Physics_Rulez Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Είστε σωστοί όπως πάντα. Χτύπησα μία 7096. Θένξ. 1
Salvation81 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παντως και η 8096 δεν ειναι ασχημη....Το κακο και με τις 2 αποτι λενε ειναι οτι η κατασκευη δεν ειναι οτι καλυτερη (πλαστικιλα).
war Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή επιλογή η 7096 σε αυτά τα χρήματα. Επίσης κάπου είδα ένα φίλο να αναρωτιέται και για την Samsung 6100, η οποία είδα έχει PLS Panel (ίδιο σχεδόν με το IPS με καλύτερο response time). Άλλο ήθελα να ρωτήσω και παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Με το HDR της 7096 τι γίνεται; Είναι πραγματικό ή software emulation; Αξίζει ή είναι για τα μάτια του κόσμου το HDR της; Σε σύγκριση με τις άλλες που αναφέρθηκαν;
malaperda Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μόλις τσίμπησα μία.Μπροστα μου είχε δύο πριν από μένα στην σειρά στον Κώτσο και πήραν την ίδια τηλεόραση! Εφυγαν 3 κομάτια σε 10 λεπτά.Θενξ.
Salvation81 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή επιλογή η 7096 σε αυτά τα χρήματα. Επίσης κάπου είδα ένα φίλο να αναρωτιέται και για την Samsung 6100, η οποία είδα έχει PLS Panel (ίδιο σχεδόν με το IPS με καλύτερο response time). Άλλο ήθελα να ρωτήσω και παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Με το HDR της 7096 τι γίνεται; Είναι πραγματικό ή software emulation; Αξίζει ή είναι για τα μάτια του κόσμου το HDR της; Σε σύγκριση με τις άλλες που αναφέρθηκαν; Αληθινο αλλα η "βασικη" εκδοση. 1
war Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αληθινο αλλα η "βασικη" εκδοση. Ευχαριστώ φίλε. Διάβασα ότι λόγω της χαμηλής φωτεινότητας που φτάνει κάνει περισσότερο κακό το HDR παρά καλό και σε συνδυασμό με την απουσία local dimming στην προσπάθεια να φτάσει υψηλή φωτεινότητα χάνει και το καλό μαύρο που διαθέτει σε SDR. Θα μου πεις τι ψάχνεις από 599€ τηλεόραση. Την παρήγγειλα καλού κακού απλά δεν ξέρω αν είναι deal breaker το HDR της ή όχι εφόσον κάποιον τον ενδιαφέρει.
zik1984 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε. Διάβασα ότι λόγω της χαμηλής φωτεινότητας που φτάνει κάνει περισσότερο κακό το HDR παρά καλό και σε συνδυασμό με την απουσία local dimming στην προσπάθεια να φτάσει υψηλή φωτεινότητα χάνει και το καλό μαύρο που διαθέτει σε SDR. Θα μου πεις τι ψάχνεις από 599€ τηλεόραση. Την παρήγγειλα καλού κακού απλά δεν ξέρω αν είναι deal breaker το HDR της ή όχι εφόσον κάποιον τον ενδιαφέρει. Σε σχέση με την 8096 τι γίνεται?
kwstas_dimi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ, μόλις έπεσε παραγγελία μια KD55E7077 (επειδή μου αρέσει περισσότερο η ασημί) από sony-center! Ερώτηση: Τα SONY CENTER κάνουν άτοκες δόσεις;
morgoth_gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ερώτηση: Τα SONY CENTER κάνουν άτοκες δόσεις; Δόσεις κάνουν μόνο στο κατάστημα, δεν γνωρίζω αν είναι άτοκες, το γράφει στο Τροποι Πληρωμής κάτω κάτω
Rebel21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ποιο βασικό hdr και ιστορίες για αγρίους λέτε. Μόνο τα components που χρειάζεται για σωστή απόδοση hdr σε 55 ίντσες κοστίζουν όσο η τηλεόραση του θέματος ολόκληρη.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά πείτε λίγο μια τελευταία άποψη... Είναι τόσο deal breaker το ips panel έναντι του va για ταινίες και σειρές? Διότι αν εξαιρέσεις το va πάνελ, το επόμενο μοντέλο με ips, trilluninos και android, είναι πιο ολοκληρωμένο. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από Physics_Rulez
zik1984 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά πείτε λίγο μια τελευταία άποψη... Είναι τόσο deal breaker το ips panel έναντι του vs για ταινίες και σειρές? Διότι αν εξαιρέσεις το va πάνελ, το επόμενο μοντέλο με ips, trilluninos και android, είναι πιο ολοκληρωμένο. Αυτο θέλω να μάθω και εγώ. Είμαι με το χέρι στην σκανδάλη και δεν ξέρω ποια απο τις δύονα πυροβολήσω!!!!!
war Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορούν να βάλουν κι αυτοί VA tilluminos και android. Τόσο δύσκολο είναι; θα μου πεις πως θα πωλούσαν τα πιο μικρά μοντέλα. Εγώ χτύπησα την 7096 για 599 τα αξίζει πιστεύω.
therock Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εγω παλι θελω να μαθω αν παιζει καμμια καλυτερη προσφορα σε κυρτη ομως, γιατι αν δεν, ειμαι ετοιμος να την παρω και γω αυτη
kostasbm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 ο δορυφορικος δεκτης που εχει η 55 ειναι 4κ?? γιατι αν ειναι εχει αρκετο ενδιαφερον...οι γερμανοι ελβετοι γαλλοι ηδη εχουν ελευθερα 4κ παπαραλληλα με τα HD , δοκιμαστικα βεβαια προς το παρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις