Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πάρω την συγκεκριμένη στα 1000 ευρώ που την έχω βρει ή να ανέβω σε μπάτζετ και να χτυπήσω την ίδια 65MU7000 στα 1700 κοντά ή την LG OLED55B7V στα 1499;;

Ποια η γνώμη σας, καταλήγω προς την τελευταία. Πιστεύω η OLED έχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα. Να τονίσω πως την θέλω για κανάλια και ταινίες και η απόσταση θέασης είναι 2,5-3 μέτρα.

Δημοσ.

Την ολεδ με προσοχή στην χρήση αφού θα βλέπεις κανάλια με στατικό σήμα, δες τες πρώτα από κοντά να μην σε μείνει η απορία γιατί δεν πήρα εκείνη ή την άλλη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα την OLED 55B7V, σήμερα παρέλαβα. Έπαιξα λίγο μαζί της, απλά δεν υπάρχει η εικόνα!! Και προέρχομαι από 55KS7000 απλά χαοτική η διαφορά! Δεν μετανιώνω που θυσίασα τις ίντσες για καλύτερη εικόνα. Ήδη έχω βρει καλή βάση η οποία έχει προέκταση μέχρι και 60 εκ. η οποία φέρνει την TV στα 2,5+ μέτρα!

Δημοσ.

Καλορίζικη φίλε μου. Απλά δεν κατάλαβα κάποια πράγματα γιατί εφόσον είχες όπως λες ks7000 κοιτούσες υποδεέστερες τηλεοράσεις mu7000 /8000?

Επίσης υπερβάλεις με το να λες ότι ακόμα και η ταπεινή ks7000 με quantum dots, αντίθεση 6000:1< και σχεδόν τριπλάσια φωτεινότητα έχει χαοτική διαφορά από την b7.να έχουν διαφορά ναι το δέχομαι.

Δούλεψε την λίγες μέρες και θα δεις ότι μόλις σου περάσει ο ενθουσιασμός του μαύρου ότι δεν είναι όλα ρόδινα όπως πιστεύεις και θα δεις ότι και αυτή η τεχνολογία έχει πολλά προβλήματα.κάνε και ένα κόπο να διαβάσεις τους κανόνες χρήσης και τι να αποφεύγεις έτσι ώστε να προστατεύσεις όσο μπορείς την τηλεόραση.

Όπως και να έχει πολύ καλή επιλογή και σίγουρα καλύτερη από τις άλλες που που είχες κατά νου.

Δημοσ.

Την KS7000 την πήρα πέρυσι στο πατρικό μου αλλά τώρα που μετακομίζω αποφάσισα να τους την αφήσω πίσω.  :devil:

Αλλιώς θα την κρατούσα, ίσα ίσα είναι πολύ καλή τηλεόραση αλλά με την 55B7 είδα αυτό που μου ''έλειπε'' στην προηγούμενη (καλό μαύρο και γωνία θέασης το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα). 

ίσως και ένας λόγος που δεν πήρα την MU8000 είναι πως ένιωθα ότι θα ξαναγόραζα πάλι μια ''KS7000" και ήθελα κάτι διαφορετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...