Perfect Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Retro κονσόλα με 500 (υποτίθεται) παιγνίδια και look Nintendo Nes μαζί με δυο controllers στα 12.99$ (11.59) ευρώ με τον κωδικό NESGAME10 και εξαργύρωση 300 πόντων που δίνονται για νέο λογαριασμό. Αν έχετε ήδη λογαριασμό πάει στα 15.99$ https://www.tomtop.com/p-f1604eu.html 1
glenngould Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Επειδή με ενδιαφέρει, θέλω να γραφτώ κάτω από εσένα (σαν ευχαριστώ) στο tomtop, για να πάρεις κάποια προμήθεια. Μπορείς να μου στείλεις το referral link σου με pm για να είμαστε σύμφωνοι με τους όρους του insomnia? Ευχαριστώ (Έχει referral links το tomptop?) 1
Agathoklis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το πήρα πριν καμία εβδομάδα από τομτοπ και το έστειλαν με China post συστημένο. Εννοείται δεν έχει φτάσει ακόμη. Το θεωρώ 30%-70% να μην φτάσει στα χέρια μου, λόγω του ότι μπορεί πολύ εύκολα να θεωρηθεί απομίμηση και να το κρατήσει το τελωνείο. Να το έχετε στα υπόψιν και αυτο
kamui Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Επίσης να σημειώσουμε πως είναι η AV έκδοση (RCA έξοδος φαντάζομαι) και όχι η HDMI. Για όσους βιαστούν να το πάρουν για καμιά οθόνη PC και καταλάβουν πως δεν συνδέεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα