Σαρμης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Διαθέσιμο budget: μέχρι 700 αλλά δεν θ'ελω να ξοδέψω αν δεν χρειάζονται Απόσταση και γωνία θέασης: απο 2 έως 3 μέτρα, χωρίς ιδιαίτερη γωνία. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : Ταινίες downloaded, οπότε θα έχουν καλή ανάλυση προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): νομίζω η 50΄ είναι η καλύτερη επιλογή. Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: θέλω να την βάλω σε vesa οπότε όχι.. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Θα με ενδιέφερε η συνδεσιμότητα. με κινητά για αρχή, να μπορώ να δω ευκολα ένα βίντεο απο το κινητό στην οθόνη. Για αυτό σκέφτομαι μηπως android tv αλλά δεν έχω ιδέα απο αυτά. Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung UE49MU6100 (~600) LG 49SJ810V (~700) Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): κανένα. Προσπάθησα να ψάξω λίγο τι είναι καλό να έχει μια τηλεόραση και βρήκα μεν τα παρακάτω αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αξίζουν: Τα καλά Τα μέτρια oled led IPS ή PLS VA ή ΤΝ wifi ready wifi enabled Θεμιτό αλλά αδιάφορο μάλλον:Super Ultra HD (HDR) Αρκετοί μου είπαν πως το 4k δεν το χρειάζομαι, δεν θα καταλάβω ιδιαίτερη διαφορά έως καθόλου σε ταινίες. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδέα απο τηλεοράσεις, αλλά προτιμάω μάρκες LG (λόγο οτι είχα LG nexus 4, lg g4 και κάθε οθόνη του pc ήταν lg και έμεινα με όλα ικανοποιημένος) ή Samsung γιατί όλοι μου λένε πως απλά "είναι καλύτερη απο την LG"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα