xapakias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 η 6400 εχει ads panel, ισως ειναι λιγο καλυτερο απο το ips της sony
kwstas_dimi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παρόμοιες μου φάνηκαν. η samsung ίσως να είχε λίγο πιο snappy μενού, πιο φυσικά χρώματα και πιο στιβαρή κατασκευή.. Επειδή είχα και παλιότερα samsung, την προτίμησα λόγω πρότερου έντιμου βίου. Ερώτηση: Η MU6400 έχει DVB T2 & DVB S2 & Bluetooth?
morgoth_gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τέλος η προσφορά.. Ελπίζω εμείς που παραγγείλαμε μέσω ιντερνετ όσο ήταν διαθέσιμη να παραλάβουμε ..
pabou13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τσιμπησα μια, σε αυτην την τιμη πιστευω καλη περιπτωση! Εξαντληθηκε απο κωτσοβολο παντως για οποιον ενδιαφεροταν, ουτε πλαισιο βλεπω να την εχει που την ειχε διαθεσιμη πριν καποιες ωρες.
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Όποιος μετάνιωσε και δεν θέλει ας στείλει κάνα μήνυμα χδ
cineaste Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει ακόμα η SONY KD-55XE7077 στα 599 για όποιον ενδιαφέρεται. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Που ; Ε άλλο μοντέλο Ποιες είναι οι διαφορές ;
page hamilton Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Που ; Ε άλλο μοντέλο Ποιες είναι οι διαφορές ; Η μόνη διαφορά είναι το ασημί πλαίσιο αντί του μαύρου, υπάρχει στο σκρουτζ. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω και αυτό πως είναι κατόπιν παραγγελίας
Shadowjump Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ανάμεσα στη sony 55xe8096 και την mu6402 ποια θα διαλέγατε;;
xxaris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πήγα στο κωτσόβολο στο mall που τις έχει και τις δύο να παίζουν για να τις τσεκάρω δίπλα δίπλα. Τους έβαλα να μου βάλουν και στις δύο να παίζει το ίδιο βίντεο και διαπίστωσα τα παρακάτω. Η 7096 σε σχέση με την 8096 δεν έχει τόσο έντονα χρώματα θα έλεγα είναι πιο ξεπλυμένα. Επίσης δεν αποδίδει τις λεπτομέρειες το ίδιο δημιουργώντας θολούρες γύρω απο κινούμενα αντικείμενα. Κατέληξα οτι καλύτερη είναι η 8096 δεν ξέρω γτ αλλα στα μάτια μου έκανε αρκετή διαφορά και την τσίμπησα. Πριν λίγο ήμουν σε κατάστημα sony center όπου είχαν δίπλα την 7005 (παρόμοια με την 7096) και την 8096. Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ για τα χρώματα και για τις θολουρες στην κίνηση. Γενικά είχε πολύ καλύτερη οθόνη η 8096 στον φωτισμό του καταστήματος, και συνιπολογιζοντας τα παραπάνω καλουδια που εχει (το android, το bt και τη φωνητική αναζήτηση), έφυγα παρέα με μία.
batman26 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Όποιος μετάνιωσε και δεν θέλει ας στείλει κάνα μήνυμα χδ την εχω παρει εγω αλλα το μετανιωσα,(πηρα και την 8096)αν θες εποικοινωνησε μαζι μου.
malaperda Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Επανέρχομαι μετά τις πρώτες εντυπώσεις. Η τηλεόραση για τα λεφτά της είναι άκρως ικανοποιητική.Σε περιεχόμενο 4Κ από σόνυ κάμερα πολύ καλή απόδοση,πολύ καλά χρώματα,εξαιρετικό μαύρο και κόντραστ.Φυσικά και δεν είναι η τέλεια τηλεόραση όμως εάν κάποιος διάβαζε κανένα ριβιού και την έβλεπε με δικό του περιεχόμενο από στικάκι εστω και για λιγο μέσα στον γενικό χαμό που γινόταν στο Κώτσο θα ήξερε τι να περιμένει. Εχει και composite input για το Wii που ήθελα. Το μόνο που με χαλάει και θα το ήθελα είναι ότι δεν εμφανίζει Ελληνικούς υπότιτλους στα mkv από το NAS μου κατευθείαν μέσω δικτύου.Μικρό το κακό τα βάζω σε στικάκι. Για όσους ενδιαφέρονται για τα ριβιους και για καλύτερη ρύθμιση της τηλεόρασης εδω: https://tinyurl.com/y8qtcuyt http://www.trustedreviews.com/reviews/sony-xe70 Πάντως συμπερασματικά δεν απέχουν καθόλου από το πως αποδίδει.
afterhours Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Το μόνο που με χαλάει και θα το ήθελα είναι ότι δεν εμφανίζει Ελληνικούς υπότιτλους στα mkv από το NAS μου κατευθείαν μέσω δικτύου.Μικρό το κακό τα βάζω σε στικάκι. Μπορεις να τους "καψεις" τους υποτιτλους μεσα στο αρχειο οποτε και μεσω dlna θα παιζεις μπαλα.
malaperda Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μπορεις να τους "καψεις" τους υποτιτλους μεσα στο αρχειο οποτε και μεσω dlna θα παιζεις μπαλα. Ναι το γνωρίζω αυτό ήδη το δοκίμασα με το mkvtoolnix,είναι υπόθεση δευτερολέπτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις