Προς το περιεχόμενο

SONY KD55XE7096 55" Smart 4K TV 599€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πείτε λίγο μια τελευταία άποψη...

Είναι τόσο deal breaker το ips panel έναντι του va για ταινίες και σειρές?

Διότι αν εξαιρέσεις το va πάνελ, το επόμενο μοντέλο με ips, trilluninos και android, είναι πιο ολοκληρωμένο.

Εγώ πάντως πήρα μια LG 43LH5100 με IPS panel και έχει την χειρότερη εικόνα που είδα ποτε σε τηλεόραση. Πλήρης απογοήτευση.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα 60 είναι για την Αμερική και τα 50 για την Ευρώπη, και έχει να κάνει περισότερο με το ρεύμα.

Οι 100 Hz τηλεοράσεις  ,μπαίνουν σε άλλη μπρίζα  ?

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα μια LG 43LH5100 με IPS panel και έχει την χειρότερη εικόνα που είδα ποτε σε τηλεόραση. Πλήρης απογοήτευση.

εχει μαλλιαση η γλωσσα μου γενικα το λεω μακρια απο    LG     εχει τα χειροτερα ΠΑΝΕΛ και τα φτηνα κ τα ακριβα μοντελα εκτος απο οoled...JVC   εyro exει καλητερο ΜΑΥΡΟ ακομα και απο samsung ! μην κολατε οτι ειναι JVC.....

SOny εχει το καλυτερο μαυρο ,,,Η samsung design και μενου ακομα και τα ακριβα της μοντελα εχοθν  mu7000 clouding.

• Like 2
Δημοσ.

To ερώτημα είναι αξίζει το triluminos display + android ois + το σασί απο αλουμίνιο με ips panel όμως τα ~150ευρω παραπάνω;; Πήγα και τις είδα δυστυχώς όχι δίπλα - δίπλα και με μου φάνηκε να υπερτερεί η 8096. Έχω μπερδευτεί.. :unsure:​ 

Δημοσ.

To ερώτημα είναι αξίζει το triluminos display + android ois + το σασί απο αλουμίνιο με ips panel όμως τα ~150ευρω παραπάνω;; Πήγα και τις είδα δυστυχώς όχι δίπλα - δίπλα και με μου φάνηκε να υπερτερεί η 8096. Έχω μπερδευτεί.. :unsure:​ 

Παντως πολλοι λενε οτι το Triluminos παιζει ρολο....Οσο για το android δεν θα με ενοιαζε καθολου.

Δημοσ.

Χα χα πηγα σημερα παιδια να τις παρω ματι και οι αθλιοι τις εχουν να παιζουν ενα αθλιο μοιρασμενο 1080p υποτιθεται περιεχομενο! Μονο σε οσες θελουν να προμοταρουν παιζουν 4κ περιεχομενο. Η γελοιοτητα σε ολο το μεγαλειο της!

Δημοσ.

Τσίμπησα την 7096 λόγω πάνελ και ταυτόχρονα ένα android box και τέλος

Για πες μας εντυπωσεις σε ποιοτητα κατασκευης και εικονας

Δημοσ.

Πηγα την ειδα σημερα απο κοντα στο καταστημα στη σταδιου.

Στα ελληνικά καναλια δεν έπαιζε καθολου καλα κ μου λεει ο υπάλληλος οτι εντάξει περνούν σήμα τοσες τηλεόρασης απο μια κεραία κ για αυτο ειναι τοσο κακή εικόνα αληθεύει αυτο η μπατμανια ηταν;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...