charalampos21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Πριν περίπου 3 ώρες έκανα αγορά του note 8 από tokinito.gr με τιμολόγιο. Το θέμα είναι ότι με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν προσωποποιημένη πληροφόρηση από το taxis και δεν έχω ιδεά τι είναι αυτό. Κανείς καμιά βοήθεια;
charalampos21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ναι. Για την ακρίβεια για τον πατέρα μου είναι όλη η φασαρία αυτή απλά δεν ασχολείται με αυτά.
thunderstorm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοείς προσωποποιημένη πληροφόρηση; Όνομα, επάγγελμα, ΑΦΜ κ ΔΟΥ θέλουν... Άντε κ διεύθυνση αμα είσαι μερακλής
VasKag Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ειναι για να κοπει τιμολογιο χωρις φπα. Υπαρχει σχετικο θεμα που ανοιξε καποιο παιδι πριν απο μερικες ημερες. 1
charalampos21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ναι ρε παιδια ομως τους εστειλα και ΔΟΥ και ΑΦΜ και ολα... Δεν ξερω τι ειναι αυτο που μου ζητανε.. τιμολογιο κοπηκε χωρις ΦΠΑ, πληρωσα κιολας με πιστωτικη τα χρηματα
bookkeeper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μπαινεις με τους κωδικους του taxisnet, στη συνεχεια πατας εφαρμογες, μετα στοιχεια μητρωου και μετα αριστερα στοιχεια επιχειρησης και δινεις εκτυπωση την εικονα που βλεπεις. Αυτο τους πας. 2
ChimairaX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που θέλουν είναι ένα Printscreen από το Taxisnet για να δουν εάν η εταιρεία σου υπάγεται στο καθεστώς κανονικού ΦΠΑ. Από 1/8 ισχύουν οι τροποποιήσεις του άρθρου 39α που αναφέρει ότι : για κινητα, ταμπλετ, λαπτοπ και παιχνιδομηχανές υπόχρεος για την καταβολή του ΦΠΑ είναι ο αγοραστής. Στον νόμο υπάγονται όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες ανήκουν στο καθεστώς του κανονικού ΦΠΑ. Συνεπώς το κατάστημα θα σου κόψει τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ εάν ανήκεις σε αυτό το καθεστώς. Το πως θα πληρώσεις εσύ το ΦΠΑ στη συνέχεια θα το κανονίσει ο λογιστής σου. Ελπίζω για όλη αυτή τη μανούρα με τα print screen να φτιάξουν εφαρμογή για να τσεκάρουμε και μόνοι μας σε τι ΦΠΑ υπάγεται η εταιρεία.
gioren Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας , Θέλω να βγάλω απο το taxis net την εκτύπωση αλλα πως γίνεται να φαίνεται η ημερομηνία ?Υπαρχει καποιο κολπακι ? Ευχαριστώ πολύ !
samsunglife Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Άμα το εκτυπώσεις θα φανεί η ημερομηνία με την εξής (σημερινή) μορφη: 6/23/2019
gioren Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Το εκτύπωσα απο το chrome αλλα δεν δείχνει τίποτα .Πως το κάνετε εσείς ?
iosifp86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 4:33 ΜΜ, gioren είπε Το εκτύπωσα απο το chrome αλλα δεν δείχνει τίποτα .Πως το κάνετε εσείς ? Στις επιλογές της εκτύπωσης πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το Headers and footers (κεφαλίδες και υποσέλιδα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα