katerinapn85 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 http://www.cosmodata.gr/product/293671/tp-link-neffos-x1-max-5-5-64gb-cloudy-grey Αξιζει και με το παραπανω
Shadowjump Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γιατι; Στα ιδια λεφτα παιρνεις RedMi Note 4 1
manosfp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μαύρο στην cosmodata. 0 στις 3 παραγγελίες μου έχουν εκτελεστεί από αυτούς. 3
katerinapn85 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γιατι; Στα ιδια λεφτα παιρνεις RedMi Note 4 ειναι 6 ευρω πιο φτηνο απο το φτηνοτερο νοτε4. Εχει μεταλλικη κατασκευη και εμενα προσωπικα μου φαινεται πιο ομορφο....Σε χαλαει που εχεις 2 επιλογες δηλαδη?
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ειναι 6 ευρω πιο φτηνο απο το φτηνοτερο νοτε4. Εχει μεταλλικη κατασκευη και εμενα προσωπικα μου φαινεται πιο ομορφο....Σε χαλαει που εχεις 2 επιλογες δηλαδη? Άλλο tp link και άλλο xiaomi Προσωπικά ή tp link ρούτερ ξέρω βγαζει... 1
default Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Η ομορφια ειναι υποκειμενικη και ευτυχως στο χωρο της τεχνολογιας δεν αποτελει ενα απο τα πρωτευοντα κριτηρια επιλογης smartphone. Στην συγκεκριμενη περιπτωση με MTK επεξεργαστη, 5,5" οθονη και 3Κ μπαταρια καλο θα ειναι να αγορασεις και ενα powerbank. Επισης, η υποστηριξη παιζει τεραστιο ρολο και η TP-Link εχει πολυ ψωμι να φαει ακομη για να μας πεισει οτι μπορει να αποτελει εναλλακτικη σε εταιριες οπως η Xiaomi. Οποτε απο πλευρας τιμης σιγουρα αποτελει προσφορα, ομως σε αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις καλυτερες εναλλακτικες οποτε η αποψη μου (οπως και πολλων εδω μεσα) ειναι: PASS!
moumos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως έχω το TP link neffos C5 max και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν κολλάει πουθενά, ομορφα χρώματα στην οθόνη, ωραίες φώτο, τέλειο βίντεο και παρά τις ατέλειωτες πτώσεις χωρίς θήκη, δεν έχει πάθει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα