Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για τα χαρακτηριστικά του μου φαίνεται αξιόλογο. Αρκετά καλά τα reviews που βρήκα. Κυρίως για κάμερα το θέλω προσωπικά. Στην τιμή αυτή πιστεύω αξίζει. Προφανώς είναι καινούργιο και όχι εκθεσιακό. http://www.public.gr/product/alcatel-idol-5-16gb-dual-sim-mayro-4g-smartphone/prod8740065pp/ https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/178350-alcatel-idol-5-black-dual-sim Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από Glikos
m32s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 έτσι από περιέργεια αυτοί οι MediaTek MT6753 έχουν καθόλου βελτιωθεί στο θέμα GPS σε σχέση με Qualcomm;
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν γνωρίζω. Πάντως έχει καλά specs. Από αναβαθμίσεις δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως έρχεται με 7.1.
Aggeluska Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 όποτε πηρα κινητο με mediatek το μετανιωσα.
Βασιλης 123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν γνωρίζω. Πάντως έχει καλά specs. Από αναβαθμίσεις δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως έρχεται με 7.1. και δυστυχώς με αυτή θα μείνει.Γενικα θεωρώ τα κινητα της Alcatel vfm, για παράδειγμα είχα παρει να δοκιμάσω μια φορά το zte blade s6 flex και παρόλο που χρησιμοποιούσα samsning note 5 εκείνη την περιοδο μ άφησα πολύ καλές εντυπώσεις για τα χρήματα που το πήρα περίπου στα ίδια με αυτό εδώ.Το αρνητικό ότι δεν είδα ποτέ στους μερικούς μείνεις που το είχα ούτε 1 security update.
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Έλεγα να το πάρω αλλά με κολλάει η έλλειψη update. Ίδωμεν.
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 και δυστυχώς με αυτή θα μείνει.Γενικα θεωρώ τα κινητα της Alcatel vfm, για παράδειγμα είχα παρει να δοκιμάσω μια φορά το zte blade s6 flex και παρόλο που χρησιμοποιούσα samsning note 5 εκείνη την περιοδο μ άφησα πολύ καλές εντυπώσεις για τα χρήματα που το πήρα περίπου στα ίδια με αυτό εδώ.Το αρνητικό ότι δεν είδα ποτέ στους μερικούς μείνεις που το είχα ούτε 1 security update. νομίζω οτι καπου μπερδεύτηκες το idol ειναι της alcatel οχι της zte. παντως αν σε αυτη την τιμη ήταν το idol 5S (με HELIO P20 και ακουστικά JBL δώρο απο την εταιρια στο κουτι!)θα μιλάγαμε για την προσφορα της φετεινης black friday. Υπαρχει περιπτωση και το απλο 5 να εχει αυτα τα ακουστικα μεσα?
mpokwsths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είχα πάρει από αυτή την προσφορά το πολύ ανώτερο Idol 4S με 200€ περίπου. Έχει πάρει όλο και όλο ένα update με κάποιες διορθώσεις και το security patch του Φλεβάρη 2017. Με το 6.0.1 ήταν και με αυτό θα παραμείνει όπως φαίνεται. Μικρό το κακό γιατί κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό κινητό με υπέροχη AMOLED QHD οθόνη, ήχο και αρκετά καλή κάμερα. Όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω. Τα Alcatel τα παίρνεις εν γνώσει σου σε προσφορά γιατί είναι value for money ξεχνώντας τις αναβαθμίσεις και τις εκδόσεις Android.
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στον Kotsovolo εκεί που γράφει χαρακτηριστικά στο 'Συμπεριλαμβάνονται' λέει : καλώδιο USB, TurboPower φορτιστής, ακουστικά, οδηγίες. Μακάρι να είναι τα JBL.
Diskimpex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Το ειδα στο Μεντιαμαρκτ ανοικτο.Καλη κατασκευη .Η οθονη θελει στο φουλ για να δειχνει καλα
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Θα πάω Κότσο αύριο να το τσεκάρω αν το έχουν.
Diskimpex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ο κοτσος το εχει μονο στα μεγα μαγαζια .Ηθελα να δω τι παιζει με το φως .Ειναι χαμηλα .Το τηλεφωνο ομως ειναι πολυ γρηγορο.Σοβαρο τηλεφωνο σε συνολο.Τιμη δεν παιζεται .Για καθε μερα για δουλεια ,ισως το καλυτερο.Σοβαρη κατασκευη .Για τα λεφτα του ακομα καλυτερα.Το επαιρναν γονεις για τα παιδια τους
Edel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Έχω το Idol 3 to 5,5 toy 2015 kai ακόμα μου πάει σφαίρα. Για τέτοια τιμή, για απλή καθημερινή χρήση, σίγουρη αγορά είναι.
Diskimpex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ετυχε σημερα και ειδα και επιστροφη.Μηπως παιζουν τιποτε ελατωματικα ,και τα εβγαλαν φθηνα . Ευτυχως οι αλυσιδες δινουν 15 μερες για επιστροφη .Κατι ελεγαν το σερβις τοχει η Αρβατο.Το ιδιο με τα νεα Νοκια ελεγαν παραδειγμα .Δεν εχει καλη φημη αργουν πολυ ,χρεωνουν πολλα
katcos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Για τα χαρακτηριστικά του μου φαίνεται αξιόλογο. Αρκετά καλά τα reviews που βρήκα. Κυρίως για κάμερα το θέλω προσωπικά. Στην τιμή αυτή πιστεύω αξίζει. Προφανώς είναι καινούργιο και όχι εκθεσιακό. http://www.public.gr/product/alcatel-idol-5-16gb-dual-sim-mayro-4g-smartphone/prod8740065pp/ https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/178350-alcatel-idol-5-black-dual-sim Ας μπει ενα "ΤΕΛΟΣ" στον τίτλο , 199 πλέον φαίνεται και στις 2 αλυσίδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα