Προς το περιεχόμενο

στατικες ip σε speedoort entry 2i

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Έφερε σημερα ο ότε αυτο το ρημάδι γιατι το παλιό μου ρουτερ είχε θεματα. Πως βάζω στατικες ιπ στα πισι κτλ που ειναι στο δικτυο; εχω ψάξει αλλα ακρη δε βρισκω...

Και τις θελω γιατι μετα στο πορτ φοργουορντ πρέπει να δώσουμε τις ιπ των συσκευών που ανοίγουμε τις θύρες...

Το φαιαργουολ υο έβαλα λοου. Παίζει να σβήσει τελείως; εχει και καμια αλλη βλακεια πιυ ορεπει να σβήσω;

Τα ρωτάω ολα αυτα γιατι ειδα κανα δυο μηνυματα πιυ έλεγαν οως υπαρχει κονφλικτ με τις ιπ κτλ. Σε δυο φασεις ειδα το γουαιφαι να δείχνει οως δεν εχει ιντερνετ... Περίεργα πραγματα. Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Παλια στο σπιντατς 585, οτι ιπ επαιρναν οι συσκευές, είχε ενα κουτακι στο μενού, που έλεγε να παίρνουν οι συσκευές αυτές παντα την ίδια ιπ. Εδώ πως το κανω; αυτο λεω

• Λύση
Δημοσ.

ψαξε για mac address binding.αλλιως δωσε καρφωτες ip στο tcp ip της καρτας δικτυου του pc .απλα βαλε ips εκτος ευρους dhcp

On 11/22/2017 at 1:54 PM, chios said:

Δεν έχει σχέση η στατική ip με το ρουτερ, όπως τις έβαζες και παλιά έτσι τις βάζεις και με το νέο ρουτερ.

θελει να το κανει μεσα απο το ρουτερ και οχι απο την καρτα δικτυου

Δημοσ.

Σε ευχαριατω φιλε. Κατανοητοτατος. Βάζω λοιπον στο πισι μου καρφωτες οπ. Ολα τα αλλα περιφερειακά, πχ το ρασμπερι που με καίει, που συνδέεται ασύρματα, πως θα παρει καρφωτή; ρύθμιση στο ρουτερακι δεν υπαρχει; εχω και ενα ριπιτερ στο όλο κόλπο που τα μπερδεύει λιγο ολα νομίζω...

Δημοσ.

δεν εχω παιξει με rasberry αλλα καπως θα παιρνει καρφωτη ip.αλλιως δες στο manual πως μεσα απο το ρουτερ ενωνεις μια mac address με μια ipχωρις να χρειαστει να ειναι καρφωτη στο pc.ειμαι απο κινητο οποτε δυσκολο να διαβασω το manual του ρουτερ σου

Δημοσ.

Ακριβώς φίλε προμπλεμ σολβντ. Απλα πρεπει να βρω πως θα απενεργοποίησα την υπηρεσία της κοσμοτε, που κλείνει πόρτες. Ειναι νεα η σύνδεση οποτε δεν εχω κανει λογαριασμό για αυτήν. Μάλλον πρέπει να τους τηλ...

Δημοσ.

me to username σου και το password σου θα κανεις loginκαι θα τις απενεργοποιησεις την αυξημενη ασφαλεια

http://my.otenet.gr/

της συνδεσης ιντερνετ που εχω ε? ευχαριστω πολυ πολυ

υγ. δεν ειναι αυτα. δε με βαζει...

Δημοσ.

δοκιμασε απο εδω

https://ps.otenet.gr/active/ServiceActivation/csAuth.jsp

και πατα το αν δεν θυμαστε τα στοιχεια πελατη ωστε να σε πεταξει να βαλεις το Username.

αλλιως μιλα με support να σου πουν ακριβως που ειναι μηπως το εχουν αλλαξει ή το εχουν ονομασει αλλιως διοτι σαν αυξημενη ασφαλεια βρισκω παλια θεματα.

καποιοι το αναφερουν σαν Έλεγχος Βαθμού Αυξημένης Προστασίας

http://www.insomnia.gr/topic/603536-προβλημα-port-forward-σε-speedport-entry-2iote-vdsl/?p=55485542

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...