Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και καποια χρόνια έχω ένα φθηνό λαπτοπ το οποίο σταδιακά αντικατέστησε το σταθερό μου υπολογιστη καθώς με βόλεψε αφάνταστα, οποτε σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά νέου λαπτοπ το οποίο θα ναι βασικός υπολογιστής άρα θέλω καλή ποιότητα και να αντέξει στο χρόνο.

Χρήση: Ίντερνετ πολυ, ταινίες, λίγη επεξεργασια εικόνας, και τα κλασσικά. Απο παιχνιδια δεν καίγομαι τοσο, άντε να παίξω κατι απλό η κάνα emulator.

Budget μέχρι 600 ευρώ. Θέλω δηλαδή κατι μεσαίας κατηγορίας, ούτε ν αγγίζει χιλιάρικο ούτε λαπτοπακι των 200 ευρώ σαν αυτό που έχω τωρα. Επισης θέλω να ειναι γρήγορο.

Καποια χαρακτηριστικά που έχω λάβει υπόψην ειναι 8 Giga ram, ssd drive, full hd, και να ειναι στις 15 ίντσες.

Βλέπω αυτό το μοντέλο και με ψήνει...https://www.skroutz.gr/s/12686685/HP-250-G6-i5-7200U-8GB-256GB-FHD-No-OS.html

Ερώτηση 1- τι επεξεργαστή να προτιμήσω; Έλεγα ι5 αλλα ο φίλος μου λέει οτι ειναι υπερβολή για τις απαιτήσεις μου κι οτι και με ι3 θα μαι κομπλέ. Εσείς τι λέτε;

Ερώτηση 2- απ τι στις,η που δεν έχει λειτουργικό κατα πόσον θα μπορούσα να του περάσω τα7 εύκολα μιας και τα χω ήδη;γενικά, θα ταλαιπωρηθώ με το λειτουργικό λέτε;

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...