Manjaro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ντροπή είναι να κάνω παραγγελία τον Ιούνιο και να παραλάβω μέσα Νοεμβρίου. Ναι έπεσα σχεδόν ένα μήνα έξω αλλά εσύ και οι άλλοι γράψατε για παράπονα και απειλές κτλπ κτλπ, δηλαδή γελάνε τα πλακάκια. Στο μεταξύ όσοι ήθελαν κάρτα πήραν, όσοι δεν χρειάζονταν θα βγουν στις αγγελίες. Όσο για το σχόλιο του Bill θα σου απαντήσω με του γνωστό του Αϊνστάιν. Εδώ δεν ξέρεις καν τι έγινε με την τιμή και μας κάνεις και μάθημα. Άντε καλοπουλητη τώρα. Υπάρχει άμεσα διαθέσιμη 275€ με καλύτερη ψύξη. Διόρθωση από 245€ Γερμανία διαθέσιμες από ότι είδα. https://geizhals.eu/?fs=580 Για σκέψου λίγο... Αν μπορείς φυσικά!! τρικυμια εν κρανιω... στο μυαλό σου τώρα υπάρχει η εντύπωση πως είπες κάτι υποθέτω.. Δεν ξέρω τι φαντάσματα σε κυνηγάνε και τι προβλήματα κατωτερότητας και εγωισμού έχεις η συμβουλή μου είναι να κάνεις φίλους όλοι έχουμε ανάγκη τουλάχιστον απο έναν. είσαι ωραίος !!!!μακάρι να κάτσει καμία τέτοια προσφορά και αύριο η και κάτω απο 250 και για εμάς που εχουμε ξεμείνει είχε Gigabyte me 240 euro προ καμια 15ριά μέρες τις φάγανε και αυτές.. δεν είναι καιρός τώρα για αγορές φουσκώνουν οι τιμές λόγω εορτών (έχε το νου σου πάντως για black friday μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα)
Looter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά που είναι αυτές στα 240 που γράφει ο φίλος; Μήπως εννοεί για την έκδοση με τη μισή μνήμη; Γιατί έχω κάνει και εγώ preorder στα 240 με δώρο τα μεταφορικά για την ταλαιπωρία και είναι να μου σταλεί τέλος της επόμενης εβδομάδας με παραγγελία τέλος Οκτώβρη. Με γεια πάντως σε όσους κατάφεραν τόσο ΤΡΟΜΕΡΗ τιμή.
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Manjaro καταλαβες τι εγραψες; Εγω παντως οχι Αντε να στο εξηγησω γιατι δεν στροφαρεις απο οτι βλεπω, αν θελεις βεβαια να σου κανω και παραθεση το "κλαμα σου" απο το αλλο τοπικ. Στο εξηγησα και στο αλλο τοπικ που φυσικα παλι ελεγες τα δικα σου, ουσιαστικα δεν πηρες καμια σουπερ wow προσφορα οπως μπορεις να δεις και στο Γερμανικο skroutz, εαν δεν μπορεις να το δεις εχεις πραγματικα θεμα. Αυτο ακριβως ειχα πει "placeholder βαζουν μια τιμη μαζευουν παραγγελειες και οταν ειναι εφικτη αυτη η τιμη γινεται και η αποστολη". Το οτι επεσα εξω σχεδον ενα μηνα μιας και ειχα πει καλα Χριστουγεννα το παραδεχομαι αλλωστε Ιουλιο με Δεκεμβριο δεν το λες και λιγο, επισης μικρε μου αμορφωτε δεν ειχαν κυκλοφορησει ακομη τα Vega. Την συνεχεια στην αφηνω στην φαντασια σου. Και μια ακομη μπας και καταλαβεις: Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Ρε παιδιά που είναι αυτές στα 240 που γράφει ο φίλος;Μήπως εννοεί για την έκδοση με τη μισή μνήμη;Γιατί έχω κάνει και εγώ preorder στα 240 με δώρο τα μεταφορικά για την ταλαιπωρία και είναι να μου σταλεί τέλος της επόμενης εβδομάδας με παραγγελία τέλος Οκτώβρη.Με γεια πάντως σε όσους κατάφεραν τόσο ΤΡΟΜΕΡΗ τιμή. https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&xf=9809_13+5792+-+RX+580+(XTR)~9809_13+5792+-+RX+580+(XTX)&asuch=&bpmin=&bpmax=&v=l&hloc=de&plz=&dist=&mail=&sort=p&bl1_id=30 και https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&v=l&hloc=de&sort=p&bl1_id=30&xf=132_8192~9809_13+5792+-+RX+580+(XTR)~9809_13+5792+-+RX+580+(XTX) Και για να μην λεμε αερολογιες οριστε και το αρχικο ποστ που πανω σε αυτο ειχα δωσει απαντηση. Δημοσίευση 07 Ιούλιος 2017 - 09:52 πμ Site: Λινκ 256 συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά 2-4 εβδομάδες αλλιώς νομίζω 263 για express και εδω το σχολιο μου Δημοσίευση 03 Αύγουστος 2017 - 04:57 πμ Ένα μήνα + μετά ακόμη να καταλάβουν μερικοί ότι η τιμή ήταν place holder.Τέλος πάντων, άντε την καλημέρα μου. Με αυτον τι σχεση εχεις; Εκτος απο διπλο λογαριασμο φυσικα, γιατι μιας και δεν θυμομουν να μιλησα ποτε μαζι σου αλλα μονο με τον http://www.insomnia.gr/user/76850-atonioz/ Δημοσίευση 20 Νοέμβριος 2017 - 02:27 μμ ενημερώθηκα ότι η παραγγελία απεστάλη και ότι θα την έχω στις 23 Νοεμβρίου με UPS tracking number κλπ
Looter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Manjaro καταλαβες τι εγραψες; Εγω παντως οχι Αντε να στο εξηγησω γιατι δεν στροφαρεις απο οτι βλεπω, αν θελεις βεβαια να σου κανω και παραθεση το "κλαμα σου" απο το αλλο τοπικ. Στο εξηγησα και στο αλλο τοπικ που φυσικα παλι ελεγες τα δικα σου, ουσιαστικα δεν πηρες καμια σουπερ wow προσφορα οπως μπορεις να δεις και στο Γερμανικο skroutz, εαν δεν μπορεις να το δεις εχεις πραγματικα θεμα. Αυτο ακριβως ειχα πει "placeholder βαζουν μια τιμη μαζευουν παραγγελειες και οταν ειναι εφικτη αυτη η τιμη γινεται και η αποστολη". Το οτι επεσα εξω σχεδον ενα μηνα μιας και ειχα πει καλα Χριστουγεννα το παραδεχομαι αλλωστε Ιουλιο με Δεκεμβριο δεν το λες και λιγο, επισης μικρε μου αμορφωτε δεν ειχαν κυκλοφορησει ακομη τα Vega. Την συνεχεια στην αφηνω στην φαντασια σου. Και μια ακομη μπας και καταλαβεις: Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&xf=9809_13+5792+-+RX+580+(XTR)~9809_13+5792+-+RX+580+(XTX)&asuch=&bpmin=&bpmax=&v=l&hloc=de&plz=&dist=&mail=&sort=p&bl1_id=30 και https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&v=l&hloc=de&sort=p&bl1_id=30&xf=132_8192~9809_13+5792+-+RX+580+(XTR)~9809_13+5792+-+RX+580+(XTX) Και για να μην λεμε αερολογιες οριστε και το αρχικο ποστ που πανω σε αυτο ειχα δωσει απαντηση. Δημοσίευση 07 Ιούλιος 2017 - 09:52 πμ Site: Λινκ 256 συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά 2-4 εβδομάδες αλλιώς νομίζω 263 για express και εδω το σχολιο μου Δημοσίευση 03 Αύγουστος 2017 - 04:57 πμ Ένα μήνα + μετά ακόμη να καταλάβουν μερικοί ότι η τιμή ήταν place holder. Τέλος πάντων, άντε την καλημέρα μου. Με αυτον τι σχεση εχεις; Εκτος απο διπλο λογαριασμο φυσικα, γιατι μιας και δεν θυμομουν να μιλησα ποτε μαζι σου αλλα μονο με τον http://www.insomnia.gr/user/76850-atonioz/ Δημοσίευση 20 Νοέμβριος 2017 - 02:27 μμ ενημερώθηκα ότι η παραγγελία απεστάλη και ότι θα την έχω στις 23 Νοεμβρίου με UPS tracking number κλπ Φίλε μου σε ξαναρωτάω , την κάρτα του θέματος ΠΟΥ τη βρίσκεις στα 240; Δίνεις link για ΑΛΛΟ προϊόν στα 240 το οποίο είναι υποδεέστερο (4GB μνημης αντί για 8GB) και πιστεύω το κανεις σκόπιμα καθώς στο δεύτερο λινκ που δίνεις βάζεις το σωστό προϊόν το οποίο όμως κοστίζει 270 ευρώ και ΟΧΙ 240. Εγώ έκανα την παραγγελία μου τέλος Οκτώβρη ξέροντας ότι μπορώ να ακυρώσω ΟΠΟΤΕ θέλω , μου έκαναν δώρο τα μεταφορικά λόγω της καθυστέρησης (κερδος αλλά 10+ ευρώ) και ακόμα και σήμερα που με έχουν ενημερώσει για αποστολή την επόμενη εβδομάδα , έχω το δικαίωμα να ακυρώσω αν βρω αύριο ή τη Δευτέρα κάτι καλύτερο . Είσαι λάθος.
mindtrapper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πολλές παραγγελίες που είχαν πέσει αυτόματα στις 90κάτι λίρες ακυρώθηκαν αλλά μερικοί πήραν. Στο reddit εικάζουν ότι πάει ανάλογα με τους νόμους της χώρας που βρίσκεται ο καθένας, δηλαδή αν επιτρέπεται να σου ακυρώσουν παραγγελία σαν price error κτλ. Αυτοί που παρήγγειλαν όταν ήταν 90 δύσκολα θα πάρουν αλλά αυτοί που παρήγγειλαν στα 200κατι και μετά τους έριξε την τιμή μόνο του το σύστημα έχουν ελπίδα.
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου σε ξαναρωτάω , την κάρτα του θέματος ΠΟΥ τη βρίσκεις στα 240; Δίνεις link για ΑΛΛΟ προϊόν στα 240 το οποίο είναι υποδεέστερο (4GB μνημης αντί για 8GB) και πιστεύω το κανεις σκόπιμα καθώς στο δεύτερο λινκ που δίνεις βάζεις το σωστό προϊόν το οποίο όμως κοστίζει 270 ευρώ και ΟΧΙ 240. Εγώ έκανα την παραγγελία μου τέλος Οκτώβρη ξέροντας ότι μπορώ να ακυρώσω ΟΠΟΤΕ θέλω , μου έκαναν δώρο τα μεταφορικά λόγω της καθυστέρησης (κερδος αλλά 10+ ευρώ) και ακόμα και σήμερα που με έχουν ενημερώσει για αποστολή την επόμενη εβδομάδα , έχω το δικαίωμα να ακυρώσω αν βρω αύριο ή τη Δευτέρα κάτι καλύτερο . Είσαι λάθος. Καλημέρα τα λινκ τα διαβάζεις; Εάν θέλεις αυτή που έκανες παραγγελία ακριβώς την ίδια όχι δεν υπάρχη αλλά εάν δεν κάνω λάθος δεν ήταν στα 240€ ούτε τον Ιούνιο-Ιουλιο που είχε βγει στο θέμα των προσφορών. Αυτή την στιγμή απλά παίρνεις στα 275 +15€ δηλαδή της αρχικής προσφοράς καλύτερη κάρτα, το περίεργο που είναι; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γιατί όταν έψαχνα για κάρτα τότε πήρα μια 1070. Δες τις ημερομηνίες που άρχισε η ιστορία, δες πότε απάντησα και δες ότι ακόμη δεν έχεις κάρτα (θα έχεις σε λίγο βέβαια). Εάν εσένα σου φαίνεται λογικό να περιμένω να κερδίσω ούτε 15€ μέσα σε 6 μήνες κάτι δεν πάει καλά... Αν και το έχω πει ξανά ας το ξαναπώ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΉΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ μάλλον καλά έκανε και την πήρε εάν όχι.... Τέλος μπράβο στον manjaro που είναι τυχερός και πήρε την κάρτα με την λάθος τιμή, από την αρχή του είπα άλλωστε καλορίζικη άσχετα εάν έγραψε τι έγραψε μια πήγε να κάνει το άσπρο μαύρο. Κατάλαβες και εσύ ή έχω πέσει στην περίπτωση;
Alexlooker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρα το χειριστικες το θεμα!! (το πως και γιατι δεν χρειαζεται να καταλάβετε-οσοι αντεδρασαν) 1
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ηρεμήστε ρε παιδιά... Δεν γμται τώρα το τι έγινε. 2
Tasos_69 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Eγω παλλι πηρα προχθες μια Sapphire RX580 Overclocking+ 8Gb απο εναν συμφορουμιτη στα 270ευρωπουλα σφραγισμενη και ειμαι ευτυχισμενος,προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος μενουμε Ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα