Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum .

Πολλες φορες χρειαζεται να ανοιξω τα mail της δουλειας και οταν ειμαι στο σπιτι.

Εχω κανει εγκατασταση και στον προσωπικο μου υπολογιστη το thunderbird και εχω setarei τα email.

Αυτο που θελω ομως ,δεν ξερω αν γινεται, ειναι οτι κινηση κανω στην δουλεια (ανοιγμα email-μετακινηση σε υποφακελους-διαγραφη) να περναν και στον προσωπικο υπολογιστη. Και το αναποδο.

Δημοσ.

αν ο mailserver υποστηριζει imap και εχεις ρυθμισει τον Thunderbird να συνδέεται με imap και στους δυο υπολογιστές θα γινεται αυτοματα αυτο που θελεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ο mail server υποστηρίζει μόνο POP 3 ή αν έχεις σετάρει τα accounts ως POP 3, δεν γίνεται αυτό που θες.

Αν ο mail server υποστηρίζει και τα δύο αλλά εσύ είχες στήσει τα accounts στο TB ως POP 3 και τώρα τους ξαναστήσεις ως IMAP, ο συγχρονισμός που θέλεις θα γίνεται μόνο για τις από 'δω και πέρα κινήσεις.

Ο mail server εκτός ότι πρέπει να υποστηρίζει IMAP, πρέπει να έχει και τον απαιτούμενο χώρο, αφού όλα τα emails θα μένουν στον Server.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Βασικά ακόμη και με POP3 γίνεται γιατί πολύ clients αν όχι όλοι, τουλάχιστον το Opera Mail το έχει, μπορείς να είσαι συνδεδεμένος και να αφήνεις αντίγραφο στον server.
Οπότε αν το settάρεις σε 2ο υπολογιστή σε POP3 θα έχεις τα ίδια email.
Εννοείται πάντα με την επιλογή να αφήνεις backup στον server!

Το σωστό, είναι να στηθούν τα accounts με IMAP.Link.png Site: http://www.pop2imap.com/

Δημοσ.

Βασικά ακόμη και με POP3 γίνεται γιατί πολύ clients αν όχι όλοι, τουλάχιστον το Opera Mail το έχει, μπορείς να είσαι συνδεδεμένος και να αφήνεις αντίγραφο στον server.

Οπότε αν το settάρεις σε 2ο υπολογιστή σε POP3 θα έχεις τα ίδια email.

Εννοείται πάντα με την επιλογή να αφήνεις backup στον server!

Το σωστό, είναι να στηθούν τα accounts με IMAP.Link.png Site: http://www.pop2imap.com/

Όλοι οι clients μπορούν να αφήνουν αντίγραφο στον server αλλά ο TS θέλει κι αυτά:

Χαιρετώ το forum .

Πολλες φορες χρειαζεται να ανοιξω τα mail της δουλειας και οταν ειμαι στο σπιτι.

Εχω κανει εγκατασταση και στον προσωπικο μου υπολογιστη το thunderbird και εχω setarei τα email.

Αυτο που θελω ομως ,δεν ξερω αν γινεται, ειναι ο,τι κινηση κανω στην δουλεια (ανοιγμα email-μετακινηση σε υποφακελους-διαγραφη) να περναν και στον προσωπικο υπολογιστη. Και το αναποδο.

οπότε, μόνο IMAP.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...