exclusives τσεκαρε τι εχει η sony και τι η microsoft και μετα αφου δεις εσυ ο ιδιος θα ξερεις πιο exclusive θες να παιξεις οπωσδηποτε!

Δημοσ.

Ευχαριστω!Η καλύτερη προσφορά ήταν η χθεσινή οποίος πρόλαβε Xbox one s120 ευρο χάρισμα στον Γερμανό.Δεν νομίζω να υπάρξουν ξανά αντίστοιχες.Τα exclusive δεν με πειράζουν ιδιαίτερα το μόνο που προτείνω περισσότερο είναι το “store” του Xbox θεωρώ πως είναι πιο μπροστά από του σονυ + ότι έχει φιλαράκι το ΟΝΕ s και θα παίζουνε ματσάκια φιφα από αυτά σπίτια μας!

Δημοσ.

Φίλε Βασίλη τα exclusive είναι το παν για την επιλογή μιας κονσόλας!
Θα σου πω μόνο αυτά για το Ps4 ---->> The Last Of Us 1,2 , όλα τα Uncharted, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, God of War, Death Stranding,  Days Gone  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ φυσικά!

Γνώμη μου εννοείτε χωρίς να θέλω να σ' επηρεάσω.

Κάνε υπομονή όμως μέχρι την Παρασκευή που σίγουρα θα δούμε καλύτερες προσφορές!

Όπως και να έχει, ότι και να διαλέξεις, κοίτα να το ευχαριστηθείς μιας και οι 2 κονσόλες φυσάνε....

Όσο για την συγκεκριμένη προσφορά, αν ήταν αυτή με το 1ΤΒ κάτι θα γινόταν σε αυτά τα λεφτά!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Βασίλη τα exclusive είναι το παν για την επιλογή μιας κονσόλας!

Θα σου πω μόνο αυτά για το Ps4 ---->> The Last Of Us 1,2 , όλα τα Uncharted, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, God of War, Death Stranding,  Days Gone  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ φυσικά!

Γνώμη μου εννοείτε χωρίς να θέλω να σ' επηρεάσω.

Κάνε υπομονή όμως μέχρι την Παρασκευή που σίγουρα θα δούμε καλύτερες προσφορές!

Όπως και να έχει, ότι και να διαλέξεις, κοίτα να το ευχαριστηθείς μιας και οι 2 κονσόλες φυσάνε....

Όσο για την συγκεκριμένη προσφορά, αν ήταν αυτή με το 1ΤΒ κάτι θα γινόταν σε αυτά τα λεφτά!

. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μεχρι την Παρασκευή θα με περιμένει το Xbox στα public για αυτό λεω να προλάβω να ακυρώσω.
Δημοσ.

. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μεχρι την Παρασκευή θα με περιμένει το Xbox στα public για αυτό λεω να προλάβω να ακυρώσω.

Στα 119 αν το πήρες μπορείς να το δώσεις άνετα 119 σε κάποιον εδώ μέσα και παίρνεις αυτό που θες σιγά.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 119 αν το πήρες μπορείς να το δώσεις άνετα 119 σε κάποιον εδώ μέσα και παίρνεις αυτό που θες σιγά.

Δεν το πρόλαβα τόσο,248 το παρηγγειλα με 2 χειριστήρια και παιχνιδι
Δημοσ.

Δεν το πρόλαβα τόσο,248 το παρηγγειλα με 2 χειριστήρια και παιχνιδι

Πολλά λεφτά, ακύρωσε το και περίμενε κάτι καλύτερο την Παρασκευή η στις εορτές που θα βάλουν δώρα αρκετά.

• Moderators
Δημοσ.

Αμα δεν εχεις 4κ τηλεοραση αξιζει...αλλιως πας σε pro!

Αν ειναι και βρεις και καμια εκδοση 2015 θα εισαι ακομη πιο τυχερος σε λογο καιρο!!!!

Ενω αν δεν εχεις, σε κραταει με την παλια και δεν αποφασιζεις οταν γινουν προσιτες για ολους να παρεις μια και εσυ.

Ξεπερασμενο οπως εγραψα και σε αλλο θεμα πριν 5-10 μερες. Ξεπερασμενο εδω και 2 χρονια το non 4K BD PS4 που εχουν γινει προσιτες πολλες 4Κ τηλεορασεις. Οχι τωρα.

Δημοσ.

Πολλά λεφτά, ακύρωσε το και περίμενε κάτι καλύτερο την Παρασκευή η στις εορτές που θα βάλουν δώρα αρκετά.

Τα χειριστήρια κάνουν 100 όποτε πάμε στα 150,το παιχνιδι 35 115 μείον 60 από την προηγούμενη κονσόλα που έδωσα μείον κάποια παιχνίδια που θα δώσω στα public για ανταλλαγή.
Δημοσ.

Τα χειριστήρια κάνουν 100 όποτε πάμε στα 150,το παιχνιδι 35 115 μείον 60 από την προηγούμενη κονσόλα που έδωσα μείον κάποια παιχνίδια που θα δώσω στα public για ανταλλαγή.

Εσύ ξέρεις.. Εγώ θα έπαιρνα ps4 αν είχα χρόνο πάντως,θεωρώ ότι έχει καλύτερα παιχνίδια, δεν το πάω στη δύναμη δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα την προσφορά του τίτλου πιστεύοντας ότι είναι μια πολύ καλή τιμή. Από αυτά που γράφετε το μετάνιωσα, ειδικά όταν σκέφτομαι ότι το Gran Turismo δεν με τρελαίνει σαν παιχνίδι.

Το έκλεισα στο site του Κωτσόβολου με αντικαταβολή για παράδοση στο χώρο μου. Γίνεται ακύρωση της παραγγελίας σ αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

Το είχαν μέχρι πρόσφατα (ίσως ακόμη σε κάποια καταστήματα) στα 299 με πολλές επιλογές για παιχνίδι. Οποτε τα -50 δεν το θεωρώ τρελή προσφορα όταν σκέτο το GT το βρίσκεις με 30.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...