Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυάσχολος ε; Δεν πειράζει, έχεις τουλάχιστον άλλους 6 μήνες. Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα και να μην το αφήσεις και τότε τελευταία στιγμή.

Δεν κατάλαβα προς τι τόση ειρωνεία ; .....

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ σκας μύτη 18/11/2017 νέο μέλος και ζητάς ετοιματζίδικες λύσεις και τα παιδιά σου λένε να πας να διαβάσεις και εσύ λες δεν προλαβαίνω.

Τι περίμενες;;

Δημοσ.

Απαράδεκτος! Το χειρότερο βέβαια είναι ότι όταν του ζητήθηκε κώδικας, πήρε από άλλον και έδωσε την αρχή, για να "συγκρίνει". Σίγουρα γιατί ποιος θα έβαζε τα #define N 0, και δεν θα μπορούσε να κάνει την άσκηση;

• Like 2
Δημοσ.

Απαράδεκτος! Το χειρότερο βέβαια είναι ότι όταν του ζητήθηκε κώδικας, πήρε από άλλον και έδωσε την αρχή, για να "συγκρίνει". Σίγουρα γιατί ποιος θα έβαζε τα #define N 0, και δεν θα μπορούσε να κάνει την άσκηση;

Δεν μου δίνεις και τους αριθμούς του τζόκερ , βλεπω ότι τα ξέρεις όλα ....

Δημοσ.

Η C είναι απλή, κι αν είχες διαθέσει έστω και λίγο από το χρόνο σου θα την είχες ήδη μάθει. Ούτε τώρα όμως δεν είναι αργά, άρχισε να διαβάζεις!

Συμφωνώ .... δεν έχω καμία αντίρρηση ... απλά δεν είναι σωστό η λάθος συμπεριφορά .....

Δημοσ.

απλά δεν είναι σωστό η λάθος συμπεριφορά .....

Κοίτα, στο ίντερνετ βρίσκεσαι, λογικό δεν είναι κάποιοι να σε πάρουν στο ψιλό? Μην υπερβάλλεις, είμαστε ανοιχτό φόρουμ και δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου, η ειρωνεία και η πλάκα δεν απαγορεύονται.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι περιμενε, σε μιση ωρα θα στην εχω ετοιμη, εμπλεξες με τους βλαμμενους που δεν στην δινουν, ακους εκει πραγματα.

Μη φυγεις, κανε refresh μεχρι να δεις τη λυση.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ .... δεν έχω καμία αντίρρηση ... απλά δεν είναι σωστό η λάθος συμπεριφορά .....

Αν κρίνω από το username σου είσαι γεννηθείς το 1980, δεν είμαστε 20χρονα να ζητάμε βοήθεια τελευταία στιγμή και να προσπαθούμε να "ξεγελάσουμε" με κώδικα που είναι ότι να ναι. Μου θύμισες κάτι τύπους στο ΕΜΠ που σκάγαν 1 εβδομάδα πριν την παράδοση εργασίας 6μήνου και θέλανε "βοήθεια" αλλά εκεί έπεφτε χρήμα (σχέδια,τεύχη υπολογισμών γενικά είχε λάντζα). Ούτε τότε συμφωνούσα με αυτές τις πρακτικές αλλά τουλάχιστο έβγαινε καλό χαρτζηλίκι.

Αν κρίνω από το επίπεδο της άσκησης δεν έχασες το πρώτο/δεύτερο μάθημα αλλά την είχες ψιλοαφήσει. Να σου πω και το άλλο, άντε και στην έκανε κάποιος από εδώ μέσα αν ερωτηθείς μπορείς να υποστηρίξεις τι έκανες; 

Για αυτό κάτσε διάβασε και να δεις ότι θα τα πας μια χαρά στην εξεταστική του Ιανουαρίου. 

Φιλικά και χωρίς διάθεση ειρωνείας :)

Υ.Γ. 1 δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά και στο adslgr να βάλεις την άσκηση τα ίδια θα ακούσεις (μπορεί και χειρότερα)

Υ.Γ. 2 Άσχετο αλλά πιο βιβλίο σας δίνουνε;

• Like 1
Δημοσ.

Αφενός και ειρωνεία να ήταν θα ήταν κάπως δικαιολογημένη (ίσως όχι ώριμη σαν συμπεριφορά αλλά δικαιολογημένη) μια και έρχεσαι χωρίς να έχεις ασχοληθεί στο ελάχιστο και θέλεις έτοιμη εργασία και μάλιστα είναι η 2η φορά που το κάνεις. Αφετέρου όμως, που την είδες την ειρωνεία ?

Η απάντηση που έδωσε ο Kercyn δεν ήταν λογική ? Αφού δεν είσαι σε θέση να κάνεις την άσκηση, θα πρέπει να προσπαθήσεις ξανά στο επόμενο εξάμηνο. Ακόμη και να μην βαριόσουν, και να είχες κάποιο σοβαρό λόγο όπως προβλήματα υγείας ή δούλευες ταυτόχρονα για να ανταπεξέλθεις ή οτιδήποτε, σου δικαιολογεί την απαίτηση να σου κάνει κάποιος την άσκηση από το μηδέν ?

Κανονικά δεν πρέπει καθόλου να βοηθάμε σε θέματα ασκήσεων. Όταν όμως έρθει κάποιος με φτασμένο ως ένα σημείο κώδικα που δεν παίζει για κάποια βλακεία (και ίσως είναι η διαφορά ανάμεσα στο 4 και στο 5), τότε δίνουμε συμβουλές και για να μην κοπεί τσάμπα αλλά πιο πολύ για να μάθει και να βελτιωθεί.

Τέλος, θα σε παρακαλέσω να μην προσβάλλεις την νοημοσύνη μας απαντώντας μου τα κλασικά κλισέ παιχνίδια με τις λέξεις τύπου "δεν απαίτησα ποτέ, μια βοήθεια ζήτησα. όποιος δεν ήθελε ας μην απαντούσε".

• Like 5
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους τελικά είχατε απόλυτο δικιο .... έπρεπε να καταλάβω καλύτερα πως δουλεύουν κάποιες δομές και γενικά την c!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους τελικά είχατε απόλυτο δικιο .... έπρεπε να καταλάβω καλύτερα πως δουλεύουν κάποιες δομές και γενικά την c!!!!!

Θα δεις ότι με την C θα σε βοηθήσουν πολύ μερικές βασικές έννοιες πληροφορικής, όπως μεταβλητές, ροή προγράμματος, δείκτες, δομές δεδομένων, κτλ. Και βεβαίως αν θες να γίνεις καλύτερος με τη γλώσσα χρειάζεται αρκετή εξάσκηση, ιδίως αν είναι η πρώτη σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...