Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δίκιο για την φωνητική πληκτρολόγηση . Speech to text. Αν και έχει βελτιωθεί πολύ το Android σε αυτό το κομμάτι . Ειχα iPhone 6s κ se και όντως το speech to text είναι άριστο. Αλλά αδερφε η μπαταρία στα iphone με εξαιρεση το se είναι τραγική το λιγότερο συν το ότι το ios καλό χρυσό άγιο κ φουλ optimised λειτουργικο αλλά αυτό με την μπαταρία κ την μείωση της απόδοσης δεν είναι καν αστειο.

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Για να έχεις πλήρη υποστήριξη στο πληκτρολόγιο πρέπει να είσαι συνδεδεμένος με το wi-fi/4G

Αυτή τη στιγμή σου μιλάω μέσω αυτού.

Και έχω τις Google κιόλας δεν έχω κάποιο άλλο.

Παλιότερα είχα βάλει το SwiftKey Keyboard.

Εγώ πάντως γι'αυτό το πράγμα δεν θα σε πίσω να πάρεις ή όχι Android,αφού είσαι ευχαριστημένος με το iPhone μείνε με αυτό.

Δημοσ.

Σημεία στίξης βάζεις με τη φωνητική πληκτρολόγηση ή τα προσθέτεις χειροκίνητα? Αυτό δεν κατάφερα στο android.

Δημοσ.

ΥΓ2.  τώρα γράφω μέσω του app του Ιnsomnia στο iOs.  Δε βρίσκω το αντίστοιχο app για android.  Γνωρίζετε κάτι επί τούτου?

Και στο iOS δε θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα η εφαρμογή. Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση στο site, φαντάζομαι θα κατεβάσουν και το app από το App Store (αν δεν το έχουν κάνει ήδη). 

Στο θέμα της υπαγορεύσης, μπορώ και εγώ να επιβεβαιώσω ότι σε iOS είναι 10 φορές ανώτερη η εμπείρια και η ακρίβεια σε σχέση με το Android. Έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου το Android είναι η αλήθεια αλλά προς το παρόν, το iOS είναι το μόνο που πλησιάζει στο τέλειο σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Ε άμα είναι να μη βάζει τα σημεία στίξης το android πάνε πάρε το iphone x. Εντάξει φίλε κάθε λειτουργικό έχει τα καλά του και τα κακα του αλλά εσύ το τερμάτισες. Δε γίνεται να θεωρείς deal breaker τα σημεία στίξης και να μη κοιτάς αλλα πράγματα όπως την μπαταρια που ειπε ο φιλος απο πανω. Λοιπον παράγγειλε σήμερα κιολας το oneplus 5t, παρε και μια ξύλινη θηκουλα, με 20€ έκπτωση και αμα το μετανιωσεις σε μια βδομαδα πουλα το οσο το πήρες. Που να δεις ότι δε θα γινει αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...