Lewnidas1995 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα παιδιά ενεργοποιηθηκε την Δευτέρα και από εκείνη την μέρα δεν ξέρουν στην φορθνετ γιατί δεν μπορεί το ρουτερ να πάρει ip...
Amaretos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Και εμενα ενεργοποιθηκε "υποτιθεται" Δευτέρα, μετα απο 2 ημέρες δοκιμων, και τηλεφωνημάτων με forthnet δοθηκε για βλάβη. Εμένα συνδεέται ADSL οχι ομως VDSL. Για να δουμε.
Lewnidas1995 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Και εμενα ενεργοποιθηκε "υποτιθεται" Δευτέρα, μετα απο 2 ημέρες δοκιμων, και τηλεφωνημάτων με forthnet δοθηκε για βλάβη. Εμένα συνδεέται ADSL οχι ομως VDSL. Για να δουμε.Εμένα ούτε adsl. Τίποτα απολύτως. Έχω φάει 10€ σε μβ μόνο εγώ και άλλα πόσα ο πατέρας μου.
Damachi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα παιδιά ενεργοποιηθηκε την Δευτέρα και από εκείνη την μέρα δεν ξέρουν στην φορθνετ γιατί δεν μπορεί το ρουτερ να πάρει ip... Παλια εκανες ρυθμιση εβαζες στοιχεια ote και ως εκ θαυματος επαιρνε ip - αν μπορουν να μας το θυμισουν τα παιδια ακριβως
Amaretos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και εμενα ενεργοποιθηκε "υποτιθεται" Δευτέρα, μετα απο 2 ημέρες δοκιμων, και τηλεφωνημάτων με forthnet δοθηκε για βλάβη. Εμένα συνδεέται ADSL οχι ομως VDSL. Για να δουμε. Οτι να ναι γινεται ... χτες το απογευμα γυρισε σε VDSL ενω ακομα ειναι δηλωμένο για βλαβη. Θα τους παρω σημερα να δωσω ακυρο στην βλαβη. Btw κλειδωσα στα 50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα