Sheogorath Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Στήθηκε. Λογικά θα αλλαχθεί η μητρική με μια παλιότερη δικιά μου και αυτή θα πάει σε "έπιπλο" για να είναι άνετα. Για τροφοδοτικό λογικά θα πάμε σε 1-2-3 thermaltake RGB600 που είναι VFM, και scalable, αφού ο όγκος δεν μας ενδιαφέρει. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billgeo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Για λόγους κόστους θα σου έλεγα να κοιτάξεις server τροφοδοτικά. Και να φτιάξεις εσυ τα καλωδια. Θα βρεις 900w (και όλα στα 12v καθαρά) με 30-40€ Και είναι και αθάνατα Και παίρνεις κ ένα απλό 450αρι ΑΤΧ για το υπόλοιπο σύστημα Επίσης για σκάψιμο θες μόνο Χ1 pci-e στην μητρική, αρκεί να μπορείς να κανείς χρήση όλων μαζί. Από ram 3-4GB είναι αρκετά. Και τι πιο φθηνό σε cpu βρεις. Αν θες να βάλεις 3-4 κάρτες ακόμα κ και μεταχ. σύστημα μπορείς να φτιάξεις για οικονομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δωσε καμια πληροφορια,σε ποια πισινα σκαβεις,νομισμα,wallet,καταναλωση,θερμοκρασιες,hashes κτλπ ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostello Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά ξεχνάτε κάτι βασικό. πόσα θα βγάζετε? και καταρχιν τι θέλετε να παράγετε? btc ή κάποιο άλλο crypto? έχετε βάλει τις τιμές σε έναν mining calculator να δείτε τα έσοδα σας? η καλές κάρτες γραφικών δίνουν hashrate απο 21-30 mh/s που σημαίνει ότι σε μια μέρα βγάζετε 0.0000554 δολλάρια την ημέρα αν εχετε τσάμπα ρεύμα! αν δεν έχεις antminer τουλάχιστον s5 ή s7 και τσάμπα ή πολύ χαμηλή τιμή ρεύματος δεν αξίζει με τίποτα. θα πετας λεφτά σε κάρτες που κάνουν 200-300-500 ευρώ + τα υπόλοιπα για το pc και θα μπαίνεις πάντα πολλές εκατοντάδες ευρώ μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τι λες βρε kostello? 4-5€ την μερα βγαζει μια 1080ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αδερφέ θα βάλεις και τη cpu για mining? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostello Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι λες βρε kostello? 4-5€ την μερα βγαζει μια 1080ti. Για btc μίλαω εγώ. σε zec σου βγαζει τόσο. μονο zec ομως γιατι για τα αλλα crypto δεν ξεπερναει τα 1,5Ε την ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το περιμένω να έρθει στον χώρο μου (το μετακόμισα). CPU έχει i3 όποτε δεν πιστεύω να αξίζει. Έλεγα να σκάβω με το nicehash, αλλά αφού έκλεισε, λογικά monero. Θα μπει σε έπιπλο λογικά, με risers. Αν έχετε ιδέα για pool και νόμισμα ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Για btc μίλαω εγώ. σε zec σου βγαζει τόσο. μονο zec ομως γιατι για τα αλλα crypto δεν ξεπερναει τα 1,5Ε την ημέρα Minaris zec και πληρωνεσαι σε btc. Και σε αλλα crypto τα ιδια βγαζεις πανω κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χρησιμοποιείτε κάποιο pool; Προτείνετε κάποιον miner για AMD κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χρησιμοποιείτε κάποιο pool; Προτείνετε κάποιον miner για AMD κάρτες. Ανοιξε παλι το nicehash. Δυστηχως ομως εχω μονο nvidia εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλό αν άνοιξε, έστω για αρχη. Θα κατεβάσω τον miner απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billgeo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν οι κάρτες σου έχουν 4-6-8 GB RAM τότε ίσως σε συμφέρει το ETH, αλλιώς ZEC. Κοιτά και στο coinwarz.com να δει τι αξίζει. Για miner στα windows από τους καλύτερους είναι του claymore. Βγάζει για πολλούς αλγόριθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα