SKRUTZ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μου έβγαλε update από το google play στο κινητό για την εφαρμογή του CU. Μόλις έκανε το update και άνοιξα την εφαρμογή (όχι από WiFi αλλά με data) μου ήρθε SMS από το CUinfo που έλεγε: ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ 2GB ΔΩΡΟ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ MY CU APP ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ. 13
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Στα δίνει και με wifi αν κάνεις την αναβάθμιση...Απλά ΠΡΟΣΟΧΗ , να θυμάστε το username και το password γιατί τα ζητάει από την αρχή μιας και η εφαρμογή άλλαξε εντελώς εμφάνιση. Αν τύχει και τα ξεχάσατε και πατήσετε ανάκτηση και τέτοια, καλό κουράγιο μιας και συνήθως θα ταλαιπωρηθείτε!Καλό δωράκι τα 2GB από το πουθενά και το νέο interface φαίνεται ενδιαφέρον. edit .... το μάτιασα, στην αρχική (ενώ είμαι κανονικά συνδεμένος), μου βγάζει "κάτι πήγε στραβά"Τουλάχιστον μου ήρθε το sms με το δωράκι.
dimitris_213 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Όλα καλά έγινε η αναβάθμιση με Wi-Fi και αμέσως ήρθε και το μνμ.....Καλό δωράκι.....
guido Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 όλα οκ. το widget που πήγε όμως; δεν εχει πλεον;
georgeadams Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Έπαιξε κανονικά. Δε μου ζήτησε ξανά username/password (ίσως επειδή συνδέθηκε μέσω data και όχι μέσω wi-fi).
abdulah Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 διέγραψα δια παντός αυτή την εφαρμογή, αφού παρακολουθεί και στέλνει στη vodafone τα πάντα, ακόμα και site που επισκέπτεσαι με wifi, τοποθεσίες κλπ. Φουλ μεγάλος αδερφός.
skar1983 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 διέγραψα δια παντός αυτή την εφαρμογή, αφού παρακολουθεί και στέλνει στη vodafone τα πάντα, ακόμα και site που επισκέπτεσαι με wifi, τοποθεσίες κλπ. Φουλ μεγάλος αδερφός. Και να ήταν μόνο αυτό. Τουλάχιστον δίνει και μερικά gb
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 όλα οκ. το widget που πήγε όμως; δεν εχει πλεον; Αν πας μέσα από το πρόγραμμα στην εξυπηρέτηση πελατών --> Widget --->> Που χάθηκε το widget μου? ""Μην ανησυχείς, σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι κοντά σου ανανεωμένο και με περισσότερες δυνατότητες "" 1
MikeJ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σε cu (πρώην φοιτητικό νυν special πακέτα) δεν μου έδωσε τίποτα ακόμα αν και έκανα αναβάθμιση και μετά ξανά login με τα στοιχεία.
johnnycer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 φοιτητικο και τα πηρα κανονικα, thanks ts!
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σε cu (πρώην φοιτητικό νυν special πακέτα) δεν μου έδωσε τίποτα ακόμα αν και έκανα αναβάθμιση και μετά ξανά login με τα στοιχεία. Μπες στο site της Cu και μίλα με το chat. Λογικά κάποιο κόλλημα θα είναι και θα στο λύσουν κατευθείαν! Περίμενε λίγο ακόμα, μπορεί να σου έρθει το sms αργότερα.
MikeJ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί επειδή έχω να βάλω κάρτα από αρχές Σεπτέμβρη , (πχ δε μπορούσα να κάνω το άλλο με την επιστροφή αρχές Δεκέμβρη των mb) αλλά δεν μπορώ να βρω τους όρους κάπου για να δω αν ισχύει αυτό.
Eddy_Gordo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μόλις το τσεκαρα, αναβάθμισα κανονικά μέσω wifi , μου ζήτησε ξανά κωδικούς,το ονομα το θυμόμουν τον κωδικό δεν θυμόμουν αλλά τον βρήκα από παλιό μήνυμα που μου είχαν στείλει.Εκανα λογκιν και στα καπάκια ήρθε το μήνυμα για τα 2G ενώ μου τά είχε βγάλει ήδη υπόλοιπο μένα στην εφαρμογή. Υ.Γ. για τον φίλο που έχει να βάλει κάρτα από Σεπτέμβρη , μπορεί να φταίει αυτό διότι το είχα πάθει και εγώ παλαιότερα με άλλη προσφορά Ευχαριστώ τον ts
Amix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ωραία ευχαριστώ TS. Εμένα δεν μου ζήτησε κωδικό κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα