Προς το περιεχόμενο

SONY KD55XE7096 55" Smart 4K TV 599€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΜΟυ ρθε και μενα σημερα. Τωρα για 4k υλικο και gaming συνδεδεμενο με υπολογιστη θα χρειαστουμε Hdmi 2.0/2.1 cable

Αμα ειναι να παρω τωρα που βρισκομαι αθηνα αυτες τις μερες

Δημοσ.

Κάποιος που έχει την 7096 μπορεί να μου πει αν το δεύτερο από τα τρία hdmi δουλεύει σε ανάλυση 4κ? δοκίμασα με 3 διαφορετικά καλώδια που δουλεύουν στις άλλες υποδοχές hdmi κανονικά σε 4Κ και η μέγιστη επιλογή είναι 1080p. Επίσης όταν συνδέω έναν δορυφορικό δέκτη vu+ solo αυτή η υποδοχή δεν έχει Ήχο. 

Δημοσ.

Όλες οι θύρες βγάζουν 4Κ, οι 2 και 3 μόνο και HDR. Θα πας από τα av settings της τηλεορασης και θα επικεηεις στις δυο θυρες HDMI αυτές "εμπλουτισμένο" (ή κάπως έτσι το αναγράφει) από κανονικό που είναι αρχικά. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς καλώδια HDMI 2.0.

Δημοσ.

Όλες οι θύρες βγάζουν 4Κ, οι 2 και 3 μόνο και HDR. Θα πας από τα av settings της τηλεορασης και θα επικεηεις στις δυο θυρες HDMI αυτές "εμπλουτισμένο" (ή κάπως έτσι το αναγράφει) από κανονικό που είναι αρχικά. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς καλώδια HDMI 2.0.

Τελικά έφτιαξε μετά από firmware update.

Δημοσ.

Επανέρχομαι μετά τις πρώτες εντυπώσεις.

Η τηλεόραση για τα λεφτά της είναι άκρως ικανοποιητική.Σε περιεχόμενο 4Κ από σόνυ κάμερα πολύ καλή απόδοση,πολύ καλά χρώματα,εξαιρετικό μαύρο και κόντραστ.Φυσικά και δεν είναι η τέλεια τηλεόραση όμως εάν κάποιος διάβαζε κανένα ριβιού και την έβλεπε με δικό του περιεχόμενο από στικάκι εστω και για λιγο μέσα στον γενικό χαμό που γινόταν στο Κώτσο θα ήξερε τι να περιμένει.

Εχει και composite input για το Wii που ήθελα.

Το μόνο που με χαλάει και θα το ήθελα είναι ότι δεν εμφανίζει Ελληνικούς υπότιτλους στα mkv από το NAS μου κατευθείαν μέσω δικτύου.Μικρό το κακό τα βάζω σε στικάκι.

Για όσους ενδιαφέρονται για τα ριβιους και για καλύτερη ρύθμιση της τηλεόρασης εδω:

https://tinyurl.com/y8qtcuyt

http://www.trustedreviews.com/reviews/sony-xe70

Πάντως συμπερασματικά δεν απέχουν καθόλου από το πως αποδίδει.

Επειδη εχω και γω NAS με SMB shares, πως μπορεις να τα δει η τηλεοραση και να τα παιξει κατευθειαν απο κει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pattayiotis είπε

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν η Xe7096 υποστηρίζει screen mirroring την παρήγγειλα από κοτσοβολο με παζάρι 596 η 55"

Ναι υποστηρίζει

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, panos2171 είπε

Η συγκεκριμένη TV έχει κέρσορα στην οθόνη κατά τη διάρκεια προβολής ενός βίντεο;

Δυστυχως οχι!

Δοκιμασα με δυο ποντικια και δεν εμφανιζεται.

Μονο στον opera browser λειτουργει ο κερσορας,πουθενα αλλου.

Δημοσ.

Ρώτησα γιατί έχω διαβάσει ότι είναι λίγο περίεργη σε σχέση με την Samsung επειδή έχω το iptv και δεν το υποστηρίζει την εφαρμογή έλεγα τουλάχιστον να κάνω mirroring με το tablet.. Εντυπώσεις γενικά σε θέμα 4κ gaming παιδιά? Eχω το one X

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lakisman46 είπε

Δυστυχως οχι!

Δοκιμασα με δυο ποντικια και δεν εμφανιζεται.

Μονο στον opera browser λειτουργει ο κερσορας,πουθενα αλλου.

Γνωρίζεις μήπως να υπάρχει αντίστοιχη που να το κάνει; Και γενικά πως μπορώ να το εξακριβώσω πριν την αγορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, panos2171 είπε

Γνωρίζεις μήπως να υπάρχει αντίστοιχη που να το κάνει; Και γενικά πως μπορώ να το εξακριβώσω πριν την αγορά;

Αν το ερώτημα αφορά τη χρήση κέρσορα πέραν του opera browser

ενημερωτικά οι τηλεοράσεις με λειτουργικό Android (πχ οι αντίστοιχες της Sony) υποστηρίζουν πλήρως την εμφάνιση κέρσορα εντός και εκτός κάθε εφαρμογής και μενού

με τη βοήθεια εξωτερικού ποντικιού φυσικά είτε ενσύρματου είτε ασύρματου.

Βέβαια πληρώνεις λίγο παραπάνω για Android TV, οπότε αντίστοιχη σε τιμή δεν τη λες ακριβως.

Επεξ/σία από m32s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Pattayiotis είπε

Iptv app υποστηρίζει? Όπως το tizen της Samsung? 

δεν ξέρω αν ρωτάς σε σχέση με το δικό μου σχόλιο που απαντώ σε φίλο

αλλά για την τηλεόραση του θέματος (που δεν είναι android, έχει βασικές smart δυνατότητες και proprietary λειτουργικό) υποστηρίζει ό,τι υπάρχει διαθέσιμο στο δικό της store (νομίζω opera store, αλλά δεν είμαι και σίγουρος)

αν πάλι ρωτάς για iptv app στις τηλεοράσεις Android TV, εννοείται πως έρχονται με μερικά iptv app προεγκατεστημένα, αλλά μπορείς και να εγκαταστήσεις επιππλέον iptv app είτε άμεσα από το Google play store, είτε σαν αρχεία apk που τα εγκαθιστάς κανονικά με sideload

κι επειδή οι εφαρμογές είναι πολύ περισσότερες και διαθέσιμες στο play store, μπορεί κανείς να δει πρώτα αυτές που τον ενδιαφέρουν ποιες iptv app και πώς ήδη στο κινητό του

Επεξ/σία από m32s
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...