Προς το περιεχόμενο

LG SJ9 Dolby atmos soundbar 499€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έκανε review νομίζω πριν 2 μέρες ο jay2cents πως στο καλό τον λένε στο youtube και είχε τις καλύτερες εντυπώσεις... ψάξτε το....

Δημοσ.

Την έκανε review νομίζω πριν 2 μέρες ο jay2cents πως στο καλό τον λένε στο youtube και είχε τις καλύτερες εντυπώσεις... ψάξτε το....

Μαλλον promotion θελεις να πεις, πολλα τα χρηματα που του σκανε για να δειχνει συσκευες στο καναλι του (αν μιλαμε για τον ιδιο).

Δημοσ.

δεν λενε και ολοι τ καλυτερα σε κριτικες που ειδα απο θεμα ποιοτητας ηχου. βεβαια 500 ειναι σαφως πιο φθηνα απο οσο την βρσκεις οποτε μετραει και αυτο. Λοιπον 1500 η oled της LG, 500 τα ηχεια, 48 ατοκες δοσεις, 41 ευρω τον μηνα και σε 4 χρονια το ξοφλας. τρεχτε

• Moderators
Δημοσ.

Οκ λοιπον ας μην το πλατιασουμε τοτε γιατι το τοπικ ειναι για την προσφορα και θα μας την πουνε!

Μα την προσφορα αφορουν ολα αυτα, δεν μιλατε για πχ ζωδια. ;) Χρησιμοτατα ποστς ειναι οσα απαντουν σε ερωτηματα περι του "αξιζει" σε προιοντα αγνωστης αξιας.

Δημοσ.

Οπότε έχουμε και λέμε: Στα 900 με 1000 ευρώ που ήταν η τιμή της ήταν και πάλι ανταγωνιστική αλλά η Samsung και η Sony έχουν τις καλύτερες προτάσεις με τις 850, 950 για την πρώτη και την 5000 για τη δεύτερη.

Τα κόστη εκεί είναι όντως μεγάλα αλλά μπορούν να συνδυαστούν και με ασύρματα πίσω ηχεία οπότε για κάποιον που δε θέλει καλώδια και εγκαταστάσεις είναι καλές προτάσεις.

Στα 1000 με 1500 ευρώ τα ποσά είναι απαγορευτικά και με τα ίδια χρήματα κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα καλό σύστημα atmos σε 7.2 υλοποίηση (υπάρχουν 9.2 και 11.2 αν δεν κάνω λάθος) με πολύ καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα και πολύ καλύτερο περιφερειακό ήχο από τη μπάρα.

Στα 499 ευρώ είναι killer. Την αγόρασες και καθάρισες από ήχο για χρόνια χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις κάτι άλλο με την προυπόθεση ότι συμβιβάζεσαι με την έλλειψη των πίσω ηχείων.

Από την άλλη υπάρχουν οι: 

1) https://www.mediamarkt.gr/el/product/_denon-avr-x2400h-1200379.html .

Denon ΑVR-X2400 στα 499 από 699 που είναι ένας από τους τρεις καλύτερους στην κατηγορία και έχει 8 hdmi/4k, πολλές δυνατότητες συνδέσεων και απίστευτο ήχο.

2) https://www.amazon.co.uk/Sony-STR-DN1080-Receiver-Dolby-Multi-Room/dp/B071153VTK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1511385010&sr=8-1&keywords=sony+str-dn1080 .

Sony STR-DN1080 ο καλύτερος με διαφορά σε αυτά τα χρήματα, με τον καλύτερο ήχο και αυτή τη στιγμή στις 499 λίρες συν μεταφορικά ενώ στην Ελλάδα είναι ψηλά σε κόστος.

3) Yamaha 683 καλή επιλογή αλλά οι άλλοι δύο από τα reviews εμφανίζονται ως καλύτερες.

Όταν πάρεις ένα τέτοιο μηχάνημα θέλεις οπωσδήποτε 5 ηχεία, ένα sub και δύο atmos ηχεία για το ταβάνι. Οπότε συζητάμε για διαφορετικά κόστη και διαφορετική εγκατάσταση. Όποιος έχει τη δυνατότητα φυσικά και πρέπει να πάει σε τέτοια λύση. Το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό και ο ήχος πραγματικά surround από όλες τις απόψεις.

• Like 2
Δημοσ.

500 ευρώ για ηχομπαρα και σε προσφορά κιόλας είναι πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου.. Καλύτερα entry level ενισχυτή και μια φθηνή 5αδα ηχείων καλύτερο αποτέλεσμα θα πάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή την άκουσα χτες σε κατάστημα τη συγκεκριμένη, θα πρότεινα σε όποιον τον ενδιαφέρει, έστω και στο ελάχιστο, να πάει να την ακούσει από κοντά.

Ο ήχος απλά δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία τιμής, και σε συνθήκες ψιλοάθλιες.

Υπόψιν ότι έγω έχω αρκετά καλό ενισχυτή με αξιόλογα ηχεία στο σπίτι μου.

Τολμώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα ευχάριστα... και μιλάω για μουσική, ούτε καν μπαμ μπουμ από ταινία

• Like 1
Δημοσ.

παντως για το ατμος μια που εχω μην τρωτε παπα,ειναι λιγες οι ταινειες και σε αυτες ειναι πολυ λιγες στιγμες που ενεργοποιηται ,εχω βαλει ταινεια με ατμος και το ιδιο στο καπακι χωρις ατμος ,δεν αξιζει με το τιποτα τα 380 ε τα 2 ηχεια που πηρα+καλωδια+τρυπα στην γυψοσανιδα+εργασια 

Τολμώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα ευχάριστα... και μιλάω για μουσική, ούτε καν μπαμ μπουμ από ταινία

το μπαμ μπουμ ειναι σοβαροτερο γιατι το 5,1 ακους και ηχο απο πισω απο 2 ηχεια κατι που η μπαρα προσπαθει να το πετυχει αλλα πολυ δυσκολα να το ακους απο πισω ενω μουσικη αν θελεις να ακουσεις ποιοτικα ακους στερεφονικα απο 2 ηχεια που ειναι μπροστα οποτε ναι η μπαρα μπορει να εχει εναν αξιοπρεπει ηχο,κατα την αποψη μου η μπαρα συστηνεται μονο για οσους εχουν προβλημα με χωρο η με την γυναικα τους :-D  :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...