Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις μεγαλες αλυσιδες και σε μερικα σκρουτζομαγαζα

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-alpha-6000-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CF%8C-16-50-mm-ilce-6000lb-1141111.html

https://www.skroutz.gr/s/4565041/Sony-%CE%B16000-Kit-16-50-PZ-OSS.html

Καλη τιμη για μια πολυ καλη καμερα

Εγω την πατησα και την πηρα πριν μερικες μερες στα 599..

• Like 4
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Που είναι η προσφορά; Όλοι price match την έχουν στο skroutz. Αν αξίζει τα λεφτά της, είναι άλλη ιστορία...!

Επειδή ματσάρανε την τιμή δεν είναι προσφορά;

• Like 5
Δημοσ.

Που είναι η προσφορά; Όλοι price match την έχουν στο skroutz. Αν αξίζει τα λεφτά της, είναι άλλη ιστορία...!

Τι άλλο θα ακούσουμε....

Δημοσ.

Πολλοι περιμεναν τα BF για την συγκεκριμενη τιμη, αφου ολο τον χρονο ειναι κολλημενη στα 600€ +

Ισως αυριο-μεθαυριο δωσουν και κανα δωρακι για προτιμηση μαγαζιου.

Δημοσ.

Καλή φωτογραφική αλλά όποιος την πάρει να ξέρει ότι πάνω από 10 λεπτά ΒΙΝΤΕΟ δεν γράφει.

Κι εγώ την ήθελα αλλά προτίμησα άλλη λόγω του παραπάνω "feature".

Δημοσ.

Η μηχανή τα σπάει αλλά είναι λίγο παλιό μοντέλο...ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός...πάντως η τιμή πλησιάζει αυτή των μεταχειρισμένων...

Δημοσ.

Δίχως να είμαι ειδικός, νομίζω και η α5100 με 100ε λιγότερα από αυτήν, δλδ στα 400ε, είναι επίσης πολύ καλή περίπτωση (εγώ μάλλον θα την προτιμούσα αν έπαιρνα τώρα).

Όπως αξίζει και η α5000 στα 300ε, αλλά εκεί μιλάμε για πιο entry μοντέλο.

(όλη η σειρά είναι σε black friday προσφορές)

Δημοσ.

Καλή φωτογραφική αλλά όποιος την πάρει να ξέρει ότι πάνω από 10 λεπτά ΒΙΝΤΕΟ δεν γράφει.

Κι εγώ την ήθελα αλλά προτίμησα άλλη λόγω του παραπάνω "feature".

Τι δεν κανει; και εγω γιατι τραβαω ανετα μιση ωρα βιντεο και εχω βαλει και το app που τραβαει για ωρες.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου τι να διαβασω την εχω την μηχανη και εχω τραβηξει ανετα μιση ωρα βιντεο.

Δεν αμφιβάλω ότι το έχεις κάνει, ειλικρινά. Απλά αναφέρω και το άλλο περιστατικό (που δεν είναι ένα) ώστε οι μελλοντικοί αγοραστές να ξέρουν τι παίρνουν.

Όπως είπα, ήθελα κι εγώ να την πάρω αλλά λόγω της υπερθέρμανσης==> κλείσιμο, προτίμησα άλλη mirrorless.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...