tz_aristotelis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα , Καλησπέρα φιλοι. Ψάχνω ενα αξιόπιστο αλλά και οικονομικό καταστημα για να τοποθετησω ενα ηχοσυνολο 2 din στο αυτοκίνητο μου. Μέχρι τώρα έχω πεσει σε απατεώνες τσαρλατανους που ζητάνε την μάνα τους και τον πατερα τους με ύφος μαγκιας και ανωτερότητας του στυλ αμα γουσταρεις τοσο κλπ. Στο Σκρουτζ βλέπω τιμες απο 70-80€ μέχρι τα ύψη οποτε δεν γίνεται να μου λένε τιμες 1200€ και άνω λες και έχω Ρολς Ρόις (κια έχω). Αν κάποιος φίλος έχει εμπειρία η άποψη ας την ποσταρει. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 γιατι απατεωνες;παρε το φθηνοτερο με τα στανταρ που θελεις.τα ηλεκτρονικα ειναι ολα ιδια,οταν μιλαμε για παραπλησιες τιμες.ενα σετ των 200 ευρω εχει τα ιδια υλικα με ενα σετ των 300-400 ευρω.αλλα οχι και με ενα επωνυμο σετ των 1000 ευρω,το οποιο εχει καλυτερα υλικα κατα 99%......ολα τα αποφασιζεις με βαση την τσεπη σου.προ 15ετιας εψαχνα τιβι για το οχημα και εβρισκα με 400 το φθηνοτερο και 1500 ενα καλο επωνυμο.πηρα το φθηνο αφου δεν ειχα χρημα και στην 3ετια χαλασε,ενω αν επαιρνα το επωνυμο,θα ηταν αχρηστη η τιβι λογω ψηφιακου,στην 5ετια...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Απατεώνες είναι γιατί μιλάνε με υπεροπτικό τροπο σαν να είσαι σκουπίδι και αυτοι ειναι και καλα οι γκουρού, θεωρουν όλες τις λύσεις που τους δίνεις άχρηστες και επικίνδυνες (θα καεί ο εγκεφαλος, εγώ δεν έχω ευθύνη κλπ ), γενικά δεν συζητάνε και προσπαθουν να προωθήσουν κάποια συγκεκριμενα μοντέλα απο τα οποία εικαζω οτι έχουν υπέρκέρδος! Εγώ θέλω ενα κατάστημα συζητήσιμο. Να ρωτησω, να απαντήσουν και στο τέλος να συμφωνήσουμε. Πχ είχα παει σε ηλεκτρολόγο για συναγερμό αυτοκινήτου, τον ρωταω αν τοποθετεί και μου λέει: ναι 280€. Του λέω τι μοντέλο έχετε? Τι χαρακτηριστικά έχει? Στραβωνει και μου λέει: φιλαράκι εγώ παίρνω 70€ για την τοποθέτηση, πήγαινε φερτον μου! Αντε να βγαλεις άκρη! Συγνώμη για την πολυλογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 κοιτα,δεν τους κατηγορω.εχουν ακουσει και ακουσει.ναι,εσυ θελεις να κανεις μια οικονομικη εγκατασταση,αλλα στο τελος,εχεις οτι πληρωσεις.οι μαγαζατορες το γνωριζουν αυτο,διοτι οι περισοτεροι την εχουν πατησει και εχασαν εργατοωρες για να ικανοποιησουν μερικους πελατες.αυτοι,ειναι μη συζητησιμοι,διοτι γνωριζουν.αν θελεις συζητησιμους,ψαξε νεους στον χωρο,αλλα πιθανον να γινει πειραματοζωο το οχημα σου. επισης,την γνωση που αποκομισαν οι παλιοι,γιατι θεωρεις οτι πρεπει να την μοιραζονται δωρεαν;για δωσε προκαταβολη για μια εργασια,και μετα θα δεις ποσο συζητησιμοι ειναι ακομη και οι παλιουρες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς μένω Καλλιθέα και έχω παει σε 3-4 (μάλλον δεν υπαρχουν και άλλοι τριγύρω) και όλοι , λες και είναι καρτέλ , μου λένε τα ίδια. Σίγουρα ισχυει οτι όσο πιο ακριβό σου βάζω τοσα πιο πολλά βγάζω!!! Εντωμεταξύ κανεις τους δεν έχει δουλεια, όλοι καθονται και περιμένουν απο τον ενα το κορόιδο να βγάλουν το μηνιατικο. Και ακόμα δε έχω εισέλθει στο θέμα απόδειξη ΦΠΑ κλπ εκεί αν τους ζητησω τοτε θα στραβωσουν πλήρως και θα ζητήσουν τα διπλάσια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ποιο κια έχεις; Παίρνει πηγή 2din; Γενικά δεν είναι κάτι δύσκολο να το τοποθετήσεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Είναι 2 din, και παλαιά (δεκαετια 1990) είχα βάλει πολλά. Αλλά θέλω και κάποιον να με συμβουλεύσει κυρίως στην αγορά προκειμένου να δουλεύουν τα χειριστήρια του τιμονιού και αν είμαι και τυχερός και οι ενδείξεις , καποιες εστω, στην οθόνη του αυτοκινήτου. Επίσης ο ειδικός γνωρίζει κάτι παραπανω αλλά και έχει και τα κατάλληλα εργαλεία. Μην καψω καμια ασφάλεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα