ubuntistas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά δεν ξέρω αν ποστάρω σε σωστο θεμα. Λοιπον τι γίνετε με τις ip cameras θα ήθελα να πάρω μια για να αρχίσω να πειραματιζομαι λίγο. Έχω δει τις Xiaomi οτι ειναι καλες εχεις κανεις εντυπώσεις παράπονα ισως απο κάποια η να προτείνει κάποιος κάτι? Επίσης ελεγα να την αγοράσω από Amazon η κατι αλλο γτ εδω Ελλάδα παιζει 100 και
nuntius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πριν ενα μηνα πηρα για το γραφειο την tp link nc450, περιστρεφομενη με ανιχνευση κινησης κ ηχου κ στελνει ειδοποιησεις σε mail κ app οποτε αμεσως βλεπω τι γινεται. Μπαινει καρτα sd μεχρι 64gb οποτε μπορεις να γραφεις συνεχομενες μερες κ εχει πολυ καη night vision. Για γραφειο 25 τμ με εχει εξυπηρετησει. Μονο μια φορα αποσυνδεθηκε κυριακατικα κ ετρεχα να την επαναφερω. 75 ευρω κ ξενοιασα!
ubuntistas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστώ για την απαντηση σου Καποιος που να έχει κάποια xiaomi ?
stelios18120 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ανάλογα για ποια xiaomi θέλεις να αγοράσεις. Είναι κάποιες που είναι κλειδωμένες και δεν παίζουν παρά μόνο σε κινέζικο server Βάλε λίνκ ποια θέλεις να αγοράσεις να σου πω.
ubuntistas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 έχω δει την 1080p dome & 720p dome αυτες τις δύο σαν το μοντέλο dome έχω δει και την mija αλλά δέν ξερω αν αξίζουν
TheAccountant Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μην ασχοληθεις καν με κάμερες που δεν παιζουν με κοινα προτυπα (onvif) (οποτε Xiaomi ξεχνας). Μην ασχοληθεις με κάμερες λιγοτερο απο 1080p αν θες να ειναι λιγο της προκοπης η εικονα. Η κάμερα να δινει επιλογη για να σώζει σε FTP, να έχει DDNS, να μπορει να στελνει η ιδια e-mail. Κοινως κάτι που να δουλευει ανεξάρτητα εντελως χωρις να ειναι δεμενο σε καποιο σερβις που αυριο μεθαυριο μπορει να μην υπαρχει.
ubuntistas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 επειδή δέν καταλαβα πολυ αυτα με το onvif το ftp και το ddns δηλαδη δεν καταλαβα τπτ .ευχαριστώ για την απαντηση σου απλα αν γινοταν να μοθ εξηγούσες λίγο αυτά
gfdimopo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείτε να προτείνετε κάποια καλή οικονομική και αξιόπιστη λύση? 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Sricam,escam,vstarcam Όλες είναι καλές και φθηνες με ωραία app
ubuntistas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μετα απο καιρό πηρα μια sricam θα τη σεταρω και θα πω τυχον προβληματα που ίσως αντιμετοπισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα