idefixius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πλησιάζει η Black Friday, ευκαιρία να αλλάξω το iPhone 6 μου που κοντεύει πια την τριετία. Ή τουλάχιστον, ίσως μου δοθεί η ευκαιρία να το αλλάξω – άμα πετύχω μια καλή προσφορά σε hi end κινητό που να διαθέτει τα παρακάτω: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: €500 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τηλεφωνία, viber, email, tapatalk, browsing, απλά παιχνίδια, φωτογραφία3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 ίντσες4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΝΑΙ13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Τα φώτα σας παρακαλώ
idefixius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 iPhone σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω ότι παίζει, παρά μόνο το 6 το οποίο ήδη έχω και το SE που όμως έχει μικρή oθόνη. Συνεπώς κοιτάω Android.
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφερει η μεγαλυτερη μπαταρια εχω την εντυπωση οτι το Mate 9 στα χρηματα αυτα ειναι οτι το καλυτερο μαζι με το Xiaomi mi 2 απο Πλαισιο. Απο εξωτερικο μια ενδιαφερουσα αγορα στα χρηματα αυτα ειναι το Oneplus5t(μιας και κοιτας και την εγγυηση). Αξιο αναφορας ειναι και το Galaxy s8 στα 530. 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 βαλε κατι παραπανω και πανε σε s8, και εγω απο 6 εκανα την αλλαγη πριν 3 μηνες, δε μπορω να σου πω πολλα το κινητο ειναι πανεμορφο, μπαταρια 1 μερα+, η οθονη ειναι ψεμα πραγματικο δεν εχω δει κατι τοσο ομορφο, το ui ειναι επισης καλο οχι εκεινη την αηδια που ειχανε παλιοτερα, ερχεται το oreo σε λιγο που το φερνει σε επιπεδο note8 according to reddit δεν εχω λαγκαρει ποτε αν και ειχα android πολυ παλιοτερα που ηταν τα ζωα μου αργα, οι εφαρμογες τρεχουν νερο αν και δεν ξερω τι χρησιμοποιεις, δε ξερω τι αλλο αν εχεις καποια απορια γραψε αν πας τελικα σε s8 παρε το coral blue 1
idefixius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πήγα και είδα όσα περισσότερα μπορούσα από κοντά, εντάξει το OnePlus 5T δε μπορώ να το δω αλλά είμαι μεταξύ αυτού (από 500€ στο επίσημο site) και του Galaxy S8 (από 540€ στα σκρουτζομάγαζα). Δεν έχω βγάλει από το μυαλό μου τελείως το δαγκωμένο μήλο αλλά ρε γ@μώτο 1200 ευρώ δε μου δίνονται. Και αυτά βέβαια σε 48 άτοκες δόσεις, που είναι όμως ένα δέλεαρ. Και αυτό γιατί από τη μία πας και σκας ένα πεντακοσάρικο ντούκου και παίρνεις το Οne+, από την άλλη δε δίνεις φράγκο, παίρνεις το iPhone X στα χέρια σου (πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα) και δίνεις 25€ το μήνα για 4 χρόνια - όσο περίπου θα το κρατήσεις δηλαδή, δεν έχει νόημα να το αλλάξεις νωρίτερα, εκτός και αν προκύψουν άλλες ανάγκες. Μπέρδεμα...
vchristod84 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πήγα και είδα όσα περισσότερα μπορούσα από κοντά, εντάξει το OnePlus 5T δε μπορώ να το δω αλλά είμαι μεταξύ αυτού (από 500€ στο επίσημο site) και του Galaxy S8 (από 540€ στα σκρουτζομάγαζα). Δεν έχω βγάλει από το μυαλό μου τελείως το δαγκωμένο μήλο αλλά ρε γ@μώτο 1200 ευρώ δε μου δίνονται. Και αυτά βέβαια σε 48 άτοκες δόσεις, που είναι όμως ένα δέλεαρ. Και αυτό γιατί από τη μία πας και σκας ένα πεντακοσάρικο ντούκου και παίρνεις το Οne+, από την άλλη δε δίνεις φράγκο, παίρνεις το iPhone X στα χέρια σου (πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα) και δίνεις 25€ το μήνα για 4 χρόνια - όσο περίπου θα το κρατήσεις δηλαδή, δεν έχει νόημα να το αλλάξεις νωρίτερα, εκτός και αν προκύψουν άλλες ανάγκες. Μπέρδεμα... Το έχεις δει από κοντά το iPhone? Όλο μόστρα είναι, με τα μισά λεφτά πάλι βγάζεις τριετία με φετινή ναυαρχίδα.
idefixius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Koίτα, προφανώς, δεν υπάρχει κανένα τηλέφωνο στον πλανήτη που να αξίζει 1200 ευρώ. Κανένα. Αλλά όταν το Χ κυκλοφορεί πχ στη Νότια Κορέα (την πατρίδα της Samsung) και ξεπουλάει σε 3 λεπτά, ε, μ@λάκες είναι στην Apple να μη ζητήσουν τα 1.237 δολάρια? Ναι το κινητό το είδα. Κούκλα είναι. Αλλά τα λεφτά είναι πολλά και όπως προείπα δεν τα αξίζει. Οπότε θα ζήσουμε και χωρίς αυτό. Τώρα, όσον αναφορά τα άλλα 2 που ανέφερα παραπάνω: Οne+ 5T ή Galaxy S8?
cabdik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πλησιάζει η Black Friday, ευκαιρία να αλλάξω το iPhone 6 μου που κοντεύει πια την τριετία. Ή τουλάχιστον, ίσως μου δοθεί η ευκαιρία να το αλλάξω – άμα πετύχω μια καλή προσφορά σε hi end κινητό που να διαθέτει τα παρακάτω: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: €500 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τηλεφωνία, viber, email, tapatalk, browsing, απλά παιχνίδια, φωτογραφία 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 ίντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΟΧΙ 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΝΑΙ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Τα φώτα σας παρακαλώ μην το παρεις προσωπικα φιλε idefixius, απλα παιρνω σαν αφορμη το θεμα σου. και ταυτοχρονα σου κανω και προταση αγορας...!! τα τελευταια 2 χρονια ειδικα, δεν καταλαβαινω ειλικρινα, γιατι να παρει καποιος καινουρια συσκευη.....!! και μιλαω -κυριως- για οσους εχουν ΗΔΗ ενα καλο κινητο με καλες καμερες, κλπ. δεν υπαρχει πραγματικα καμια πρωτοτυπια, ουτε καμια -ουσιαστικα χρησιμη- νεα τεχνολογια. το εχουν ριξει κυριως σε design, οθονες, μπαταριες. ουσιαστικα ομως, καμια εταιρια δεν εχει να παρουσιασει κατι ριζοσπαστικο. αρα γιατι καποιος να παει να παρει μεθαυριο, π.χ. το S9, οταν ηδη εχει ενα S7 - S8..? στην μεση κατηγορια, πλεον, υπαρχουν συσκευαρες (Π.Χ το P10) που, και χωρητικοτητα εχουν, και καλες καμερες, και πολυ καλους επεξεργαστες, που υπερκαλυπτουν την συνηθη καθημερινοτητα, οπως την περιγραφεις στο 2. θα πεταχτουν καποιοι και θα πουν, "γιατι ετσι γουσταρει ο καθενας"...! αυτη την "Δικαιολογια", εγω δεν την καταλαβαινω....! γιατι να παει καποιος να "πεταξει" €800-1000, για να ικανοποιησω αναγκες που ΥΠΕΡκαλυπτονται, απο 300-350-400€....??? υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να "πετας" χρηματα? μηπως απλα... καταναλωτισμος...? πραγματικα αναρωτιεμαι..! 6
AggelosTz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 To iphone X είναι τέλειο ειδικά όταν κρασάρουν οι εφαρμογές και.....δεν υπάρχει home button και μένεις αγγούρι. Είδα βιντεάκια στο ΥΤ με το θέμα αυτό. Είμαι της γνώμης ότι αν έχεις οποιοδήποτε iphone δεν αξίζει να πας στο επόμενο γιατί απλά είναι το ίδιο περιβάλλον με ελάχιστα καλύτερη κάμερα και νέα χρώματα. Ναι ναι νέες τεχνολογίες κτλ κτλ ....το facebook, insta, social media γενικά δεν λειτουργούν το ίδιο στο 6 με το Χ? Αν όμως θες να αλλάξεις πήγαινε σε άλλη πλατφόρμα. Σε android για να υπάρχει έστω ουσιαστική αλλαγή. 1
.Animus. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 https://oneplus.net/...540KANS61T4UFCP refferal link για -20€ με την αγορά του OnePlus 5T 1
idefixius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) OK, OnePlus 5t λοιπόν! Από το επίσημο site. Μια τελευταία ερώτηση: να μείνω στο μπάτζετ των 500 ευρώ και να πάρω την έκδοση 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο? Ή να πάω στα 560€ και να ανέβω στα 8GB ram και 128GB? Αξίζει τα έξτρα 60€ η αναβάθμιση? Ή δεν έχουν μεγάλη διαφορά? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2017 από idefixius
SeNNinhA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ουτε τα 6 χρησιμοποιουνται σημερα απο το Android. Η ερωτηση ειναι αν χρειαζεσαι τα 128. Μεχρι να χρειαστεις 8gb θα εχεις αλλαξει τουλαχιστον 1 συσκευη ακομη 1
idefixius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Tα φέραμε από δω τα φέραμε από κει εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ... ... λέει το τραγούδι και να μαστε λοιπόν εδώ, πάλι από την αρχή μετά από έρευνα και ψάξιμο 1+ μηνός με το iPhone 6 ανά χείρας και να μην έχουμε προβεί στην αγορά κάποιας σύγχρονης ναυαρχίδας. Καλά χρυσά τα σύγχρονα android τηλέφωνα (ΟnePlus 5T, Samsung Galaxy S8 - το οποίο παρεμπιπτόντως είναι ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί σήμερα - Ηuawei Mate 10 Pro κλπ), με φοβερές δυνατότητες και τρομερή επεξεργαστική ισχύ, αλλά έχουν ένα μειονέκτημα: είναι android. To οποίο android με τη σειρά του είναι δωρεάν, ανοιχτό, παραμετροποιήσιμο και ό,τι άλλο θέλετε αλλά σε θέματα επικοινωνίας και υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας δε φτάνει το iOs. Ένα παράδειγμα: με το iPhone έχω καταργήσει την πληκτρολόγηση. Οτιδήποτε θέλει γραπτό λόγο (SMS, viber, αναζήτηση στο google, ποστάρισμα στα forums κλπ κλπ) το κάνω με φωνητική πληκτρολόγηση. Μιλάω δηλαδή και το iOs αναλαμβάνει να μετατρέψει την ομιλία σε κείμενο με κάθε λεπτομέρεια - ακόμα και τα σημεία στίξης. Θέλω να προσθέσω ερωτηματικό? Λέω "ερωτηματικό" και το iOs προσθέτει ένα (. Θέλω θαυμαστικό? Λέω "θαυμαστικό" και το iOs προσθέτει ένα (!). Όσα android phones δοκίμασα - και δοκίμασα πολλά και με εξωτερικές εφαρμογές και διάφορα πληκτρολόγια κλπ - ξέρετε τι έγραφαν όταν τους έλεγα πχ "ερωτηματικό"? ---> ερωτηματικό. Εμ έτσι δε γίνεται δουλειά. Τουλάχιστον όχι για μένα, που η φωνητική πληκτρολόγηση έχει ο σχεδόν αποκλειστικός τρόπος χρήσης επικοινωνίας μέσω κινητού. Γιατί, ας μην το ξεχνάμε, τα κινητά είναι μέσο επικοινωνίας, έτσι? Συνεπώς και μέχρι να βελτιστοποιηθεί η φωνητική πληκτρολόγηση στο android, μένω με το iOs. Και επειδή όπως προείπα τα νέα iPhones είναι πανάκριβα και ΔΕΝ αξίζουν τα λεφτά τους, μένω με το iPhone 6. ΥΓ1. αν κάποιος από σας έχει ανακαλύψει τον τρόπο να μιλάει ελληνικά το android του με πλήρη υποστήριξη των σημείων στίξης, παρακαλώ ας μου το πει να προχωρήσω παρακάτω ΥΓ2. τώρα γράφω μέσω του app του Ιnsomnia στο iOs. Δε βρίσκω το αντίστοιχο app για android. Γνωρίζετε κάτι επί τούτου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα