Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Προβλέπεται αγορά νέου Smartphone στο σύντομο μέλλον και θα ήθελα να με βοηθήσετε να κάνω μια λίστα προτεραιότητας(δλδ απο το καλύτερο στο χειρότερο) για κάποια κινητά που έχω βάλει στο μάτι με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

1)Ταχύτητα στο άνοιγμα-κλείσιμο-εναλλαγή εφαρμογών.

2)Να μην κολλάει (όσο γίνεται).

3)Αντοχή μπαταρίας.(να σημειωθεί πως έχω Lumia 650 και τη βγάζω μια χαρά-βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο τα android "τρώνε"μπαταρία).

4)Να αντέχει όσο το δυνατόν περισσότερο στο χρόνο (να μην αρχίσει τιποτα απίστευτα κολλήματα με τον καιρό - όπως λέγεται για κάθε android)

Τα κινητά που με ενδιαφέρουν είναι:

Huawei p10lite , Huawei Nova , Xiaomi mi A1 , Xiaomi Redmi note 4x , Samsung s6.

Δημοσ.

Από ταχύτητα πας πρώτα σε MiA1 που ειναι και αρκετα vfm με καθαρο android και αμεσες αναβαθμισεις, μετα σε note 4x που εχει μπαταρια αλλα λιγο χειροτερες επιδοσεις λογω miui, μετα p10 lite, και τελος nova και s6.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι σχετικα με το note 4x επειδη και γω ειμαι σε αναζητηση κινητου, και ειμαι καπως ασχετος, τι διαφορα εχει το note 4x με το note 4 ? 

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι σχετικα με το note 4x επειδη και γω ειμαι σε αναζητηση κινητου, και ειμαι καπως ασχετος, τι διαφορα εχει το note 4x με το note 4 ?

Redmi note 4/4x με snap τα ίδια είναι.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...