Προς το περιεχόμενο

SONY KD55XE7096 55" Smart 4K TV 599€ @kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως και η 8096 δεν ειναι ασχημη....Το κακο και με τις 2 αποτι λενε ειναι οτι η κατασκευη δεν ειναι οτι καλυτερη (πλαστικιλα).

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή η 7096 σε αυτά τα χρήματα. Επίσης κάπου είδα ένα φίλο να αναρωτιέται και για την Samsung 6100, η οποία είδα έχει PLS Panel (ίδιο σχεδόν με το IPS με καλύτερο response time). 

Άλλο ήθελα να ρωτήσω και παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Με το HDR της 7096 τι γίνεται; Είναι πραγματικό ή software emulation; Αξίζει ή είναι για τα μάτια του κόσμου το HDR της; Σε σύγκριση με τις άλλες που αναφέρθηκαν;

Δημοσ.

Μόλις τσίμπησα μία.Μπροστα μου είχε δύο πριν από μένα στην σειρά στον Κώτσο και πήραν την ίδια τηλεόραση!

Εφυγαν 3 κομάτια σε 10 λεπτά.Θενξ.

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή η 7096 σε αυτά τα χρήματα. Επίσης κάπου είδα ένα φίλο να αναρωτιέται και για την Samsung 6100, η οποία είδα έχει PLS Panel (ίδιο σχεδόν με το IPS με καλύτερο response time). 

Άλλο ήθελα να ρωτήσω και παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Με το HDR της 7096 τι γίνεται; Είναι πραγματικό ή software emulation; Αξίζει ή είναι για τα μάτια του κόσμου το HDR της; Σε σύγκριση με τις άλλες που αναφέρθηκαν;

Αληθινο αλλα η "βασικη" εκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Αληθινο αλλα η "βασικη" εκδοση.

Ευχαριστώ φίλε. Διάβασα ότι λόγω της χαμηλής φωτεινότητας που φτάνει κάνει περισσότερο κακό το HDR παρά καλό και σε συνδυασμό με την απουσία local dimming στην προσπάθεια να φτάσει υψηλή φωτεινότητα χάνει και το καλό μαύρο που διαθέτει σε SDR. Θα μου πεις τι ψάχνεις από 599€ τηλεόραση. Την παρήγγειλα καλού κακού απλά δεν ξέρω αν είναι deal breaker το HDR της ή όχι εφόσον κάποιον τον ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε. Διάβασα ότι λόγω της χαμηλής φωτεινότητας που φτάνει κάνει περισσότερο κακό το HDR παρά καλό και σε συνδυασμό με την απουσία local dimming στην προσπάθεια να φτάσει υψηλή φωτεινότητα χάνει και το καλό μαύρο που διαθέτει σε SDR. Θα μου πεις τι ψάχνεις από 599€ τηλεόραση. Την παρήγγειλα καλού κακού απλά δεν ξέρω αν είναι deal breaker το HDR της ή όχι εφόσον κάποιον τον ενδιαφέρει.

Σε σχέση με την 8096 τι γίνεται?

Δημοσ.

Ευχαριστώ, μόλις έπεσε παραγγελία μια KD55E7077 (επειδή μου αρέσει περισσότερο η ασημί) από sony-center!

Ερώτηση: Τα SONY CENTER κάνουν άτοκες δόσεις;

Δημοσ.

Ερώτηση: Τα SONY CENTER κάνουν άτοκες δόσεις;

Δόσεις κάνουν μόνο στο κατάστημα, δεν γνωρίζω αν είναι άτοκες, το γράφει στο Τροποι Πληρωμής κάτω κάτω

Δημοσ.

Ποιο βασικό hdr και ιστορίες για αγρίους λέτε. Μόνο τα components που χρειάζεται για σωστή απόδοση hdr σε 55 ίντσες κοστίζουν όσο η τηλεόραση του θέματος ολόκληρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πείτε λίγο μια τελευταία άποψη...

Είναι τόσο deal breaker το ips panel έναντι του va για ταινίες και σειρές?

Διότι αν εξαιρέσεις το va πάνελ, το επόμενο μοντέλο με ips, trilluninos και android, είναι πιο ολοκληρωμένο.

Επεξ/σία από Physics_Rulez
Δημοσ.

Παιδιά πείτε λίγο μια τελευταία άποψη...

Είναι τόσο deal breaker το ips panel έναντι του vs για ταινίες και σειρές?

Διότι αν εξαιρέσεις το va πάνελ, το επόμενο μοντέλο με ips, trilluninos και android, είναι πιο ολοκληρωμένο.

Αυτο θέλω να μάθω και εγώ. Είμαι με το χέρι στην σκανδάλη και δεν ξέρω ποια απο τις δύονα πυροβολήσω!!!!!

Δημοσ.

Δεν μπορούν να βάλουν κι αυτοί VA tilluminos και android. Τόσο δύσκολο είναι; θα μου πεις πως θα πωλούσαν τα πιο μικρά μοντέλα. Εγώ χτύπησα την 7096 για 599 τα αξίζει πιστεύω.

Δημοσ.

Εγω παλι θελω να μαθω αν παιζει καμμια καλυτερη προσφορα σε κυρτη ομως, γιατι αν δεν, ειμαι ετοιμος να την παρω και γω αυτη

Δημοσ.

ο δορυφορικος δεκτης που εχει η 55 ειναι 4κ?? γιατι αν ειναι εχει αρκετο ενδιαφερον...οι γερμανοι ελβετοι γαλλοι ηδη εχουν ελευθερα 4κ

παπαραλληλα με τα HD , δοκιμαστικα βεβαια προς το παρον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...