Lewnidas1995 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καποιοι λογικα διαβάσατε το προβλημα μου σε πρωηγούμενο thread με ταχύτητες και λοιπά. Έτσι σήμερα το πρωι που σηκώθηκα έκανα το καθηερομένο speed test και είδα το εκπληκτικό νούμερο των 2mbps. Έτσι αρχισα να ψάχνω διαθεσιμότητες VDSL στην περιοχή μου (Δράμα, Κέντρο) και αφου ειδα Online κατεβηκα στην αγορά να πάρω προσφορες. VDSL μου έδιναν μονο Wind και ΟΤΕ που το κοιταξα απο το σπιτι. Στον ΟΤΕ μου ειπαν το ποσο των 30€ για 30αρα γραμμή +30€ τελη ενεργοποιησης(κατι τετοιο). Στην wind μου ειπαν για 50αρα fiber 28€ +50€ τέλη ενεροποίησης. Όλα καλά όλα ωραια, εχω παρει αποφαση να κανω μεταφορά στην wind και λεω ας παω και στην φορθνετ να κάνω μια ερώτηση. Να σημειώσω πως η φορθνετ μου λεει εδω και 2 χρονια οτι θα γινουν οι γραμμες 50αρες και και και , αλλα ποτε δεν εγιναν. Μεχρι που πηγα σημερα. Μου λεει η κοπελα εκει, πολυ εξυπηρετική , με εξτρα 5€ στο πάγιο (προσφορα για λιγες μερες γιατι κανονικα ειναι 10€) θα έχω 50άρα γραμμή και μου τόνισε την λέξη σταθερή. Και απλά θέλει και 20€ τέλη ενεργοποίησης. Εγω τωρα σκεφτομαι, τα καφάο στην Δράμα απ οτι μου ειπε το παιδι στον ΟΤΕ ειναι τις wind. Ηθελα να πάω wind αλλα θα δωσω 30€ παραπάνω τελη ενεργοποίησης και τα 180€ πρόστιμο στην φορθνετ. Να κάνω ανανέωση με φορθνετ και να πληρώσω απλά 5€ τον μηνα εξτρα, και μια φορα το εικοσάρικο; Το σκέφτομαι γιατι τελευταία η γραμμή μου ειναι απαίσια. απο 16mbps που εβλεπα πλεον ειμαι στα 7-8 και σήμερα 2(!). Έχει κάποιος εμπειρία στο θέμα να με βοηθήσει με την αποφαση μου; Και αν καποιος εχει vdsl στην Δράμα forthnet ακόμα καλύτερα. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν οι γραμμές τις φόρθνετ θα ειναι και αυτες fiber(οπτικές ίνες) όπως της wind?Ευχαριστώ πολυ και συγγνώμη που πρήζω , αλλα στο σπιτι μου λειτουργεί ενας σταθερος υπολογιστης που ολη μερα παιζω Online παιχνίδια, ένα λαπτοπ που ο πατέρας μου λιώνει στο στοίχημα και αλλα 3 κινητα.
panos30x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Φιλε για αν εχει η περιχησου καινουριες νdsl καμπινες θα εχει vbsl 50 η fortent..θα ελαγα να μεινη εκει η αλλες ειναι ακριβες..τα τελι μεταφωρας τοσα ειναι..εγω εχω 5md εισαι σε καλύτερη θεση απο μενα.για fieder ειναι ακριβες..καλη συνεχια
GeorgeSmirlis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα φιλε μου και γω nova adsl ειχα μεχρι που με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν +10€. Με τα πολλα, κοντα μετα απο 1 μηνα πηρα την αναβαθμιση σε 50/5 δωρεαν καθως οι ταχυτητες του adsl φτασανε στα ταρταρα.
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα φιλε μου και γω nova adsl ειχα μεχρι που με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν +10€. Με τα πολλα, κοντα μετα απο 1 μηνα πηρα την αναβαθμιση σε 50/5 δωρεαν καθως οι ταχυτητες του adsl φτασανε στα ταρταρα.Είσαι ευχαριστημένος πλέον με τις ταχύτητες;
Amaretos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Απλα μια ενημέρωση και εγω χτες μιλησα με forthnet και ζητησα αναβαθμιση σε vdsl μου ειπαν σε κανα 10ημερο , και μπιρι μπιρι πηρα και εγω δωρεαν την αναβαθμιση για 24μηνο συμβολαιο, οποτε μια χαρα
Mr_Terror Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγω πηγα σε 2 καταστηματα nova την ιδια μερα.Το ενα καταστημα μου εδινε δωρεαν το vdsl και το αλλο χρεωση 5 ευρω.Οτι ναναι. Εσυ φιλε μου μιλησες τηλεφωνικα η πηγες σε καταστημα νοβα.?
Amaretos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγω πηγα σε 2 καταστηματα nova την ιδια μερα.Το ενα καταστημα μου εδινε δωρεαν το vdsl και το αλλο χρεωση 5 ευρω.Οτι ναναι. Εσυ φιλε μου μιλησες τηλεφωνικα η πηγες σε καταστημα νοβα.? Τηλεφωνικα στο 13831 , και πες πηγα σε καταστημα και μου το προτειναν δωρεαν 1
Mr_Terror Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 τα 20 ευρω τελη ενεργοποιησης vdsl στο χρεωσαν?
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 τα 20 ευρω τελη ενεργοποιησης vdsl στο χρεωσαν? μου τα χρέωσαν κανονικά εμένα όπως και την αναβάθμιση. το παλεψα λιγο για δωρεαν 2 μερες με τηλεφωνα και τετοια αλλα τίποτα. 7 εργάσιμες το πολυ μου ειπε εμένα ο υπάλληλος και θα πιάνω πανω απο 45 γιατι έχω 2 καφάο στα 100 μετρα και ενα ακομη στα 120~
Mr_Terror Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αν εχω καταλαβει δωρεαν vdsl δινουν σε πελατες που εχει ληξει το συμβολαιο τους.Και για να τους δεσουν 2 χρονια τους δινουν δωρεαν το vdsl.
bill2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 σωστά η αν είσαι σε άλλο δικτυο για να σε κάνουν δικό τους πελάτη
Amaretos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Και εμενα μου ειπαν για το 20ρικο δεν το γλιτωνουνε αυτο, μικρο το κακο
Mr_Terror Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σημερα ενεργοποιηθηκε το vdsl.Πως βλεπετε τη γραμμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα